Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlat tabi dinliyorum kuzum :)
Anlatayım mı ne demek :)
Ben daha lisede yeniyim senin neyine kağıda yazıp sınav kağıdının altına koymak ama içim içimi nasıl yiyoo,sınav başlamamıştı hoca diğer kağıtları dağıtıyodu yapamiyciiim dedim kağıdı - o zmn süveter vardı - onun içine koydum sonra hoca yer değiştirmesin mi asla kurtaramaz kendi kendimi ifşa ederdim sonra sadece uç kutusuna yazarak kopya çektim en fazla C Cay6 aypare ackerman

Bende bi defasnda etefmde piti kareler vardi krem rengi oralar animsayacagm seklde biseyler yazmistim oyle cektim belki de tektir kopya seruvenim yoktur pek hatirlamiyorum ama ikinci tekrara giden bi kiz arkadasima kopya vere vere resmen o seneyi gecmesni sagladim sonrasi nankorluktu ah ahhhh ....

Zaten hep öyle olur cayy

Ajajajaj temiz öğrenci

Bir gün ingilizce sinavindyaiz yaaaaa pencere kenarından en önden bana kopya geldi
En arkada duvar kenarında oturuyorm
Ben kopya kağıdını aldım masanın üzerinde sanki defterime geçiriyorum gibi yaziyorm hoca gelmiş yanimaaa ohhh ne güzel geçir geçir hoca yok zaten dedi kafamı bı kaldırdım başımda hemen kağıdı atmaya çalıştım ama.nafile öğretmen görmüştü

Ama hiç puanımı kirmamis ahhahahhahahahhahahah

O nasıl kopyaydıı öylee kıldan ince yol mu vardı aranızda heee

Ahahah bizim hocalarımız hemen sıfır yazıyordu yaa

Canım senin meslek neydi buarada çay içiyorum hadi gel
Bak bu saatte cips yiyorum. Yerim kalırsa bikaç tane de kurabiye yerim. Ama yok alamıyorum darısı başına
Skuat yap canim kalçani şekle sokmak için,kocandan yardım al
Kocayı katmasak olmaz tabikız yok ki sekillensin. Düz gibi bişey.

Aaa ayip ettin kocayi katmasa olmaz K Kendinisevenbirii kiz senin nick yanlis olmus he kocasinisevenbiri olmaliydi
Valla bugun cay icemedim aslnda ne guzel olur cnm yaaa gel icelim
Ben muhasebeciyim cnm insan kaynaklari

O nasıl kopyaydıı öylee kıldan ince yol mu vardı aranızda heee

Ahahah bizim hocalarımız hemen sıfır yazıyordu yaa
Ahahhashshja
Biz matematik dersinde öğretmenin yüzüne kagitla kapatıp soru sorma bahanesiyle giderdik millet neler çekti neler bee
Nasıl kopyalar uçuştu havada
Arada indiriyordu Yaaa hocam bı bakın anlayamadık bu nasıl soru derdik o cozuverirdi orda sınav sorusunu
Haahahahahah

Hababm.sinifi gbi biseymissiniz kiz siz

Bizimde mubarek bi hukuk hocamiz vardi aman amannn derste mi ders bos mu geciyo belli degildi hep videolar vardi ama km bilir nerde smdi mezun oldktan sonra arkadaslarla izler gulerdik

Hababm.sinifi gbi biseymissiniz kiz siz

Bizimde mubarek bi hukuk hocamiz vardi aman amannn derste mi ders bos mu geciyo belli degildi hep videolar vardi ama km bilir nerde smdi mezun oldktan sonra arkadaslarla izler gulerdik
9 üncü sınıf da öyleydik yaa
Çok komikti bütün dersleri kaynatirdik
Bı de bizim sınıf en yukardaydi en iyi siniflardandi o yüzden sanirm

Bütün hocalar bizim sınıfı overdi hahahahahah ne kdr 9 uncusinif şube varsa bizden nefrt ederdi

Hahajaja vayy bee hiç böyle atraksiyonlarım olmadı olaydı iyiydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…