Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahajaja vayy bee hiç böyle atraksiyonlarım olmadı olaydı iyiydi
Ahahhaajjssh

Benm kan deli akıyor tabi gitmişim kualgimi deldirmisim ikinciyi
Müdür de sınava girdi geldi yanıma kulağını gösteriyor kulak hocam diyorm hayır iyi bak dedi kulak memesi mi noldu hocam diom ahahahhahahaha en son kendi kulağıma elleyince küpe olduğunu anladm neyse çaktırmadan bnm adımı numaramı öğrenmiş bir hafta sonra beni çağırdılar hayırdır ins diyirm
Kupeden uyarı almıştım

Hahaahha halaa kulak memesi mii dediinn ben de deldirmiştim kulağımı amaa

Ben saçlarımı topuz filan yapıyodum haahah

Ahahhashha
Anlamiyorm memeeee diorm

Ben salık gidiyordum girişte toplardmm sınıfta açardım
Ahahah yaaa RosSsS eğlenceli lise dönemin olmuş

Varım yoğum süsümdü ya annem çok kızardı sabahın köründe derse değil saça kalkıyorsun diye

Daha gepgençsinn biz hiç yakından tanışmamız çaay neler yaparsın kaynaşalım ❤
Evet ya burasi kalabalikken herkesle denk gelinmiyor sohbete girilmjyor napayim suan ev hanimi modunda cock buyutuyorm 10 senelik is hayatima ara verdm doguma kadr calistim sonra kizima kendim bakip buyutmek istedgm icin ... oyle sen anlat bakalm

Varım yoğum süsümdü ya annem çok kızardı sabahın köründe derse değil saça kalkıyorsun diye
Hemde ne eğlence kuzum
En güzel yillarimdi keşke yeniden yasayabilsem

Bir gün eve ağlaya ağlaya geldik otobüste bı çocuk üç dört defadır rahatsız etti indigim yerde iniyor takip ediyor falan
Babama nasıl agliyirm otobüsle gelmicem şunu yapmicam falan babam kaç hafta bni arabyla aldı okuldan o kdr da cingozdum

Bizim zamanimizda masa yoktu duzlestirici yoktu ..saclarimizi utulerdik ve benim saclarim dumduzdur asla sekil almaz geceden sabah or 5 dk salinik kalsin dumduz olurdu o saci utulerdim illa sirf millet utuluyo diye

Evet ya burasi kalabalikken herkesle denk gelinmiyor sohbete girilmjyor napayim suan ev hanimi modunda cock buyutuyorm 10 senelik is hayatima ara verdm doguma kadr calistim sonra kizima kendim bakip buyutmek istedgm icin ... oyle sen anlat bakalm
Maşallah çayım o zmn erken atılmışsın iş hayatına ne güzel
evet aslında en güzeli öyle şartlar el veriyorsa eğerr
Ben de bu sene kpss çalışıyorum. Mezun olduktan sonra 1 sene ders çalıştım olmadı. Geçen sene öğretmenlik yaptım kpss için pek birşey yapamadım. Bu sene yine ders çalışıyorum artık son sabır ve gücümle. İnşallah olur

Yaa dimii o zmnlar başkaydı

Ahahah tabii öylee olcaksın senii fiziği yüüs puan olan fıstık Ayy herşey film şeridi gibi geçiyor dimi şuan

Benim bi çocukluk aşkım vardı o geldi aklıma

Bizim zamanimizda masa yoktu duzlestirici yoktu ..saclarimizi utulerdik ve benim saclarim dumduzdur asla sekil almaz geceden sabah or 5 dk salinik kalsin dumduz olurdu o saci utulerdim illa sirf millet utuluyo diye
Yaa az mı yaptık ben de ütülerdim ama sonra tostlu düzleştirici şeylerden çıkmıştı tost yapardık

Yaa dimii o zmnlar başkaydı

Ahahah tabii öylee olcaksın senii fiziği yüüs puan olan fıstık Ayy herşey film şeridi gibi geçiyor dimi şuan

Benim bi çocukluk aşkım vardı o geldi aklıma
Ahahahhaha ay evet yaaa herşey geçiyor smdi gozlermn onundan

Insallah allah im emeklerinin karsiligini verir sana hayirlisiyla olur cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…