- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.561
24 gorunuyor ah ahhhh en guzel yaslarDu bakalm sen senden buyukler varken burdayasini bilmiyorum ama kucuksun diye dusundum
Çok da küçük sayılmam çayım 24 yaşındayımDu bakalm sen senden buyukler varken burdayasini bilmiyorum ama kucuksun diye dusundum
AhahhaajjsshHahajajavayy bee hiç böyle atraksiyonlarım olmadı olaydı iyiydi
Benden kucuksun ya o yeterÇok da küçük sayılmam çayım 24 yaşındayım
HahaahhaAhahhaajjssh
Benm kan deli akıyor tabi gitmişim kualgimi deldirmisim ikinciyi
Müdür de sınava girdi geldi yanıma kulağını gösteriyor kulak hocam diyorm hayır iyi bak dedi kulak memesi mi noldu hocam diom ahahahhahahaha en son kendi kulağıma elleyince küpe olduğunu anladm neyse çaktırmadan bnm adımı numaramı öğrenmişbir hafta sonra beni çağırdılar hayırdır ins diyirm
Kupeden uyarı almıştım
Daha gepgençsinnBenden kucuksun ya o yeter29 um bende 29 bucuk
AhahhashhaHahaahhahalaa kulak memesi mii dediinn ben de deldirmiştim kulağımı amaa
Ben saçlarımı topuz filan yapıyodum haahah
Ahahah yaaa RosSsSAhahhashha
Anlamiyorm memeeee diorm
Ben salık gidiyordum girişte toplardmm sınıfta açardım
Evet ya burasi kalabalikken herkesle denk gelinmiyor sohbete girilmjyor napayim suan ev hanimi modunda cock buyutuyorm 10 senelik is hayatima ara verdm doguma kadr calistim sonra kizima kendim bakip buyutmek istedgm icin ... oyle sen anlat bakalmDaha gepgençsinnbiz hiç yakından tanışmamız çaay neler yaparsın kaynaşalım ❤
Hemde ne eğlence kuzumAhahah yaaa RosSsSeğlenceli lise dönemin olmuş
Varım yoğum süsümdü yaannem çok kızardı sabahın köründe derse değil saça kalkıyorsun diye
Bizim zamanimizda masa yoktu duzlestirici yoktu ..saclarimizi utulerdik ve benim saclarim dumduzdur asla sekil almaz geceden sabah or 5 dk salinik kalsin dumduz olurdu o saci utulerdim illa sirf millet utuluyo diyeAhahah yaaa RosSsSeğlenceli lise dönemin olmuş
Varım yoğum süsümdü yaannem çok kızardı sabahın köründe derse değil saça kalkıyorsun diye
Maşallah çayım o zmn erken atılmışsın iş hayatına ne güzelEvet ya burasi kalabalikken herkesle denk gelinmiyor sohbete girilmjyor napayim suan ev hanimi modunda cock buyutuyorm 10 senelik is hayatima ara verdm doguma kadr calistim sonra kizima kendim bakip buyutmek istedgm icin ... oyle sen anlat bakalm
Yaa dimii o zmnlar başkaydıHemde ne eğlence kuzum
En güzel yillarimdi keşke yeniden yasayabilsem
Bir gün eve ağlaya ağlaya geldik otobüste bı çocuk üç dört defadır rahatsız etti indigim yerde iniyor takip ediyor falan
Babama nasıl agliyirm otobüsle gelmicem şunu yapmicam falan babam kaç hafta bni arabyla aldı okuldan o kdr da cingozdum
Yaa az mı yaptık ben de ütülerdimBizim zamanimizda masa yoktu duzlestirici yoktu ..saclarimizi utulerdik ve benim saclarim dumduzdur asla sekil almaz geceden sabah or 5 dk salinik kalsin dumduz olurdu o saci utulerdim illa sirf millet utuluyo diye
Ahahahhaha ay evet yaaa herşey geçiyor smdi gozlermn onundanYaa dimii o zmnlar başkaydı
Ahahahtabii öylee olcaksın senii fiziği yüüs puan olan fıstık Ayy herşey film şeridi gibi geçiyor dimi şuan
Benim bi çocukluk aşkım vardıo geldi aklıma
Insallah allah im emeklerinin karsiligini verir sana hayirlisiyla olur cnmMaşallah çayım o zmn erken atılmışsın iş hayatına ne güzel
evet aslında en güzeli öyle şartlar el veriyorsa eğerr ❤
Ben de bu sene kpss çalışıyorum. Mezun olduktan sonra 1 sene ders çalıştım olmadı. Geçen sene öğretmenlik yaptım kpss için pek birşey yapamadım. Bu sene yine ders çalışıyorum artık son sabır ve gücümle. İnşallah olur
Benim de benim de RosumAhahahhaha ay evet yaaa herşey geçiyor smdi gozlermn onundan
Amiin inşallah canmInsallah allah im emeklerinin karsiligini verir sana hayirlisiyla olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?