Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim de yine burnum tıkalı, sinüzütüm azdı,
biz böyle durumlarda hem çocuklar için hem kendimiz için soğan suyu yapıyoruz canım,
soğanı iri parçalarda kesip, üzerine 2 yemek kaşığı civarı bal gezdiriyoruz, üstünü kapatıp 4-5 saat suyunu bırakana kadar bekleyip süzüyoruz,
sabah akşam birer kaşık içiyoruz, antibiyotik vazifesi görüyor,
ben yaptım mesela geçen gün içiyorum her gün,
hafta sonu sabah cerrahpaşa tıpta sınav için beklerken üşüdüm,
anfinin yakınında kantin vs de yoktu, soğukta bekledik, eve gelip temizlik çamaşır vs derken iyice üşüttüm malesef

Nasıl geçiyor canım odanda ikinci günün napıyosun

valla kafam rahatladı kuzum ya
4 kişiydik bir sürü kişi gelip gidiyordu 1 i personelle ilgilenen arkadaştı habire birileri gidip geliyordu konsantre olamıyordum, şimdi 2 kişiyiz ikimizde meslektaşız çok rahatladım
sen nasılsın napıyorsun

ay benim adetim hep gecikir normalde ama
herhalde dayanamaz bakarım dediğin gibi
Yaa inşAllah vardır
Geçmiş olsun canım senin meslek neydi ki?
poncikvegece geri dönmüşsün sana da geçmiş olsun tatlım.

Yaa inşAllah vardır

Geçmiş olsun canım senin meslek neydi ki?
poncikvegece geri dönmüşsün ☺ sana da geçmiş olsun tatlım.
teşekkürler, ben memurum, aynı zamanda çocuk gelişimi okuyorum 2. üniversite olarak, hafta sonu sınavım vardı orda soğukta üşüttüm

Ayy canım çok güzel olmuş gerçekten, yazdığında üzülmüştüm. Bak ne güzel geri dönüş olmuş şimdi onlar düşünsün

Ben de kahvemi yaptım yavaş yavaş derse doğru gidiyorum canım

kahve ve derss
haftasonları ben
Allah zihin açıklığı versin kuzumm

Canım ıhlamur iyi olur mu ki? Bı arastirda öyle iç aman diyim

Histereskopi canım çekilecek olan ama cektirmiyorum vazgeçtim, zaten dondurulmuş embiyolari da iptal ettim,ücreti takside bağlamıştık, ilk taksit yansın önemli değil dedim eşime,burda devam etmek istemiyorum artık.
3 ayda 7 kilo aldım iğnelerden ilaçlardan ötürü, bı süre zaman geçsin diye bekliycem,sonrada burda üniversitesi hastanesinde ikinci tüp bebeği yaptiricam.
Özele 10 bin harcadim ne değişti? Artık devlette devam edicem yani, bakalım kısmet
Sana da geçmiş olsun mehlikam,soğan suyunu bende deniycem bı hafiften boğaz ağrım fln var usutmusum bende sanırım, baştan önlem alıyım

Kuzum benim ya. Hayırlısıyla olur inşAllah.

Canım, hakkınızda hayırlısı olsun, tez zaman da olur inşallah.
Bu bahçeci tüp bebek merkezinden falan bahsediyorlar, burda kk da da baya söyleyen var. İyi bir yerdir belki o tarz yerlere de mi baksan acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…