Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım, hakkınızda hayırlısı olsun, tez zaman da olur inşallah.
Bu bahçeci tüp bebek merkezinden falan bahsediyorlar, burda kk da da baya söyleyen var. İyi bir yerdir belki o tarz yerlere de mi baksan acaba
Amin canım inşallah ama kafam çok karışık bunyemde yoruldu bu sene, nereyle görüşsek hasta gözüyle değilde müşteri gözüyle bakılıyor canım sıkılıyor fln işte,ama bı sure kendimi toplayıp öyle karar vericem insallah hayırlısı neyse o olur hakkımızda

sağol canım,
sana da geçmiş olsun, dene mutlaka, biz artık çocukları hiç dra götürmüyoruz maşaallah,
biraz hastalanak gibi olunca hemen soğan suyu yapıyoruz,
rutin yaptıklarımız da var, oğluma kışın keçi boynuzu özü ve vitamin şurubu veriyor eşim düzenli olarak,
öksürük olunca kuru dut kaynatıp suyunu içiriyor,
eşim çok meraklı bitkisel şeylere, evde envaiçeşit ot vs var, hafif hasta olalım hemen bitki çayı yapar

hep en çok yorulduğun en çok dinlenmek istediğinde bir bakmışsın oluveriyor canım çevremde hep böyle gördüm...

Gerçekten çok güzel dimiiiii
Yoksa ben mi ne görsem beğeniyorum
Böyle siyah deri bir dar pantolonla düşün, ya da siyah bir kalem etek ile

harika olur yaa bence de mankende de deri pantolon sanki

kız ben bunları gördüm geçen gün, hemen sen aklıma geldin, hatta linkini atmayı bile düşündüm sana,
diyecektim senin baktıklarının yarı fiyatı diye

Biraz dinlen, bu hikayenin sonu mutlu bitecek inşallah :)

harika olur yaa bence de mankende de deri pantolon sanki
Onun parlak deri görünümlü bir kumaş sanırım böyle mum jean ler gibi benim demek istediğim aslında tam deri büşümm

Eklentiler

devleti de dene canım,
problem ne bilmiyorum ama, hayıt tohumu kadınlar için çok yararlıymış,
hayıt tohumunu dene bu dinlenme sürecinde,
zahide yetişin programına çıkan bir teyze vardı, hayıt tohumundan bir karışım yapmıştı, youtubeden onu izle,
bir de hayıt tohumundan yapılan agnucaston diye bir ilaç var onu da araştırıp deneyebilirsin,
inşaallah bir an önce kucağın dolar kavuşursun miniğine canım,
sizin gibi birbirini seven çiftin ne güzel çocukları olur kimbilir,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…