- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.621
Amin canım inşallahCanım, hakkınızda hayırlısı olsun, tez zaman da olur inşallah.
Bu bahçeci tüp bebek merkezinden falan bahsediyorlar, burda kk da da baya söyleyen var. İyi bir yerdir belki o tarz yerlere de mi baksan acaba
Cool & Sexy Kadın Siyah Kolları Tül Fırfır Aksesuarlı Bluz BK894 Fiyatı - Trendyol
Cool & Sexy Kadın Siyah Kolları Tül Fırfır Aksesuarlı Bluz BK894 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bana engel olun çılgınlar gibi boyna almak istiyorummmm
B BUSR4 tut beni
sağol canım,Canım ıhlamur iyi olur mu ki? Bı arastirda öyle iç aman diyim
Histereskopi canım çekilecek olan ama cektirmiyorum vazgeçtim, zaten dondurulmuş embiyolari da iptal ettim,ücreti takside bağlamıştık, ilk taksit yansın önemli değil dedim eşime,burda devam etmek istemiyorum artık.
3 ayda 7 kilo aldım iğnelerden ilaçlardan ötürü, bı süre zaman geçsin diye bekliycem,sonrada burda üniversitesi hastanesinde ikinci tüp bebeği yaptiricam.
Özele 10 bin harcadim ne değişti? Artık devlette devam edicem yani, bakalım kısmet
Sana da geçmiş olsun mehlikam,soğan suyunu bende deniycem bı hafiften boğaz ağrım fln var usutmusum bende sanırım, baştan önlem alıyım
Gerçekten çok güzel dimiiiiiamanınnn çook şık ama bu patiliii
bence almalısın
Amin canım inşallahama kafam çok karışık bunyemde yoruldu bu sene, nereyle görüşsek hasta gözüyle değilde müşteri gözüyle bakılıyor canım sıkılıyor fln işte,ama bı sure kendimi toplayıp öyle karar vericem insallah hayırlısı neyse o olur hakkımızda
Gerçekten çok güzel dimiiiii
Yoksa ben mi ne görsem beğeniyorum
Böyle siyah deri bir dar pantolonla düşün, ya da siyah bir kalem etek ile
kız ben bunları gördüm geçen gün, hemen sen aklıma geldin, hatta linkini atmayı bile düşündüm sana,Cool & Sexy Kadın Siyah Kolları Tül Fırfır Aksesuarlı Bluz BK894 Fiyatı - Trendyol
Cool & Sexy Kadın Siyah Kolları Tül Fırfır Aksesuarlı Bluz BK894 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bana engel olun çılgınlar gibi boyna almak istiyorummmm
B BUSR4 tut beni
Amin canım inşallahama kafam çok karışık bunyemde yoruldu bu sene, nereyle görüşsek hasta gözüyle değilde müşteri gözüyle bakılıyor canım sıkılıyor fln işte,ama bı sure kendimi toplayıp öyle karar vericem insallah hayırlısı neyse o olur hakkımızda
Onun parlak deri görünümlü bir kumaş sanırım böyle mum jean ler gibi benim demek istediğim aslında tam deri büşümmharika olur yaa bence de mankende de deri pantolon sanki
Onun parlak deri görünümlü bir kumaş sanırım böyle mum jean ler gibi benim demek istediğim aslında tam deri büşümm
devleti de dene canım,Histereskopi canım çekilecek olan ama cektirmiyorum vazgeçtim, zaten dondurulmuş embiyolari da iptal ettim,ücreti takside bağlamıştık, ilk taksit yansın önemli değil dedim eşime,burda devam etmek istemiyorum artık.
3 ayda 7 kilo aldım iğnelerden ilaçlardan ötürü, bı süre zaman geçsin diye bekliycem,sonrada burda üniversitesi hastanesinde ikinci tüp bebeği yaptiricam.
Özele 10 bin harcadim ne değişti? Artık devlette devam edicem yani, bakalım kısmet
İmkannn vermedilerr büşümmm imkannnnnsen bu işi biliyosun patilim
modacı olcak kadınsın hee
İmkannn vermedilerr büşümmm imkannnnn
Ne bileyimkim onlaaaaar hayınlarr zalımlarrr
Ne bileyimbende bilmiyorum öyle derler ya
Yokkk, ben küçükken dansöz olmak isterdimhee bende sandım ki ailen falan istemedi
Yokkk, ben küçükken dansöz olmak isterdimbabam ona izin vermemişti
ama meselahahahahasasdsf haklılarmış o zaman
ama meselaByNkoaLa da küçükken dansöz olmak istermiş
Mesela bizim isimler; rosena ve patisena
siz yanlış biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?