- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.641
Asena dan esinlenip kendimize isim taktıkahahhssafd
kız Allah sizi naapmasın
Asena dan esinlenip kendimize isim taktık
daha doğrusu isimlerimizi ross koydu sağolsun
Kendisi bu konular da çok iyidir
Kendisi bu konular da çok iyidir
Ben öğle yemeğine çıkacağım nerdeyse o hala uyuyorevet ama hala uyuyor sanırım
gebelik torpiliyle uykunun dibine vuruyor
Ben öğle yemeğine çıkacağım nerdeyse o hala uyuyor
Ayy benim bugün aşırı midem bulanıyor kızlar aslında kusacak gibi değilde böyle sanki çok yemişimdeee, yemek ağzıma gelecek gibi öyle değişik bir his
Sağolasın canım,çok iyi eşinin böyle bu şeylere ilgili olması,hastayla da ayrı ilgilenir ne güzel hiç iyileşmek istemezsinsağol canım,
sana da geçmiş olsun, dene mutlaka, biz artık çocukları hiç dra götürmüyoruz maşaallah,
biraz hastalanak gibi olunca hemen soğan suyu yapıyoruz,
rutin yaptıklarımız da var, oğluma kışın keçi boynuzu özü ve vitamin şurubu veriyor eşim düzenli olarak,
öksürük olunca kuru dut kaynatıp suyunu içiriyor,
eşim çok meraklı bitkisel şeylere, evde envaiçeşit ot vs var, hafif hasta olalım hemen bitki çayı yapar
Bilmiyorum canım inşallah öyle olur,tedavilerden de bıktım yıllardırhep en çok yorulduğun en çok dinlenmek istediğinde bir bakmışsın oluveriyor canım çevremde hep böyle gördüm...
İnşallah patilim tek dileğim hayırla mutlu sona ulaşmak...Biraz dinlen, bu hikayenin sonu mutlu bitecek inşallah :)
Hayit tohumunu bende duydum canim bı bakiyim araştırıyim,saol söylediğin için vesile olur belki. Devleti de denemek istiyorum bide aynendevleti de dene canım,
problem ne bilmiyorum ama, hayıt tohumu kadınlar için çok yararlıymış,
hayıt tohumunu dene bu dinlenme sürecinde,
zahide yetişin programına çıkan bir teyze vardı, hayıt tohumundan bir karışım yapmıştı, youtubeden onu izle,
bir de hayıt tohumundan yapılan agnucaston diye bir ilaç var onu da araştırıp deneyebilirsin,
inşaallah bir an önce kucağın dolar kavuşursun miniğine canım,
sizin gibi birbirini seven çiftin ne güzel çocukları olur kimbilir,
Yemekleri disardan mi soyluyorsunuz ofiste cnmaynen valla bizde çayı koyduk yemekleri söyledik ohh mis o hala mışıl mışıl
Yemekleri disardan mi soyluyorsunuz ofiste cnm
Erkenden uyumak bende biseyler çağrıştırıyor ama bakalımçok erken uyumuşum Ross çok uykum geliyor bugünlerde heralde 10 olmadan yatmışım dün
Seni nasıl.merak etmemYaaaa beni merak eden biriiiii
Günaydınnn gülimmm
Dün hastaydım biraz, gerçi hala hastayım boğazlarım şiş şiş, çok fenayım ölüyorum boğaz ağrısından ve öksürükten
Nasılsın
Erkenden uyumak bende biseyler çağrıştırıyor ama bakalım
Nasıl oldu anlamadım kiii dün sabah uyandım hiç bir şey yok, öğlen de bir şey yoktu akşam üstüne doğru bir boğaz ağrısı ve üşümee o andan beri ölüyorum boğazımın ağrısına gıcık var gibi boyna kuru bir öksürükErkenden uyumak bende biseyler çağrıştırıyor ama bakalım
Seni nasıl.merak etmem
Oyu geçmiş olsun bidenem yAa neden dikkat etmiyorsun kendine
Anladim cnmdeğişiyor kuzum
bizim burası çok ofis sayılmaz
devlete bağlı bi kurum ama asıl yerimizden alıp başka bi yere taşıdılar
bu taşıdıkları yerde 2 katlı 4 daireli ev bildiğin
mutfağımız var mesela bazen kendimiz ufak tefek bişeyler yapıyoruz
yada evden getirip ısıtıp yediğimiz oluyor
yakınlarda dürümcüler var sipariş verdiğimizde oluyor öyle öyle geçiştiriyoruz işte
Rosss ya biliyosunuz ben merakli bi insanimErkenden uyumak bende biseyler çağrıştırıyor ama bakalım
Seni nasıl.merak etmem
Oyu geçmiş olsun bidenem yAa neden dikkat etmiyorsun kendine
Bu arada çok güzel isim koyarım o iş bendekızz oda taşıdım yoruldum ondan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?