Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben benim kizla gece uyudugum belli degil kac dwfa kalkiyoruz ...
Sistemi esim ve arkadaslari degil patron kurmus nerdeyse 1 saat once servisler sirkette oluyor o 1 saati milet kahvaltisini yapsn acilsin etsin.diye dusunmus. Ha kendi imkanlariyla giden direk isbasi saatine de gidebilir ama servisle gidenler icin sistem boyle .
Kiz kocaya duskun olmak icin cok izinlimi olmasi lazimmm ayol

Sorumlusu sabah sabah dinlediğim radyo
Kanal değiş
Virgin radio kanalını aç ben sabahları işe gelirken arabada gülll gülll altıma işiyorum trafikte özellikle ışıklarda falan yan arabalarda ki millet bana bakıyor diyorlardır vahh zavallımmm karı yarım akıllı galiba kendi kendine kahkaha atıyor diye
bir gün adamın birinin bakışını yakaladım acınası bakıyordu yüzüme

İlk amacımız abur cubur her türlü paketli gıda en başta "rafine şeker " hayatımızdan çıkarmak olsun. Kızartma ve yağlı şeyler de yok. Anlastik mi @Cay6 @Kendinisevenbirii
Canim ben zaten.iradesizim hayatimdan sekeri sunu bunu cikardim diyemiyorum sorun o en azndan bi baslangc yapaym bu seklde azda olsa sporla .. senin vermen.gereken kac kilo var

O kanal burda yok kız
Yaaa ben eskiden zeki dinlerdim ayy ne gülerdim yaaaa yemn olsjn
Ananem de sen ne dinlion bı gün dinlicem senle derdi açtım bugün dinledi beraber guluyirduk en son gece 3 de

Gorumceme ıstakoz adını koydum
Kv daha düşünme aşamasında

ıstakoz hmmmm kıskaçlarıyla kapıyor o zaman o dsfgsdlfgsefg
düşünelim çat kapı gelip duran çenesi durmayan biri için ne diyebiliriz

ıstakoz hmmmm kıskaçlarıyla kapıyor o zaman o dsfgsdlfgsefg
düşünelim çat kapı gelip duran çenesi durmayan biri için ne diyebiliriz
Bı kapicam.oni görecek ebesinin horekesini
Ahahahshshhjsbsb
Ommmmm immmmmmm dusunelimmmm
Ondn olsa olsa sülük olur habire yapışıp duruyor ahahahah

O kanal burda yok kız
Yaaa ben eskiden zeki dinlerdim ayy ne gülerdim yaaaa yemn olsjn
Ananem de sen ne dinlion bı gün dinlicem senle derdi açtım bugün dinledi beraber guluyirduk en son gece 3 de
O da çok iyiydii bir zamanların efsoo larından

Ben daha hiç işe giderken kahvaltı hazirlamadim.
Neden diye bir sor bir sor

Çünkü yemiyor bnde kendi güzellik uykumu bolmuyorum
Aynen benimkide oyle 1 2 denedik yok yiyemiyor kiyamiyor yiyor demis kendinjsevenbiri hazirlayinca da istegiylr alakali degil bunye yiyemiyor kalkar kalkmaz kahvalti ... eskiden ben ise giderken derdm yesekte gitsek keske diye de malesef ...
Suanda da dedgn gbi guzellik uykuma devam ediyorm bende napayim ama gene ben hazirliyorum kahvaltisini ise goturuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…