- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.001
Bnmki geceye gittiğinde annem çağırıyor gel kal diye ondn
Ben benim kizla gece uyudugum belli degil kac dwfa kalkiyoruz ...Aynen canım genelde evde olduğu için düşkünüm zaten kocamamalum çocukta yok,evde bı o bı ben
Seninkinin arkadaşlarıyla kurduğu sistemde iyiymişbenim esim de pek iştahı olmaz sbh ama ben yine de boğazından sıcak çay geçsin bari diye hemen demlerim, yanına da biseyler hazırlarım,o zmn kiyamaz yer gider
Olsun tatlı merak senin ki
Ama bu saatten sonra yatmam canım işimi gücümü halleder bı çay koyarım kendime de. Kız zaten çok yatmakta kilo aldırıyor bide
Kanal değişSorumlusu sabah sabah dinlediğim radyo
Yok kız nolacaaahheh şimdi oldu kuzum tamam
bende korktum Allah korusun bir şey mi oldu diye
Yok kız nolacaaah
Kv gelip cinnet geçirdiğim için belki ufak capli korkmuş olabilirler (şaka şaka)
Canim ben zaten.iradesizim hayatimdan sekeri sunu bunu cikardim diyemiyorum sorun o en azndan bi baslangc yapaym bu seklde azda olsa sporla .. senin vermen.gereken kac kilo varİlk amacımız abur cubur her türlü paketli gıda en başta "rafine şeker " hayatımızdan çıkarmak olsun. Kızartma ve yağlı şeyler de yok. Anlastik mi @Cay6 @Kendinisevenbirii
Ben dee geldiim
bu sabah uyandım uyandım uyudum hiiç halim yok
şimdi kahvaltı yapacağımByNkoaLa gelll
O kanal burda yok kızKanal değiş
Virgin radio kanalını açben sabahları işe gelirken arabada gülll gülll altıma işiyorum trafikte özellikle ışıklarda falan yan arabalarda ki millet bana bakıyor diyorlardır vahh zavallımmm karı yarım akıllı galiba kendi kendine kahkaha atıyor diye
bir gün adamın birinin bakışını yakaladım acınası bakıyordu yüzüme
Ayy hiç hayır diyememBen dee geldiim
bu sabah uyandım uyandım uyudum hiiç halim yok
şimdi kahvaltı yapacağımByNkoaLa gelll
Gorumceme ıstakoz adını koydumhahahhsda
sen kv ye bi isim takmadın mı rosss
bence yaratıcı güzel bi isim bulalım
Hoşbulduuum kuzumHoşgeldinn canımm nasılsın
yat canım,ben yatamıyorum bari sen yat, kendim yatmış gibi oldum bakEvet burası da yağmurlu tam yatmalik valla
Ben senin yerine yatiorm şimdilik
Gorumceme ıstakoz adını koydum
Kv daha düşünme aşamasında
Hoşbulduuum kuzum ❤ açılmaya çalışıyorumsen nasılsın bakayım
Bı kapicam.oni görecek ebesinin horekesiniıstakoz hmmmm kıskaçlarıyla kapıyor o zaman o dsfgsdlfgsefg
düşünelim çat kapı gelip duran çenesi durmayan biri için ne diyebiliriz
Ne kaldı şunun surasinda mayıstan sonra uykusz geceleryat canım,ben yatamıyorum bari sen yat, kendim yatmış gibi oldum bak
O da çok iyiydiiO kanal burda yok kız
Yaaa ben eskiden zeki dinlerdim ayy ne gülerdim yaaaa yemn olsjn
Ananem de sen ne dinlion bı gün dinlicem senle derdi açtım bugün dinledi beraber guluyirduk en son gece 3 de
Aynen benimkide oyle 1 2 denedik yok yiyemiyor kiyamiyor yiyor demis kendinjsevenbiri hazirlayinca da istegiylr alakali degil bunye yiyemiyor kalkar kalkmaz kahvalti ... eskiden ben ise giderken derdm yesekte gitsek keske diye de malesef ...Ben daha hiç işe giderken kahvaltı hazirlamadim.
Neden diye bir sor bir sor
Çünkü yemiyor bnde kendi güzellik uykumu bolmuyorum
Aramıştım ben onuO da çok iyiydiibir zamanların efsoo larından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?