- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #52.961
Gel gel bekleriz kalan kilolarimi da burda veririm inşallahgazanız mübarek olsun C Cay6 K Kendinisevenbiriiaypare ackerman yürüyün aslanlarım kim tutar sizi
doğumdan sonra ben de size katılırım
Sana benziyorSabah şekerinden de herkeşlere günaysssss
Yaaaa dimi bencedeee, bende bana benzetiyorum belki de öyle görmek istiyorm bilmiyorumGel gel bekleriz kalan kilolarimi da burda veririm inşallah
Sana benziyorçok tatlis maşallah
Yok yok sana öyle gelmiyor gerçekten sana çok benziyorYaaaa dimi bencedeee, bende bana benzetiyorum belki de öyle görmek istiyorm bilmiyorum
ama burun ve göz siması aynı ben geliyor bana daminnoşum yaaa güzel kızım benimm
yeğenim bu minnoş benim, bunun göz ve burun andırıyor sadece ama bunun bir büyüğü abisi aynı ben vallaha
En büyük hariç diğer 2 si andırıyor , son 4 numara henüz küçük kime benzediğini şuan anlayamıyoruz artemiscimYok yok sana öyle gelmiyor gerçekten sana çok benziyorgözleri burnu aynı sen hatta gulumseme şekliniz bile aynı bence :) çok da tatlı pek de tarz :))
Yeğenler komple sana benziyor o zaman :))
En büyük hariç diğer 2 si andırıyor , son 4 numara henüz küçük kime benzediğini şuan anlayamıyoruz artemiscim
sende var mı yeğen
Sabah şekerinden de herkeşlere günaysssss
Ben daha hiç işe giderken kahvaltı hazirlamadim.Senin bu merakını çok sevirem
Canım benim eşimdeByNkoaLa un eşi gibi gardiyan ve çalışma sistemimizde onların ki gibi bir gündüz bir gece iki gün evde şeklinde gündüz gittiği zmn yani bu saatlerde işte kalkıp tabi kahvaltı hazirliyorum,yiyor hazırlanıyor namaz kılıp çıkıyor
HaahahahahAllahım bu nasıl güzel bir şey ya MAŞŞALLAHHH
kombinini kesinnnnn sen yaptın
Ayamadi valla gerçekten zırt pırt uyandım durdumSana pek gün aymamış bebeyimm
Makyaj bnm göbek adım
HaahahahahEvet ben yaptım
Dün akşam düğündeyken aradı telefonda ağlıyorr teyzeee teyzee diye,çıktık düğünden gittik aldık sabahta geri evine bıraktık hanımefendiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?