Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gel gel bekleriz kalan kilolarimi da burda veririm inşallah

Sana benziyor çok tatlis maşallah
Yaaaa dimi bencedeee, bende bana benzetiyorum belki de öyle görmek istiyorm bilmiyorum
ama burun ve göz siması aynı ben geliyor bana da minnoşum yaaa güzel kızım benimm
yeğenim bu minnoş benim, bunun göz ve burun andırıyor sadece ama bunun bir büyüğü abisi aynı ben vallaha

Yok yok sana öyle gelmiyor gerçekten sana çok benziyor gözleri burnu aynı sen hatta gulumseme şekliniz bile aynı bence :) çok da tatlı pek de tarz :))
Yeğenler komple sana benziyor o zaman :))

Yok yok sana öyle gelmiyor gerçekten sana çok benziyor gözleri burnu aynı sen hatta gulumseme şekliniz bile aynı bence :) çok da tatlı pek de tarz :))
Yeğenler komple sana benziyor o zaman :))
En büyük hariç diğer 2 si andırıyor , son 4 numara henüz küçük kime benzediğini şuan anlayamıyoruz artemiscim
sende var mı yeğen

Ben daha hiç işe giderken kahvaltı hazirlamadim.
Neden diye bir sor bir sor

Çünkü yemiyor bnde kendi güzellik uykumu bolmuyorum

Allahım bu nasıl güzel bir şey ya MAŞŞALLAHHH
kombinini kesinnnnn sen yaptın
Haahahahah Evet ben yaptım
Dün akşam düğündeyken aradı telefonda ağlıyorr teyzeee teyzee diye,çıktık düğünden gittik aldık sabahta geri evine bıraktık hanımefendiyi

Haahahahah Evet ben yaptım
Dün akşam düğündeyken aradı telefonda ağlıyorr teyzeee teyzee diye,çıktık düğünden gittik aldık sabahta geri evine bıraktık hanımefendiyi

yiaa inşallah böyle tatlış bir kızın olur patilim
güzel güzel kombinler yaparsın ona

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…