Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi bakalım da sen zaten guzelsn sendn çirkin birşey beklemiyirm ben
yok kız pek güzel değilim,orta halliyim, kızımla oğlum hep baba tarafı, oğlum babanın kopyası,
kendime benzeyen olmadı, bu olur belki,tek umudum

banada geçmek bilmedi yaaaa
ama böyle desem de bi bakıyorum eski fotoğraflara vay be daha dün gibi diyorum
zaman çok hızlı gerçekten...
Değil mi kuzum aynen ben de öyle diyorum.

Cici'ye de geçmek bilmiyordu sonra güzel haberlerle geldii, senin de öyle olsun canım

Aaa hayallermde tek cocuktun sen ... bende ablayim bi erkek kardesim var kardeslik cok guzel ama anne ben olacagim icin bicok yonden cok zor geliyor bana 2.cock yaaa

kız nasıl tek çocuk olduğumu düşündün yahu su an 28 yaşındayım hala vaktim var sanırım. ama bilmiyorum yapar miyim
benim yapmama nedenim yipranmislik tamamen

Bu ara ben gunduzleri bile esimi cok ozluyorm canim daraliyo aksam olsun gelsn biran once istiyorum yaaa

ay yok ya bu aralar gıcık oluyorum hep gitsin istiyorum ama normalde de çok öyle beklemem akşam olsa da gelse diye. ruhsuz muyum ne

35 e kadar yolu var

Arizona kızı olcan sen arizona gelini olmak için bizim oglanlarla evlenmesi lazım kızların
ama korkma çeyizini tastamam yaptık biz

valla çocuk olunca kendine ayiramiyosun pek kuzum. ama bakalım inşallah güzel bi sistem olur

5 versem bana da yeter de bakalm ilk gunden yan yatti camura batti plan anneme kahvaltiya gidiyorum
Ben de 5 6 versem yetiyor ama diyet sonrası 1bgun ödül vericem kendime o yüzden 7 kg versem yeter bende sabah poğaça yedim yumurta peynir zeytin ama akşam pırasa yoğurt ve çorba yiyip dengelerim

valla kuzum hiç bisey yapmadim planlamadim o tarihlerde evde olmayacak sanırım ama ise başlıyorum ya hediyesini alabilirim öğle arası ya da netten alırım.
ama bizim özel günler hep güme gider kuzum. hevesim falan yok yani

eşim 90 li sen küçük kardeş oluyosun demi

kız çocuk babayi degistiriyo ross köle gibi kullanacak sanırım babayi senin kız ayva yemeye devam beybi bebek güzel olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…