- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.041
yok kız pek güzel değilim,orta halliyim, kızımla oğlum hep baba tarafı, oğlum babanın kopyası,Hadi bakalım da sen zaten guzelsn sendn çirkin birşey beklemiyirm ben
yok kız pek güzel değilim,orta halliyim, kızımla oğlum hep baba tarafı, oğlum babanın kopyası,
kendime benzeyen olmadı, bu olur belki,tek umudum
7kg ablaCanim ben zaten.iradesizim hayatimdan sekeri sunu bunu cikardim diyemiyorum sorun o en azndan bi baslangc yapaym bu seklde azda olsa sporla .. senin vermen.gereken kac kilo var
Erkek anneye benzer aslnda amayok kız pek güzel değilim,orta halliyim, kızımla oğlum hep baba tarafı, oğlum babanın kopyası,
kendime benzeyen olmadı, bu olur belki,tek umudum
evet öyledir muhtemelenO zaman benim 3 numara prenses epey şehvetle yapılmış
Çok güzel fındığımmm
siz benden güzelsiniz canısıduyda inanma güzel değilmiş
tek taraflı şehvetle o kadar oluyor demekki, o zamanlar ben yoktum, kocam vardı tek, ben kızılaya kan veriyordumErkek anneye benzer aslnda ama
Neresinde nereyi yanlış yaptın koydun
evet öyledir muhtemelen
siz benden güzelsiniz canısı
sağol canım, o senin güzel gören gözlerinin ve kalbinin güzelliğiay parçası gibisin maşallah
Değil mi kuzum aynen ben de öyle diyorum.banada geçmek bilmedi yaaaa
ama böyle desem de bi bakıyorum eski fotoğraflara vay be daha dün gibi diyorum
zaman çok hızlı gerçekten...
Değil mi kuzum aynen ben de öyle diyorum.
Cici'ye de geçmek bilmiyordusonra güzel haberlerle geldii, senin de öyle olsun canım
5 versem bana da yeter de bakalm ilk gunden yan yatti camura batti plan7kg abla
Aaa hayallermde tek cocuktun sen ... bende ablayim bi erkek kardesim var kardeslik cok guzel ama anne ben olacagim icin bicok yonden cok zor geliyor bana 2.cock yaaa
Bu ara ben gunduzleri bile esimi cok ozluyorm canim daraliyo aksam olsun gelsn biran once istiyorum yaaa
35 e kadar yolu varkız nasıl tek çocuk olduğumu düşündün yahusu an 28 yaşındayım hala vaktim var sanırım. ama bilmiyorum yapar miyim
benim yapmama nedenim yipranmislik tamamen
ay yok ya bu aralar gıcık oluyorum hep gitsin istiyorumama normalde de çok öyle beklemem akşam olsa da gelse diye. ruhsuz muyum ne
tamam Samdanıım bunlaraa çok ihtiyacıım varr hiç bilmiyorumm bennArizona gelini olcam daha
aa desene ne zmn görse bırakmıcak o zmn seniiama haftasonu olması özellikle 2 gün olması güzel 1 gününü kendine ayırabilirsn hem Samdanım :)
Ben de 5 6 versem yetiyor ama diyet sonrası 1bgun ödül vericem kendime o yüzden 7 kg versem yeter5 versem bana da yeter de bakalm ilk gunden yan yatti camura batti plananneme kahvaltiya gidiyorum
Güzel tesadüf
Kıymet bilmesi şart samdanim öyle yada böyle ailesi sensin onun kıymet bilmesi lazım.
Yaa biraz daha zorlasak kardeş cikacaz senin eşinle hee
Siz napmayi düşünüyorsunuz doğum gününde samdanim,hediye yada pasta alıp kutlayacak misin
Ahahah evet
Dün akros öyle diyor zaten ayva soymuş bana bı yerinde de siyah bişey kalmış bıçağı ver onu Alcam diyirm pis pis bakıyor bana psikopatsinz oglanlari da kendine benzettin
Kızımla beni yalnız bırakın gidin siz diyor daha şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?