Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
uzmanligimi alayim da bakarim
32 ye kalmayabilir ama ikinci hiç olmayadabilir
Kiz ne ara ikinciyi yapmaya fit oldun ben yokken o arada dun mehlika beni baya iknaya ugrasti ama ben sana gore dha katiyimm galiba 2.cocuga

Kiz ne ara ikinciyi yapmaya fit oldun ben yokken o arada dun mehlika beni baya iknaya ugrasti ama ben sana gore dha katiyimm galiba 2.cocuga
Yapın gidin Yaaa vaktiniz varken yaşınız musaitken
Sonra pişman olursunuz keşke beraber buyuselerdi derseniz

Yoksa sen de mi düşünüyorsun kara kara
Çocuğunu özel koleje gonderemem
8 bin TL maaşla orta gelirliyim mi diyorsun
Bdv de bir konu
Hahahahaahhaja

yok ben artık ev ablası bulup devlet okuluna göndermeyi düşünüyorum ama konuyu açana da hak veriyorum ya özel okullar çok pahalı. ben tayinciyim kimsem yok.ben iste olacağım için ya özel okula gidecek ya ev ablası tutulacak bizde de özel okula göndermek istiyodum eskiden en azından hobileri için ekstra kursa göndermeye götürmeye gerek kalmaz diye. ama iki çocuğa para yetmiyo hesapladim

Allah yardımcısi olsun herkesin cidden zor çocuk büyütmek yetistirmek

benim çocuk yaparken ki para isteme sebebim ücretsiz izni parayı düşünmeden dolu dolu geçirmek sadece:)

Kendisi gitsin yaa o kdr cocugun skntisini ben cekicem al git mi diycem
Kendisi istediği yere kdr gidebilir hahahah

sen de haklısın rosss ama kuaföre gezmeye falan gitmek ya da uyumak için babasına vermek çok cazip geldi su an

kız bana kalsa üç çocuk ideal ama bende o toto yok
şu an düşünmüyorum cidden:) ama bakarsın eşim parayi bulur hesaba yatırır belli mi olur

Beni düşünen ponçik kalbini yirim yaben o zaman bol bol baklava üstüne de su iceyim
Limonsuzzcay kuzum sen kilo mu almak istiyosun mirandam?
Fazla değil canım ya birkaç kilo yeter. Biraz kalça biraz göğüs
Bende cay iciyorum busum gel birlikte icelm limonsuzcayda gelsin cayiyla
Hastanedeyim gelemem ki çocukların kan değerlerine bakılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…