- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.081
Kendisi gitsin yaa o kdr cocugun skntisini ben cekicem al git mi diycemaman bırak gitsinel üstünde tutsun da naparsa yapsın bı kız için babası çok önemli:) :)
Profildeki sensen hicte kilo vermen gerekmiyor gibi,gayet fit duruyorsun7kg abla
Kiz ne ara ikinciyi yapmaya fit oldun ben yokken o aradauzmanligimi alayim da bakarim
32 ye kalmayabilir ama ikinci hiç olmayadabilir
Bende cay iciyorum busum gel birlikte icelm limonsuzcayda gelsin cayiyla
Yapın gidin Yaaa vaktiniz varken yaşınız musaitkenKiz ne ara ikinciyi yapmaya fit oldun ben yokken o aradadun mehlika beni baya iknaya ugrasti ama ben sana gore dha katiyimm galiba 2.cocuga
Bende cay iciyorum busum gel birlikte icelm limonsuzcayda gelsin cayiyla
Yok yaaa az biraz yeni rahata kavusmusken keyif sureyimYapın gidin Yaaa vaktiniz varken yaşınız musaitken
Sonra pişman olursunuz keşke beraber buyuselerdi derseniz
Keskeee keskeayy yakın olsakta hep birlikte içebilsek keşke çayım
Sonra useneceksinYok yaaa az biraz yeni rahata kavusmusken keyif sureyim
Yoksa sen de mi düşünüyorsun kara kara
Çocuğunu özel koleje gonderemem
8 bin TL maaşla orta gelirliyim mi diyorsun
Bdv de bir konu
Hahahahaahhaja
Kendisi gitsin yaa o kdr cocugun skntisini ben cekicem al git mi diycem
Kendisi istediği yere kdr gidebilir hahahah
Kiz ne ara ikinciyi yapmaya fit oldun ben yokken o aradadun mehlika beni baya iknaya ugrasti ama ben sana gore dha katiyimm galiba 2.cocuga
aa öyleyse iyi Samdanımservis var kuzum is yerine ama normalde de pek uzak değil:) metroyla gidebiliyorum yarım saatte
aynen aynalı körük önemli
Yok abla ben değilim ama 7 kg verince öyle olcam inşallahProfildeki sensen hicte kilo vermen gerekmiyor gibi,gayet fit duruyorsun
aa öyleyse iyi Samdanım
Tabikiiiii
Kaç kilosunYok abla ben değilim ama 7 kg verince öyle olcam inşallah
Beni düşünen ponçik kalbini yirim yaCici bebe kilo falan aldırmıyor yav ben kendimi bildim bileli yerim o mereti aldırsa obezitenin pençesindeydim
Şerbetli tatlının üstüne içilen su gibi kilo aldıran bişey yok inan. Dur ben bunu Limonsuzzcay a da etiket yapıp söyliyim geçen sormuş
Fazla değil canım ya birkaç kilo yeter. Biraz kalça biraz göğüsLimonsuzzcay kuzum sen kilo mu almak istiyosun mirandam?
Hastanedeyim gelemem kiBende cay iciyorum busum gel birlikte icelm limonsuzcayda gelsin cayiyla
Oyle olursa yapmayiveririm canim zorunluluk yok naslsaSonra useneceksin
Rahat tatlı gelecek ve çok zorlanacaksn
Hastanedeyim gelemem kiçocukların kan değerlerine bakılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?