- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.781
Yaa gördüümBana böyle.msjlarla gelin Yaaa
Su haftaya gelse de rahatlasak
İns birtanemYaa gördüümama hiiç anlamıyorum böyle şeylerden inşallah kıız olsuun
Nasılsın :)Hoşbuldum cnm
aa deme öyle rossumBana dedi dışarda yemek yiyelim mi diye
Bı gitcez 100 lira vrcz dedm haklısın dedi hay demez olaydım
Bnde de var biraz
Bilmiyorm zor duruma dusmesin diye dedik gerçi ama sonradan pişman oldum tabi
Yapiver desm yapar belki bilmiyorm.ki ya da bn demeden yapsa keşke
Yaaa bn eşime guveniyirm öyle bişey yapmaz da sonradan pişman oldum Miss gbi yemeği kaçırdım hahahahahaa deme öyle rossumbak bende bunu İnsta da bi kadından duydum taktik vereyim sana hiiç aman zorda kalmasın demeyecekmişsin yoksa zaten başka yere harcarmış öyle dedi
Yok rosum yani o yemek parası çarçur olur anlamında diyordu o kadın daaYaaa bn eşime guveniyirm öyle bişey yapmaz da sonradan pişman oldum Miss gbi yemeği kaçırdım hahahahah
Bende öyle düşündüm bir de doktora gidicez zaten 150 TL verecek diye ısrar da bulunmadımYok rosum yani o yemek parası çarçur olur anlamında diyordu o kadın daasen yee
Doğru. Yemeyenin malını yerler diye boşuna dememişleraa deme öyle rossumbak bende bunu İnsta da bi kadından duydum taktik vereyim sana hiiç aman zorda kalmasın demeyecekmişsin yoksa zaten başka yere harcarmış öyle dedi
İştee böyle de düşünceliyizz valla ben de sen gibi yaparımBende öyle düşündüm bir de doktora gidicez zaten 150 TL verecek diye ısrar da bulunmadım
Düşünürüm uaaa 100 TL ye pazara girerim alasını yaparmİştee böyle de düşünceliyizz valla ben de sen gibi yaparım
O da doğru RosumDüşünürüm uaaa 100 TL ye pazara girerim alasını yaparm
Bizler ince düşünüyoruz yaa hep limonsuzumDoğru. Yemeyenin malını yerler diye boşuna dememişler
Hahahaha bnmdeO da doğru Rosumbenim bi pazara gidesim geldi yaaa
Hahaha gitsek de herşeyi de alsak gelmezler bu saatteHahahaha bnmde
Geldi Yaaa bu saatte açık pazar da yoktur
Sen pazardan ne alıyorsun çaput muHahaha gitsek de herşeyi de alsak gelmezler bu saatte
Nerelerde varmışNerelerde muhabbet varmış rossss
Rosum ben gezmeyi seviyorum sebze meyve bölümünüSen pazardan ne alıyorsun çaput mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?