- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.741
Mart bendeBen 90 ama ay vardir sene yoktur belki aramzda agustos dgmluyum
Yanii en uyari o digerleri dha acik kaliypr ama bu koltuklarda ortu duracakmi eminmisin ayrica ortulerde guzelmis hangi siteden
Sendeki kirilmamazliga hayranim ben zatenNapim canim içimden geldi yaşadıklarım ayri ama hep eski esyalar yıllardır yeni yeni aliyor evini düzüyor bende içimden geldi oda cok cekti yaşadı ama ben yinede kirilmiyom.
Hoşgeldin (;Slm arkadaşlar bende yeni katıldım burays
Hoşbuldum cnmHoşgeldin (;
En iyisi yarin ciplak gözle bakmakYanii en uyari o digerleri dha acik kaliypr ama bu koltuklarda ortu duracakmi eminmisin ayrica ortulerde guzelmis hangi siteden
Gitti gidiyor.Yanii en uyari o digerleri dha acik kaliypr ama bu koltuklarda ortu duracakmi eminmisin ayrica ortulerde guzelmis hangi siteden
Hoşgeldin :)Slm arkadaşlar bende yeni katıldım burays
Hoş buldum cnmmHoşgeldin :)
Ben esmden 10 gun buyugum bazen dedigimde direttgm zaman tamam neyse 10 gun buyuksun benden senin dedgn olsun derSus kiz
Ne ablası :F
Eşim benden 8 yaş büyük mecbur ben onun dediğini dinliyormBen esmden 10 gun buyugum bazen dedigimde direttgm zaman tamam neyse 10 gun buyuksun benden senin dedgn olsun der
hosgeldinn aramizaaCnm en güzeli 2 olan çok yakışır 1 de güzel ama en güzeli 2 olan
Zaten koca sozu lafi varya agizlarinda bii koca sozunu dinledgmzde asiri egolari sisiyooo ... napti balkonu yikadimi seninkiEşim benden 8 yaş büyük mecbur ben onun dediğini dinliyorm
Hatta bazen tamam abi dermhahahahah
Hoşbuldum cnm:hosgeldinn aramizaa
Arka balkonu hallettiZaten koca sozu lafi varya agizlarinda bii koca sozunu dinledgmzde asiri egolari sisiyooo ... napti balkonu yikadimi seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?