Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ennson tasindigimda yaptm
Bazen süpürüp geciyorm mecbur
Sonrasi daha zorlanacaksin ama napican bu halde bide 2 bebe bi kocayla isin zor ... ya erkegn habire evde olmasi da iyi olmuyor heralde dmi aldigim duyumlara gore
Benim esim insan gbi bi iste calisali 2 yil anca olacak eskiden tatilsiz gbi biseydi pek evde cok bir arada olamadik 2 yildir anca anca iste ondan bilemiyorum

Sana şöyle soyleyim mutfakta yemek yapiorm haliyle cami aciyorm gelip gidip kapatior neymiş kombi yaniyirmus en son fırlatacak Aycan.kombiyi ev havasız diyorm yok dinlemiyor bni
Delirtcek
Neymiş bugün dışarı çıkmamis canı sklmis
Bn kaç haftadır evdeyim dedm bnde

Anladim valla zor aradan ckmiyorlar demisti bi arkadasm evde erkek hic iyi olmuyo demisti hayir izinde olmasa da sizinkiler cok sk hafta tatili oluyor calisma sistemlernde gecemde kendinisevenbiri de demisti ordan bliyorm ... aslnda iste soyle is guc tutan gercekten yardmci olabilen biri olsa ne kadar guzelde bisey isleri birlikte yapsaniz sorna birlikte bi dolasmaya etmeye ciksaniz her iki yonde de iyi gelir ikinize de

Sonrasında temizlikçi tutucam umrumda değil gelsin temizlesin
Napayım
Erkeğin 8 5 çalışanı makbul gerisi sknti
Valla onceki isinde 9 10 calisiyodu hatta 10 bucuk 11 bile geldgi oluyordu igrenctiii ... bide bende calisiyordum o sira

Smdisine sukur ediyoruz 7 de cikiyo aksam 8 gbi geliyo

Bana dedi dışarda yemek yiyelim mi diye
Bı gitcez 100 lira vrcz dedm haklısın dedi hay demez olaydım
Bnde de var biraz
Bilmiyorm zor duruma dusmesin diye dedik gerçi ama sonradan pişman oldum tabi
Yapiver desm yapar belki bilmiyorm.ki ya da bn demeden yapsa keşke

Ay rosss deynce yapacaksa de sende 1 dersn 2 dersn alisir kendi yapar sonra

Ayrica erkegn 2 kasigi varsa birini kircan demisler keske gitseydinjz ama bende sen gbiyim dusunceliyim gene sonra skntiyi kendin cekeceksen de gerek yok tabi gtmeye . Yemek olmaz bi yuruyus yapar bi yerde tatli ve cay icersinjz ne bilim bu tarz seylerden ben cok keyif aliyorum surekli ev basiyo pskolojm bozuluyo ...

Ben bu ara hiç gezme tozma hevesinde değilim
Çay
Bir de hiç istemiyirm eşimle de bı yere gitmek istemiyorum aslında bu şehirde bu evde durmak istemiyirm ciddi anlamda canm hic bişey istemiyir

Yürüyüş yapsam acikcamhadi gene yemek aricaz gene yazık biseyler alacak vs vs bı de ince düşünceli değil aciktm dicem bu sefer amma çok yion dicek ben asabilescem ohohoooo bir sürü kavga gelemicem smdi o islere

Anladim canim ama demekki kotulukten degl de dusunemiyor demekki oyle bi anda agzindan o tarz bisey cikabiliyosa ama tabi.insan asabilesir o anda hele acken.sinirli oluyoruz ... bu kisimda sana hak verdm ama disari cikmak gezmek evnde oturmak bile istemiyorum deyisinden acaba depresyonda olabilir misin diye icimden gecti yada o tarafa giden bi ruh hali...

Sana ne iyi gelebilir onu dusun bu aralar ve yapmaya calis iyi hissetmiyorsun suan uzuldum once sen kendini dusuneceksin cnm malesef hayat acimasiz..

Cocklarn nasl gpzunun icine bakiyor kendin anlatmistin onlar jcin iyi olmak ayakta durmak zorundayiz ve bunun icin de kendimize iyi gelen seyleri yapmak lazim ... belki bu gebelik seni bu ruhsal gerilime sokmustur blemiyorum ama oluruna birakma kendin icjn biseyler yap derim

Ciddi anlamda o tarafa gidiyorm farkndayim
Bilmiyirm sebebini ama gerçekten kendim için bişey yapasim bile gelmiyor
Hep kavga ve sinir modundayim
Arkadaşlarımı cagircam çağırmak istemiyirm bile.
Bu şehirden gitmek istiyirm.en başta ama onda da emin değilim bilmiyirm

Ihmal etme kendiniii ... burdan gorup hissettgm depresyona gidiyor bu gidis ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…