Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım (ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Bakın cicinizin başına neler geldi
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum. Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle. Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı

Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa

Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
janejune

Çok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakanız varmış

Amanınn Cicimm Allah korumuşşşş görüyor musun ya senin kontrolün dışında bişey nasıl buluyor seni çok şükür hiç bişey olmamış
etiketlerini kaçırmamak daha möhüm bence Cici

B Brunello Cicinelli cici bana kaç mesaj daha cevap vermeyeceksin
Hangi mesajına cevap vermemişim hangiiiiiiiiii
Van mı Sana vanda olduğumu hissettirecek ne yaptım pıtırcığım
Profil resmime bakıp Rusya desen anlıcam da Van ne bileyim
Kronik depresyon bendeki. Stilim bu yani. Seninki geçer bence bak
Zira eğlence kanında var, bu topiğe müdür olmak kolay degil. Güzel be gebelik güzel. Ay çok iyi geçsin inşşş.
Teşekkür ederim
Benim depresyonum dönemlik.
Mesela 1 2 gün üzülürüm sonra kendime, sence de biraz fazla üzülmedin mi canım kendim, derim. Ve çıkarım depresyondan.
Kronik olması çok kötü bir durum
Ama sebepleri varsa onları çözmek lazım önce.
Eki Görüntüle 2560497
Eki Görüntüle 2560498
Kizlar bu renk koltuklara bu ortuler nasil ve hangi reni alim sade oldugundan kararsiz kaldim hediye alcam sizce fikir alabilirmiyim guzelmi ortuler ve gidermi koltuga.
Geç kaldım mı bilmiyorum ama ortadaki renk diyorum tatlışım

Allah korumuş canim,bı çocuk fln sevindirin yani kazayı belayı def eder benim eşim evde bugün,nöbetten çıktı uyuyor,ben de şuan tek başıma kahvaltı ediyorum

Çok şükür büşom
Vallahi rüzgarlı havalarda çıkmayın ben bunu öğrenmiş oldum.
Ama benim gözünden kalp çıkan emojili beğenilerim ne olacak kimse görmicek mi artıkın onları

Allah korumuş canim,bı çocuk fln sevindirin yani kazayı belayı def eder benim eşim evde bugün,nöbetten çıktı uyuyor,ben de şuan tek başıma kahvaltı ediyorum
Öyle yapayım seksü şempazem
Nöbetten çıktıysa o akşama kadar uyanmaz di mi.
Ama sen onu cilvenle uyandırmayı başarırsın
Bende benimkine 7 dk daha tanıdım. 7 dk daha uyusun yeter

Günaydın , geçmiş olsun cici, Allah korumuş gerçekten, Rabbim kazadan beladan korusun,sadaka verin canım,
Benim kocişim evde değil malesef,akşam 8,5 gibi gelecek,çocuklarla kahvaltı yapıyoruz biz de

Evet çok şükür limonsuzum. İnsanın üstüne çatı uçar mı ya. Hangi boyut bu
Evet acıktı ama geyşanın uyanmasını bekliyorum
Sen ettin mi kahvaltı çayına limon sıktığım?
Valla böyle bir sahne ya rüyada görülür ya aksiyon filminde herseyinle orjinalsin
Hem kahvaltı yapıyorum hem buradayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…