- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.861
keyifler iyiNasılsın patron,keyifler nasil
Allah iyilik versinL
keyifler iyisenin nasıl canisiii
Ben kahvaltımı ettim bileAllah iyilik versiniyi bende sirkeli suyumu yeni iciyom daha
Saol patronum sana da afiyet olsunBen kahvaltımı ettim bileama ekmeği kestim bakalım nasıl bir fark olcak afiyet olsun
Saol patronum sana da afiyet olsunbende öğünden beri yemiyorum ekmek
Çok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakanız varmışGünaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Bakın cicinizin başına neler geldi
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum.Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle.Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı
Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa
Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
janejune
Amanınn Cicimm Allah korumuşşşş görüyor musun ya senin kontrolün dışında bişey nasıl buluyor seniGünaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum.Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle.Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı
Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa
Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
janejune
Hangi mesajına cevap vermemişim hangiiiiiiiiii
Van mıBelki Türk filmi ismi olduğu için, kızarmış ekmek de samimi ve hoş bi hava katar ya heep ondan olabiliiir ciciim
Ayy evet dikkat edin ona 4 şişesi 100 lira çok piyasada
Biliyo musun ciciii ben topiğe ilk geldiğim zmnlar seni nedense Van' da yaşıyor diye bilmişimoranın balları güzel olur diyecektim kiii sonradan hatırladım
Teşekkür ederimKronik depresyon bendeki. Stilim bu yani. Seninki geçer bence bak
Zira eğlence kanında var, bu topiğe müdür olmak kolay degil. Güzel be gebelik güzel. Ay çok iyi geçsin inşşş.
Geç kaldım mı bilmiyorum ama ortadaki renk diyorum tatlışımEki Görüntüle 2560497
Eki Görüntüle 2560498
Kizlar bu renk koltuklara bu ortuler nasil ve hangi reni alim sade oldugundan kararsiz kaldim hediye alcam sizce fikir alabilirmiyim guzelmi ortuler ve gidermi koltuga.
Allah korumuş canim,bı çocuk fln sevindirin yani kazayı belayı def ederGünaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
janejune
Çok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakanız varmış
Evet çok şükür limonsuzum. İnsanın üstüne çatı uçar mı ya. Hangi boyut bu
Çok şükür büşomAmanınn Cicimm Allah korumuşşşş görüyor musun ya senin kontrolün dışında bişey nasıl buluyor seniçok şükür hiç bişey olmamış ❤
etiketlerini kaçırmamak daha möhüm bence Cici
Öyle yapayım seksü şempazemAllah korumuş canim,bı çocuk fln sevindirin yani kazayı belayı def ederbenim eşim evde bugün,nöbetten çıktı uyuyor,ben de şuan tek başıma kahvaltı ediyorum
Günaydın , geçmiş olsun cici, Allah korumuş gerçekten, Rabbim kazadan beladan korusun,sadaka verin canım,Günaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
T Tatlianne20
M mehlika nur
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
janejune
Olur ben asya cnnm
Valla böyle bir sahne ya rüyada görülür ya aksiyon filmindeEvet çok şükür limonsuzum. İnsanın üstüne çatı uçar mı ya. Hangi boyut bu
Evet acıktı ama geyşanın uyanmasını bekliyorum
Sen ettin mi kahvaltı çayına limon sıktığım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?