- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.901
Ne kadar yorulmuşsa artık napsın yazıktırValla 4e kadar fln uyur sanırım kırıkları arayıp çarşıya pazara cagirmazlarsaama sbh iki cilvelendim de olmadı uykuya yenik düştü yiğidim
Nerelerdesn yavru davsanim :)bende seni özledim bebişim
Biz de hep binince okuruz ,özellikle uzun yola çıkacaksak,ailecek okuruz ,çocuklar bildikleri dualari okur,B Brunello Cicinelli cicim arabadayken Ayetel Kürsi okuma canım arabayı yavaşlatır Ayetel Kürsi.arabaya binmeden oku sen,yoksa Allah korusun işte bu şekil sıkıntı çıkabilir kuzum
Aaaaaa öyle miymişB Brunello Cicinelli cicim arabadayken Ayetel Kürsi okuma canım arabayı yavaşlatır Ayetel Kürsi.arabaya binmeden oku sen,yoksa Allah korusun işte bu şekil sıkıntı çıkabilir kuzum
HahaajhssjKizzz ahahahhaahben aklım fikrim fesat diyorum sen bana tokatlıyor diyosun
Evliyim, bir tane oğlum var, yurtdışında yaşıyoruz.Yaaaaaaaaaaaa
Son zamanlarda kocam bile beni bu kadar etkilememişti
Sana karşı artık boş değilim şuan sana çok yükseldim
Bende seni ismen biliyorum aslında, çok görüyordum adını
Sende kendini tanıtır mısın?
Biz de hep binince okuruz ,özellikle uzun yola çıkacaksak,ailecek okuruz ,çocuklar bildikleri dualari okur,
Canlarım araba içinde okundugunda ufak tefek pürüzler çıkabilir Allah korusun,okumayın okutmayin.binmeden okuyun ama araba içindeyken bela cekerAaaaaa öyle miymiş
Tamam binmeden okuyayım kuzum çok teşekkür ederim. Bana böyle şeyleri öğretin
Çok teşekkür ederim duan içinGunayyydinn cici anne
Sevindim esinin evde olmasina benimkide evde smdi kahvalti yapacagiz aksam ustu evden cikacagiz gorumcemlere kaynvaldem orda o yuzden bizde gidecegiz planmz boyle ..
Allah gorunur gorunmez kaza beladan korusun cnm.kursun degilde sadakalar bunlari onler Allah in izniyle ...
Geçmiş olsun kuzumGünaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Bakın cicinizin başına neler geldi
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum.Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle.Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı
Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa
Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
@Zipzip-
@janejune
Eşim polis değil ama onun iside vardiyalı,hele yeni evliyken sürekli gece calisiyordu hemde haftanın 6 günü, gündüz ben gece o çalışınca birbirimizi hafta sonundan hafta sonuna görebiliyorduk,Ne kadar yorulmuşsa artık napsın yazıktır
Nöbetli sistem hepimizi mahvetti hepimizi
Canansu nasılsınbende seni özledim bebişim
Kız Allah seniHahaajhssj
Yahu anladığın gbi değil seksin
Bildiğin beş parmağıyla guresip tokatlıyor
Benm goresim gelmez kavga ederkenKız Allah seniak desen b.k anlayacak potansiyel var bend,sen tokat mokat karıştırdın o zmn öyle güreşilmez böyle guresilir de sende,sonra gereğini yap
Hep fesat tam fesat
Kocamla kavga ederken daha seksi geliyor benim gözüme de ondan yani
Bebe iyi büyüyordur herhaldeSağol güzel anne
Bebe nasıl bebe? Bulantıların başladı mı?
Ayyyyyy çok sevindimmmmEvliyim, bir tane oğlum var, yurtdışında yaşıyoruz.
Uzun uğraşlardan, tedavilerden sonra biz de şu an bir bebek bekliyoruz.
İki kere kalbini duyabildik, inşallah böyle devam eder sağlıcakla kucağıma alırım.
Rabbim tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin
Ay o an sinir minir kalmıyor bende,adamın her yanını süzmeye başlıyom,oda anliyo gülmeye başlıyorBenm goresim gelmez kavga ederken
İçimdeki canavar çıkıyor yemnle
Ahahhahahaha bn yanlis şeyler saapmisim
Tamam artık öyle yapacağımCanlarım araba içinde okundugunda ufak tefek pürüzler çıkabilir Allah korusun,okumayın okutmayin.binmeden okuyun ama araba içindeyken bela ceker
Topiğe kurşun döktürme konusunda kararlı gibiyimGeçmiş olsun kuzum
Topik ve ev adına kendin adına sadaka
Vardiyalı sistem de çok zor mehlikam.Eşim polis değil ama onun iside vardiyalı,hele yeni evliyken sürekli gece calisiyordu hemde haftanın 6 günü, gündüz ben gece o çalışınca birbirimizi hafta sonundan hafta sonuna görebiliyorduk,
Sonra bir hafta gündüz bir hafta gece oldu, şimdi de 4 vardiya şeklinde, haftalık vardiya değişiyor,
Eşimin de memur olmasını beraber gidip gelmeyi çok isterdim ama buna da çok şükür tabi
Hiç suzemem hatta git evden diye bağırdımAy o an sinir minir kalmıyor bende,adamın her yanını süzmeye başlıyom,oda anliyo gülmeye başlıyorsonra deli misin ya kavgada mi edemeyecez biz diye isyanlara giriyor
Sen yanlış şeyler saapmadin da ben yanlış yerlere cekiyom her zmn ki gibi
Ya da hepimizi kursuna diz en mantıklısı o gibiTamam artık öyle yapacağım
Çok teşekkür ederim kuzum ♥
Topiğe kurşun döktürme konusunda kararlı gibiyim
Günaydın sultanım
Vardiyalı sistem de çok zor mehlikam.
Biz geyşamla ilk tanıştığımız zaman vardiyalı bir işte çalışıyordu.
Onu da yaşadık.
Sonra özel sektörü de yaşadık.
En son memuriyeti yaşadık.
Ama o da düz memurluk gibi değil ki adam kendinden geçiyor
Ama olsun her halimize şükür mehlikam. Karnımız doyuyor ya gerisine katlanılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?