Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla 4e kadar fln uyur sanırım kırıkları arayıp çarşıya pazara cagirmazlarsa ama sbh iki cilvelendim de olmadı uykuya yenik düştü yiğidim
Ne kadar yorulmuşsa artık napsın yazıktır
Nöbetli sistem hepimizi mahvetti hepimizi

B Brunello Cicinelli cicim arabadayken Ayetel Kürsi okuma canım arabayı yavaşlatır Ayetel Kürsi.arabaya binmeden oku sen,yoksa Allah korusun işte bu şekil sıkıntı çıkabilir kuzum
Biz de hep binince okuruz ,özellikle uzun yola çıkacaksak,ailecek okuruz ,çocuklar bildikleri dualari okur,

B Brunello Cicinelli cicim arabadayken Ayetel Kürsi okuma canım arabayı yavaşlatır Ayetel Kürsi.arabaya binmeden oku sen,yoksa Allah korusun işte bu şekil sıkıntı çıkabilir kuzum
Aaaaaa öyle miymiş
Tamam binmeden okuyayım kuzum çok teşekkür ederim. Bana böyle şeyleri öğretin

Evliyim, bir tane oğlum var, yurtdışında yaşıyoruz.
Uzun uğraşlardan, tedavilerden sonra biz de şu an bir bebek bekliyoruz.
İki kere kalbini duyabildik, inşallah böyle devam eder sağlıcakla kucağıma alırım.
Rabbim tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin

Biz de hep binince okuruz ,özellikle uzun yola çıkacaksak,ailecek okuruz ,çocuklar bildikleri dualari okur,
Aaaaaa öyle miymiş
Tamam binmeden okuyayım kuzum çok teşekkür ederim. Bana böyle şeyleri öğretin
Canlarım araba içinde okundugunda ufak tefek pürüzler çıkabilir Allah korusun,okumayın okutmayin.binmeden okuyun ama araba içindeyken bela ceker

Çok teşekkür ederim duan için
Hadi yapın kahvaltı bakalım. Bende uyandırıp birazdan kahvaltı yapacağım.
Bizde 1 2 yere gitmeyi planlıyoruz bakalım. Güzel bir pazar günü dilerim

Geçmiş olsun kuzum
Topik ve ev adına kendin adına sadaka

Ne kadar yorulmuşsa artık napsın yazıktır
Nöbetli sistem hepimizi mahvetti hepimizi
Eşim polis değil ama onun iside vardiyalı,hele yeni evliyken sürekli gece calisiyordu hemde haftanın 6 günü, gündüz ben gece o çalışınca birbirimizi hafta sonundan hafta sonuna görebiliyorduk,
Sonra bir hafta gündüz bir hafta gece oldu, şimdi de 4 vardiya şeklinde, haftalık vardiya değişiyor,
Eşimin de memur olmasını beraber gidip gelmeyi çok isterdim ama buna da çok şükür tabi

Hahaajhssj
Yahu anladığın gbi değil seksin
Bildiğin beş parmağıyla guresip tokatlıyor
Kız Allah seniak desen b.k anlayacak potansiyel var bend,sen tokat mokat karıştırdın o zmn öyle güreşilmez böyle guresilir de sende,sonra gereğini yap

Hep fesat tam fesat

Kocamla kavga ederken daha seksi geliyor benim gözüme de ondan yani

Benm goresim gelmez kavga ederken
İçimdeki canavar çıkıyor yemnle

Ahahhahahaha bn yanlis şeyler saapmisim

Sağol güzel anne
Bebe nasıl bebe? Bulantıların başladı mı?
Bebe iyi büyüyordur herhalde sabah ve gece oluyor biraz ama çok aşırı derecede değil canım senin nasıl başladı bulantı aserme falan

Ayyyyyy çok sevindimmmm
Neden gebelik takvimi eklemedin sende eklesene. Benimkinin tipi daha yuvarlak görünüyor takvimde bir acayip ama olsun evlattır sonuçta
Ne kadar uzun süre uğraştınız bebek için? Söylersen şuan uğraşanlara bir umut olur kuzum
Bide kaç haftalık?

Benm goresim gelmez kavga ederken
İçimdeki canavar çıkıyor yemnle

Ahahhahahaha bn yanlis şeyler saapmisim
Ay o an sinir minir kalmıyor bende,adamın her yanını süzmeye başlıyom,oda anliyo gülmeye başlıyor sonra deli misin ya kavgada mi edemeyecez biz diye isyanlara giriyor

Sen yanlış şeyler saapmadin da ben yanlış yerlere cekiyom her zmn ki gibi

Canlarım araba içinde okundugunda ufak tefek pürüzler çıkabilir Allah korusun,okumayın okutmayin.binmeden okuyun ama araba içindeyken bela ceker
Tamam artık öyle yapacağım
Çok teşekkür ederim kuzum
Geçmiş olsun kuzum
Topik ve ev adına kendin adına sadaka
Topiğe kurşun döktürme konusunda kararlı gibiyim
Günaydın sultanım
Vardiyalı sistem de çok zor mehlikam.
Biz geyşamla ilk tanıştığımız zaman vardiyalı bir işte çalışıyordu.
Onu da yaşadık.
Sonra özel sektörü de yaşadık.
En son memuriyeti yaşadık.
Ama o da düz memurluk gibi değil ki adam kendinden geçiyor
Ama olsun her halimize şükür mehlikam. Karnımız doyuyor ya gerisine katlanılır

Hiç suzemem hatta git evden diye bağırdım
Sürekli evde olduğu icin maşallah
Eğer ben çok neseliysem onu sinir ederm

Dün akşam diyor senin hamilelik dengelerin bni de dengesizlestirdi ne diyeceğimi napcagimi bilmiyirm çok korkuyorm
HHahaahahabababah

Ya da hepimizi kursuna diz en mantıklısı o gibi
Ahahahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…