Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın , geçmiş olsun cici, Allah korumuş gerçekten, Rabbim kazadan beladan korusun,sadaka verin canım,
Benim kocişim evde değil malesef,akşam 8,5 gibi gelecek,çocuklarla kahvaltı yapıyoruz biz de
Vereceğim mehlikam, çok sağol.
Ayetel kürsünün gücü diyorum. Yola her çıktığımızda mutlaka okurum
Olsun çok geç gelmeyecekmiş mehlikam. Kahvaltı et doyur bebişi

Çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş ya

Çok şükür büşom
Vallahi rüzgarlı havalarda çıkmayın ben bunu öğrenmiş oldum.
Ama benim gözünden kalp çıkan emojili beğenilerim ne olacak kimse görmicek mi artıkın onları

amanın bir tek senin beğeni bildirilerin açılıyor mu kii keşkem öyle bişey olsa

Öyle yapayım seksü şempazem
Nöbetten çıktıysa o akşama kadar uyanmaz di mi.
Ama sen onu cilvenle uyandırmayı başarırsın
Bende benimkine 7 dk daha tanıdım. 7 dk daha uyusun yeter
Valla 4e kadar fln uyur sanırım kırıkları arayıp çarşıya pazara cagirmazlarsa ama sbh iki cilvelendim de olmadı uykuya yenik düştü yiğidim

@Asyamm 2121 ve Bloss
Hoşgeldiniz tanışıp arkadaş olalım mı?
Canım ben seni tanıyorum. Profil mesajlarını hep takip ederim. Sen öğretmensin, eşin polis ve bir bebiş bekliyorsunuz
Evlenince çok zorluklardan geçtiniz ama hepsini bir birinize karşı duyduğunuz sevgi ve saygı ile atlattınız.
Şimdilik bu kadar yazayım hakkında yoksa stalker sınıfına girerim

Valla böyle bir sahne ya rüyada görülür ya aksiyon filminde herseyinle orjinalsin
Hem kahvaltı yapıyorum hem buradayim
Öbür tarafa gidişim de orjinal olacak o kesin artık
Afiyet olsun limonsuzum. Tek mi yapıyorsun kahvaltı

Gunayyydinn cici anne

Sevindim esinin evde olmasina benimkide evde smdi kahvalti yapacagiz aksam ustu evden cikacagiz gorumcemlere kaynvaldem orda o yuzden bizde gidecegiz planmz boyle ..

Allah gorunur gorunmez kaza beladan korusun cnm.kursun degilde sadakalar bunlari onler Allah in izniyle ...

Ben de bilmiyorum kii Cicimm ben öyle düşünmüşüm halbuki sen bişey dememiştin orayla ilgili ama sonradan ben de demiştim sen diye öyle düşündün ki diye kendi kendime

amanın bir tek senin beğeni bildirilerin açılıyor mu kii keşkem öyle bişey olsa
Ciciye özel bildirim açma butonu eklemediler ya şu siteye alacakları olsun
O zaman sen her girdiğinde beni 20 30 tane gözü kalpli beğeni atmışım gibi hayal et
Herkese böyle deyip kimseye beğeni atmıyormuşum

Ayy Cicim Allah korumuş, nerden geleceği hiç belli olmuyor belanın. Verilmiş sadakanız varmış

Gözlemlerine bilgine hayran kalmamak elde degil

Yaaaaaaaaaaaa
Son zamanlarda kocam bile beni bu kadar etkilememişti
Sana karşı artık boş değilim şuan sana çok yükseldim
Bende seni ismen biliyorum aslında, çok görüyordum adını
Sende kendini tanıtır mısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…