- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #53.881
Vereceğim mehlikam, çok sağol.Günaydın , geçmiş olsun cici, Allah korumuş gerçekten, Rabbim kazadan beladan korusun,sadaka verin canım,
Benim kocişim evde değil malesef,akşam 8,5 gibi gelecek,çocuklarla kahvaltı yapıyoruz biz de
Çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş yaGünaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Bakın cicinizin başına neler geldi
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum.Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle.Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı
Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa
Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
@Zipzip-
@janejune
Çok şükür büşom
Vallahi rüzgarlı havalarda çıkmayın ben bunu öğrenmiş oldum.
Ama benim gözünden kalp çıkan emojili beğenilerim ne olacak kimse görmicek mi artıkın onları
Valla 4e kadar fln uyur sanırım kırıkları arayıp çarşıya pazara cagirmazlarsaÖyle yapayım seksü şempazem
Nöbetten çıktıysa o akşama kadar uyanmaz di mi.
Ama sen onu cilvenle uyandırmayı başarırsın
Bende benimkine 7 dk daha tanıdım. 7 dk daha uyusun yeter
Bende CiciOlur ben asya cnnm
Canım ben seni tanıyorum. Profil mesajlarını hep takip ederim. Sen öğretmensin, eşin polis ve bir bebiş bekliyorsunuz
Öbür tarafa gidişim de orjinal olacak o kesin artıkValla böyle bir sahne ya rüyada görülür ya aksiyon filmindeherseyinle orjinalsin
Hem kahvaltı yapıyorum hem buradayim
Gunayyydinn cici anneGünaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum.Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle.Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı
Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa
Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
@Zipzip-
@janejune
Sağol güzel anneÇok geçmiş olsun cnm Allah korumuş ya❣
:dHahahahbenim esimde benden 9 yaş büyük, arada bende tmm abi diyim de oda çıldırsın ajsbfsjj
Ben de bilmiyorum kii CicimmHangi mesajına cevap vermemişim hangiiiiiiiiii
Van mıSana vanda olduğumu hissettirecek ne yaptım pıtırcığım
Profil resmime bakıp Rusya desen anlıcam da Van ne bileyim
Teşekkür ederim
Benim depresyonum dönemlik.
Mesela 1 2 gün üzülürüm sonra kendime, sence de biraz fazla üzülmedin mi canım kendim, derim. Ve çıkarım depresyondan.
Kronik olması çok kötü bir durum
Ama sebepleri varsa onları çözmek lazım önce.
Geç kaldım mı bilmiyorum ama ortadaki renk diyorum tatlışım
Ciciye özel bildirim açma butonu eklemediler ya şu siteye alacakları olsunamanın bir tek senin beğeni bildirilerin açılıyor mu kiikeşkem öyle bişey olsa
Waayy gösteriyor mu abiyi bari:d
Cildirisinlar
Abiyi gösteririm sana der. Genelde
Heee tokatlıyorWaayy gösteriyor mu abiyi bari
Aklım fesat bakma bana sen ahdjsdv
Ayy Cicim Allah korumuş, nerden geleceği hiç belli olmuyor belanın. Verilmiş sadakanız varmışGünaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis_
@Zipzip-
@janejune
Gözlemlerine bilgine hayran kalmamak elde degilCanım ben seni tanıyorum. Profil mesajlarını hep takip ederim. Sen öğretmensin, eşin polis ve bir bebiş bekliyorsunuz
Evlenince çok zorluklardan geçtiniz ama hepsini bir birinize karşı duyduğunuz sevgi ve saygı ile atlattınız.
Şimdilik bu kadar yazayım hakkında yoksa stalker sınıfına girerim
YaaaaaaaaaaaaCanım ben seni tanıyorum. Profil mesajlarını hep takip ederim. Sen öğretmensin, eşin polis ve bir bebiş bekliyorsunuz
Evlenince çok zorluklardan geçtiniz ama hepsini bir birinize karşı duyduğunuz sevgi ve saygı ile atlattınız.
Şimdilik bu kadar yazayım hakkında yoksa stalker sınıfına girerim
Kizzz ahahahhaahHeee tokatlıyor
İçindeki gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?