Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun yüzünden su yuttum istifra bile ettim ayıptır söylemesi

Hayır benim sinirimimi deniyo anlayamıyorum
cilve yapıyo aklınca işte.benim adam da su şakasına çok meraklı.bi kere mıçtım ağzına ondan sonra yapmadı
bi de blüzden içeri buz atma huyu var o da en sinir olduğum şaka.erkekler şaka yapmasın ya valla.çok hayvanımsı oluyo şakaları

Bak bunun yazması hiç kolay değil aynen uygulaması gibi ama kendini seviyosan bu durumu aşman lazım.

Böyle havalardaysa hele kıskandıkça senin değerin onun gözünde azalıyor kendi önemsenmesi yüzünden seni düşünecek hali kalmıyor.

Çok yakından şahidim iki kişinin arasına ilk
başlarda karşılıklı kıskançlık oluyodu tatlı geliyodu iki tarafada ama sonra erkeğin bi tarafı öyle kalktı ki hiç umursamamaya başladı.
Karısına tel açmamalar falan...

Bi gün geliyor senin içinden gelerek sevgiyle hissettiğin duyguda boğulabiliyor...

O kadar yükseğe çıkarmamak lazım.

Ya delirmiştim oda üstüne tuz biber oldu... benim eşim benden daha fazla kıskanç benim bi yerim kalkmadı daha cok üzüldüm ağladım başka bi işe yaramadı

Evet ya yapmasınlar suan oyle delirdim ki bayram zehir oldu resmen...

Günaydın kertenkelelerim
Bugün benim seksü hain evde. Sabah geldi zaten sırnaştı. Asla yüz vermedim. Uyandık yine sırnaştı yine yüz vermedim. Bugün böyle devam edecek sanırım.
Limonsuzzcay öncelikle Allahtan acil şifalar diliyorum kuzum. Dualarımız sizinle. İnşallah güzel haberlerle dön çok özledik seni zaten küçük mirandam ☹
@Kutsal zebra seinnki de hakkaten tam boğmalık davranmış be kutsişim. Noldu bu bayram bunlara ya. İçlerine ecinni mi kaçtı naptı. Amerikadan uçaklarla sadece erkekleri etkileyen zombi hapları mı atıldı ülkemize de mala bağladı bunlar bilemiyorum.
Bonus birileri civarlarımıza kertenkele zehri falan mı döktü hepimiz yamıldık. Buralar hep ziyan...
kk birinci noteri senin herkese yardımcı olmaya çalışan dertlere deva olmaya çalışan yüreğini yerim ya..
@malii benimki de bayramda çalıştı tek izin gününde yiiyiverdik birbirimizi
Bu arada kertenkelelerim ben her an banlanabilirim. Şaşırmayın
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
Chocolita
@Kutsal zebra

Gunaydin tatlı kertenkelem
Yine zombi gbi Uyandık yine boh gbi bi kavga dolu gecenin ardından sabaha aydınlanmaya bir güne Uyandık
İsyan edicem artik ne zamaaaaaaan acaba portakal suyum neden yok diye trio atacağım günlere gelicem

kız bi uslu dur yaa iki dk duramıyon yerinde haa.banı fırsat bilip herife zıplican demi doğru söyle çabık ay banlıyken barıştık biz dicen di mi
yumuşama sakın.yani hemen yumuşama
baktın köşeye sıkıştırdı nazlan ,hemen virme verirsen de lütfedip de veriyomuş gibi ver

Günaydın kızlar. Beni düşünen kalbinizi severim sizin. Hepinizi çok özledim.
Babamın durumu ağırlaşmış malesef. Bizde köyden erken geldik.
Birazdan yine hastaneye gidicez dua edin nolur
Canım geçmiş olsun rabbim şifasını versin babanın kuzum inşallahhayırlı güzel haberler ver bize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…