- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.361
Sagol canım adamı da parçalayacaktım ama neyse dedim bidahakine parçalayacak bişeyim kalsın.Ellerine sağlık kuzum parçalayan ellerin dert görmesin.
cilve yapıyo aklınca işte.benim adam da su şakasına çok meraklı.bi kere mıçtım ağzına ondan sonra yapmadıOnun yüzünden su yuttum istifra bile ettim ayıptır söylemesi
Hayır benim sinirimimi deniyo anlayamıyorum
HYır dün bütün duyguları bi anda yaşadım kıskancım biliyo salak böyle iyice burnundan dökcem bugun... yedi naneyi haberi yok.
Dün eve geldik arabayı kitliyo (otomatik sistem bozuk elle kitliyo ) karşıdan baktım iki kız geliyo buda karşıya bakıyo ay ben dellendim sen misin bakan yok diyo bakmadım bakmadıysan kafanı indir o zaman ya ne biçim insansın sen dedim verdim veriştirdim yazarsam ban yerim.
Sende sinirlendirdiyse gel hakkından boşver
Ya delirmiştim oda üstüne tuz biber oldu... benim eşim benden daha fazla kıskanç benim bi yerim kalkmadı daha cok üzüldüm ağladım başka bi işe yaramadıBak bunun yazması hiç kolay değil aynen uygulaması gibi ama kendini seviyosan bu durumu aşman lazım.
Böyle havalardaysa hele kıskandıkça senin değerin onun gözünde azalıyor kendi önemsenmesi yüzünden seni düşünecek hali kalmıyor.
Çok yakından şahidim iki kişinin arasına ilk
başlarda karşılıklı kıskançlık oluyodu tatlı geliyodu iki tarafada ama sonra erkeğin bi tarafı öyle kalktı ki hiç umursamamaya başladı.
Karısına tel açmamalar falan...
Bi gün geliyor senin içinden gelerek sevgiyle hissettiğin duyguda boğulabiliyor...
O kadar yükseğe çıkarmamak lazım.
Seninde mi kırık canımBir bayram sonrası bu kadar kadının kalbi kırık olmamalıydı...
Evet ya yapmasınlar suan oyle delirdim ki bayram zehir oldu resmen...cilve yapıyo aklınca işte.benim adam da su şakasına çok meraklı.bi kere mıçtım ağzına ondan sonra yapmadı
bi de blüzden içeri buz atma huyu var o da en sinir olduğum şaka.erkekler şaka yapmasın ya valla.çok hayvanımsı oluyo şakaları
Seninde mi kırık canım
Evet ya cicide kırık..Sade ben değil kuzum bütün arizona eyaleti kırık
biz bayram öncesinde gerilip birbirimize girdiğimiz için bayramda sıkıntı yaşamadıkBir bayram sonrası bu kadar kadının kalbi kırık olmamalıydı...
Gunaydin tatlı kertenkelemGünaydın kertenkelelerim
Bugün benim seksü hain evde. Sabah geldi zaten sırnaştı. Asla yüz vermedim. Uyandık yine sırnaştı yine yüz vermedim. Bugün böyle devam edecek sanırım.
Limonsuzzcay öncelikle Allahtan acil şifalar diliyorum kuzum. Dualarımız sizinle. İnşallah güzel haberlerle dön çok özledik seni zaten küçük mirandam ☹
@Kutsal zebra seinnki de hakkaten tam boğmalık davranmış be kutsişim. Noldu bu bayram bunlara ya. İçlerine ecinni mi kaçtı naptı. Amerikadan uçaklarla sadece erkekleri etkileyen zombi hapları mı atıldı ülkemize de mala bağladı bunlar bilemiyorum.
Bonus birileri civarlarımıza kertenkele zehri falan mı döktü hepimiz yamıldık. Buralar hep ziyan...
kk birinci noteri senin herkese yardımcı olmaya çalışan dertlere deva olmaya çalışan yüreğini yerim ya..
@malii benimki de bayramda çalıştı tek izin gününde yiiyiverdik birbirimizi
Bu arada kertenkelelerim ben her an banlanabilirim. Şaşırmayın
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
Chocolita
@Kutsal zebra
kız bi uslu dur yaa iki dk duramıyon yerinde haa.banı fırsat bilip herife zıplican demi doğru söyle çabıkGünaydın kertenkelelerim
Bugün benim seksü hain evde. Sabah geldi zaten sırnaştı. Asla yüz vermedim. Uyandık yine sırnaştı yine yüz vermedim. Bugün böyle devam edecek sanırım.
Limonsuzzcay öncelikle Allahtan acil şifalar diliyorum kuzum. Dualarımız sizinle. İnşallah güzel haberlerle dön çok özledik seni zaten küçük mirandam ☹
@Kutsal zebra seinnki de hakkaten tam boğmalık davranmış be kutsişim. Noldu bu bayram bunlara ya. İçlerine ecinni mi kaçtı naptı. Amerikadan uçaklarla sadece erkekleri etkileyen zombi hapları mı atıldı ülkemize de mala bağladı bunlar bilemiyorum.
Bonus birileri civarlarımıza kertenkele zehri falan mı döktü hepimiz yamıldık. Buralar hep ziyan...
kk birinci noteri senin herkese yardımcı olmaya çalışan dertlere deva olmaya çalışan yüreğini yerim ya..
@malii benimki de bayramda çalıştı tek izin gününde yiiyiverdik birbirimizi
Bu arada kertenkelelerim ben her an banlanabilirim. Şaşırmayın
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
Chocolita
@Kutsal zebra
Canım geçmiş olsun rabbim şifasını versin babanın kuzum inşallahGünaydın kızlar. Beni düşünen kalbinizi severim sizin. Hepinizi çok özledim.
Babamın durumu ağırlaşmış malesef. Bizde köyden erken geldik.
Birazdan yine hastaneye gidicez dua edin nolur
aynen@malii Lutfedip acımış gibi dimi
Bana herifle her küstüğümüzde iyi gelir bu şarkı.Çok anlamlı sözleri çünkü.hadi küs çiftlere gelsin,çok da uzatmayın küslükleri fani dünyada, siniriniz geçsin de barışın @Bonus sen seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?