- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.341
afiyet olsunGünaydınss
Kahvaltıya bıyrın mayasız pişi yapıyorum
Ne sen sor ne ben söyleyeyim .. denize gittik iki günlük burnumdan getirdi ailecek gittik 4 aile gitmiş beyefendi tek basına yüzüyo neyse sonra ben gittim ben şimdi boyumu geçince asla ilerlemem cok korkuyorum cok dalgada vardı neyse benimkide gitmiş tek basına açılmış yüzüyo bide dalga vardı gel diyorum yok gelmiyo delirtti beni ya .. daha da kaç tane olayımız var bu bitanesihadi ya size ne oldu kuzum
ay resmen bayram herkesin burnundan gelmiş
bu sefer düşmedim
Ne sen sor ne ben söyleyeyim .. denize gittik iki günlük burnumdan getirdi ailecek gittik 4 aile gitmiş beyefendi tek basına yüzüyo neyse sonra ben gittim ben şimdi boyumu geçince asla ilerlemem cok korkuyorum cok dalgada vardı neyse benimkide gitmiş tek basına açılmış yüzüyo bide dalga vardı gel diyorum yok gelmiyo delirtti beni ya .. daha da kaç tane olayımız var bu bitanesi
Korktum tabiki amcalarına dedim çağırın kızın suna beni dinlemiyo korkuyorum su bide cok gelgitliydi cok dalga vardı Ama dinleyen kim.. bide oyle bi şort giymişti ki kısacık ya bildiğin bayanların giydiği gibi o sekil babamın ailemin yanında oturdu dellendim evde başka şort var yok beyefendi onu giymiyo güzel değilmiş akşam eve geldim o şortu parçaladım attım çöpeyüreğin ağzına gelmiştir haklisin valla zebracimbisey olmamis belli ama ben okurken bile tedirgin oldum bisey olcak gibi. çok korkarim öyle şeyden
en güzeli koala gibi yapışcan herifin sırtına o yüzsün sen ayaklarını çırp götür beni yigidim de işteNe sen sor ne ben söyleyeyim .. denize gittik iki günlük burnumdan getirdi ailecek gittik 4 aile gitmiş beyefendi tek basına yüzüyo neyse sonra ben gittim ben şimdi boyumu geçince asla ilerlemem cok korkuyorum cok dalgada vardı neyse benimkide gitmiş tek basına açılmış yüzüyo bide dalga vardı gel diyorum yok gelmiyo delirtti beni ya .. daha da kaç tane olayımız var bu bitanesi
Korktum tabiki amcalarına dedim çağırın kızın suna beni dinlemiyo korkuyorum su bide cok gelgitliydi cok dalga vardı Ama dinleyen kim.. bide oyle bi şort giymişti ki kısacık ya bildiğin bayanların giydiği gibi o sekil babamın ailemin yanında oturdu dellendim evde başka şort var yok beyefendi onu giymiyo güzel değilmiş akşam eve geldim o şortu parçaladım attım çöpe
Ya kaç kere beni suyun içine soktu ben nefes alamıyorum hemen su yutuyorum bende onla açılmaya korkuyorum çünkü bi kerede boguluyoduk az kalaen güzeli koala gibi yapışcan herifin sırtına o yüzsün sen ayaklarını çırp götür beni yigidim de işteyakın temas en sevdiğim
Takma gülüm bazen kalkıyor bı tarafları bu adamların,iki cilve bı kıskançlık görünce isteLimonsuzzcay ın da dediği gibi bu arada limonsuzumuz nerelerde bizim yaw özledik onuda
Köyde o sanırım eylüle kadar falan kalacak anladığım kadarıyla seksü şempazem.
Sen napıyosun
K Kendinisevenbirii
Limonsuzzcay limonun babası hasta ya ona gidiyodu
Günaydın kızlar. Beni düşünen kalbinizi severim sizin. Hepinizi çok özledim.Evet canim hatırladım sen yazınca ama iyi diyodu sanki,inşallah iyidir
Hayır devam tabiki şimdi hazırlanıyor dışarı çıkacak galiba gitsin istediği yere hayvan.. akşam ağzına .... sigara içiyordu o kestiğim şortla eline vurdum sigara dağıldı az kala yangın çıkacaktı sonra iyice delirdi benimki ama benim kadar olamaz .seni baya iyi kizdirmis zebracim. birazcik da hak etmis... sinirin gecti mi bari sortu parcalayinca hala devam mi huzursuzluga.
valla bayramda herkes bi aksiyon atraksiyon falan.... Allah yardımcımız olsun. erkeklerin hepsinin sirazesi kaymış
Hayır devam tabiki şimdi hazırlanıyor dışarı çıkacak galiba gitsin istediği yere hayvan.. akşam ağzına .... sigara içiyordu o kestiğim şortla eline vurdum sigara dağıldı az kala yangın çıkacaktı sonra iyice delirdi benimki ama benim kadar olamaz .
HYır dün bütün duyguları bi anda yaşadım kıskancım biliyo salak böyle iyice burnundan dökcem bugun... yedi naneyi haberi yok.aboo baya film sahnesi gibi olmuş sizinki de. Allah korumuş birden parlayiverirdi alev.
valla sakin ol diyecem de hak ettiyse payla gitsin zebra ya. ben de benimkinden biktim bu aralar. o yüzden iyi yönde konusamicam
ay denizde şaka en sevmediğim şeyYa kaç kere beni suyun içine soktu ben nefes alamıyorum hemen su yutuyorum bende onla açılmaya korkuyorum çünkü bi kerede boguluyoduk az kala
Onun yüzünden su yuttum istifra bile ettim ayıptır söylemesiay denizde şaka en sevmediğim şeyyok o zaman bırak gitsin hiç gereği yok
Korktum tabiki amcalarına dedim çağırın kızın suna beni dinlemiyo korkuyorum su bide cok gelgitliydi cok dalga vardı Ama dinleyen kim.. bide oyle bi şort giymişti ki kısacık ya bildiğin bayanların giydiği gibi o sekil babamın ailemin yanında oturdu dellendim evde başka şort var yok beyefendi onu giymiyo güzel değilmiş akşam eve geldim o şortu parçaladım attım çöpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?