Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hadi ya size ne oldu kuzum

ay resmen bayram herkesin burnundan gelmiş
Ne sen sor ne ben söyleyeyim .. denize gittik iki günlük burnumdan getirdi ailecek gittik 4 aile gitmiş beyefendi tek basına yüzüyo neyse sonra ben gittim ben şimdi boyumu geçince asla ilerlemem cok korkuyorum cok dalgada vardı neyse benimkide gitmiş tek basına açılmış yüzüyo bide dalga vardı gel diyorum yok gelmiyo delirtti beni ya .. daha da kaç tane olayımız var bu bitanesi

yüreğin ağzına gelmiştir haklisin valla zebracim bisey olmamis belli ama ben okurken bile tedirgin oldum bisey olcak gibi. çok korkarim öyle şeyden

yüreğin ağzına gelmiştir haklisin valla zebracim bisey olmamis belli ama ben okurken bile tedirgin oldum bisey olcak gibi. çok korkarim öyle şeyden
Korktum tabiki amcalarına dedim çağırın kızın suna beni dinlemiyo korkuyorum su bide cok gelgitliydi cok dalga vardı Ama dinleyen kim.. bide oyle bi şort giymişti ki kısacık ya bildiğin bayanların giydiği gibi o sekil babamın ailemin yanında oturdu dellendim evde başka şort var yok beyefendi onu giymiyo güzel değilmiş akşam eve geldim o şortu parçaladım attım çöpe

en güzeli koala gibi yapışcan herifin sırtına o yüzsün sen ayaklarını çırp götür beni yigidim de işte yakın temas en sevdiğim

seni baya iyi kizdirmis zebracim. birazcik da hak etmis... sinirin gecti mi bari sortu parcalayinca hala devam mi huzursuzluga.

valla bayramda herkes bi aksiyon atraksiyon falan.... Allah yardımcımız olsun. erkeklerin hepsinin sirazesi kaymış

en güzeli koala gibi yapışcan herifin sırtına o yüzsün sen ayaklarını çırp götür beni yigidim de işte yakın temas en sevdiğim
Ya kaç kere beni suyun içine soktu ben nefes alamıyorum hemen su yutuyorum bende onla açılmaya korkuyorum çünkü bi kerede boguluyoduk az kala

Takma gülüm bazen kalkıyor bı tarafları bu adamların,iki cilve bı kıskançlık görünce iste Limonsuzzcay ın da dediği gibi bu arada limonsuzumuz nerelerde bizim yaw özledik onuda
Köyde o sanırım eylüle kadar falan kalacak anladığım kadarıyla seksü şempazem.
Sen napıyosun
Evet canim hatırladım sen yazınca ama iyi diyodu sanki,inşallah iyidir
Günaydın kızlar. Beni düşünen kalbinizi severim sizin. Hepinizi çok özledim.
Babamın durumu ağırlaşmış malesef. Bizde köyden erken geldik.
Birazdan yine hastaneye gidicez dua edin nolur

Hayır devam tabiki şimdi hazırlanıyor dışarı çıkacak galiba gitsin istediği yere hayvan.. akşam ağzına .... sigara içiyordu o kestiğim şortla eline vurdum sigara dağıldı az kala yangın çıkacaktı sonra iyice delirdi benimki ama benim kadar olamaz .

aboo baya film sahnesi gibi olmuş sizinki de. Allah korumuş birden parlayiverirdi alev.
valla sakin ol diyecem de hak ettiyse payla gitsin zebra ya. ben de benimkinden biktim bu aralar. o yüzden iyi yönde konusamicam

aboo baya film sahnesi gibi olmuş sizinki de. Allah korumuş birden parlayiverirdi alev.
valla sakin ol diyecem de hak ettiyse payla gitsin zebra ya. ben de benimkinden biktim bu aralar. o yüzden iyi yönde konusamicam
HYır dün bütün duyguları bi anda yaşadım kıskancım biliyo salak böyle iyice burnundan dökcem bugun... yedi naneyi haberi yok.

Dün eve geldik arabayı kitliyo (otomatik sistem bozuk elle kitliyo ) karşıdan baktım iki kız geliyo buda karşıya bakıyo ay ben dellendim sen misin bakan yok diyo bakmadım bakmadıysan kafanı indir o zaman ya ne biçim insansın sen dedim verdim veriştirdim yazarsam ban yerim.

Sende sinirlendirdiyse gel hakkından boşver

Ya kaç kere beni suyun içine soktu ben nefes alamıyorum hemen su yutuyorum bende onla açılmaya korkuyorum çünkü bi kerede boguluyoduk az kala
ay denizde şaka en sevmediğim şey yok o zaman bırak gitsin hiç gereği yok

Ellerine sağlık kuzum parçalayan ellerin dert görmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…