Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bişicik olmaz ya, biz senin seksü geysanla olan o güzel muhabbetine alisigizsiz birbirinizi yemeden(erotik anlamda) duramazsiniz saliver gitsin
Yumuşamaya niyetim yok seksü şempazem ya, erotizm kepeneklerimi indirdim. Artık bir rahibeyim.

Bug=Sistem açığı. Kodlama hatası gibi birşey.
Açığımı buldun yani
Açık yer bizim işimiz
Ya gece gece eşeğin aklına karpız kabuğu sokmayın ule zaten reglim ,ürkek ceylanım da uyuyo horul horul,nadastayım hacı yapmayın

Açık yer bizim işimiz
Ya gece gece eşeğin aklına karpız kabuğu sokmayın ule zaten reglim ,ürkek ceylanım da uyuyo horul horul,nadastayım hacı yapmayın
Ahajajjs benim seksü hainle küstüm küseli artık erotizm kepeneklerini indirdim.
Artık bir rahibeyim.
Sizlere de yasaklıyorum.
Bundan sonra herkes nadasta.
Bundan sonra memintolar sütyenden çıkmayacak
Bundan sonra donlar wc dışında indirilmeyecek
Bundan sonra tek yolumuz hak yoludur.
Gerisi bok yoludur.
Eğer erotik birini tespit edersem praline yaptığım gibi linç eder kendimi banlatırım

Arada yaşlar da yandı
E ben evde südyen takmıyom bacı.banyo hela bir zaten 1+1 evde kıç kadar zaten.donumu nerde değişcem ule.beni yakmayaydın bari

Yeminle fenomen e döndüm ya. Durum paylaştım laf sokucu.
Seksü hain dışında herkes gördü bir o bakmadı.
Sanırım şuan durumu okuyan herkes üstüne alınıp kendisinden nefret ettiğimi falan düşünmeye başlamıştır bile.
Kız feno ne zormuş böyle durum kovalamak falan çok saçma şeyler, sana büyük geçmiş olsun kardeşim

Arada yaşlar da yandı
E ben evde südyen takmıyom bacı.banyo hela bir zaten 1+1 evde kıç kadar zaten.donumu nerde değişcem ule.beni yakmayaydın bari
Ulmaz. Hepinizin suçu bu topiğe yazmaktı. Artık lanetlendiniz kaçış yok. Testerenin mahzeni gibi burası. Girersin ama çıkamazsın.
Bekaret kemerlerini yakında dağıtıcam.

Biz o işi şarkılarla yapıyoz.küsünce faceden şarkı paylaşıyoz ortaya,önce öfkeli sitemli şarkılar.bikaç gün sonra özledimli hasretli şarkılar.sonra yelkenler suya iniyo

Ulmaz. Hepinizin suçu bu topiğe yazmaktı. Artık lanetlendiniz kaçış yok. Testerenin mahzeni gibi burası. Girersin ama çıkamazsın.
Bekaret kemerlerini yakında dağıtıcam.

Bize kemer dayanmaz bacı.barometre patlar mazallah, erir o kemer hararetten

Ay eskiden msn vardı ,orda dinlediğimiz şarkılar görünürdü.ayrıldığımızda bakardım hep ne dinliyo diye.ben de hep şeyi dinlerdim, sensiz geçen günlerin ta a.. k.. diye şarkı vardı.barışınca benimki hemen söylerdi ben yokken bunları bunları dinliyodun görüyodum diye.ne güzeldi be o günler

Biz o işi şarkılarla yapıyoz.küsünce faceden şarkı paylaşıyoz ortaya,önce öfkeli sitemli şarkılar.bikaç gün sonra özledimli hasretli şarkılar.sonra yelkenler suya iniyo
Bizim face yok ya, bir İnstagram var o da ortak anasını satayım şimdi laf sokan şarkı paylaşsam kendi hesabımdan kendime laf sokmuş gibi olurum lanet olsun.
Msn candı ya. Hayatımın en boktan ve en güzel zamanlaıydı.
En büyük hayatımın nedeni, en iyi arkadaşlıklarımın müsebbibi.
Msn çok şey ifade ediyor benim için

En sevdiğim özelliği de ismini upuzun şarkı sözleri yapabiliyodun, senelerimiz geçti be msnde

Kız zalım seni,ben erotiklikten seksülükten istifa mı edeyim yani bu can nasıl dayanırhemide ben don giymemkine hiç bı zaman,onu napacuukkevde de sütyen takmambeni beraat et sen gel herifle aramıza girmeyada en iyisi sen seninkiyle eskiye dön
Akdjsjd yaa bak sen benim kafadansinseni erotik seniiiama coh haklisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…