- 12 Mart 2019
- 16.354
- 35.843
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.081
Aaa o nedenmis
Aslan burcuyla hem iyi anlaşıyorAaa o nedenmis
Geyşasınin kocasi oldugunu bile biliyorm okumaktanAslan burcuyla hem iyi anlaşıyor
Hem geysasi ( kocası yani) aslan burcu
Sıkı takip etmişiz vouvvv harikaGeyşasınin kocasi oldugunu bile biliyorm okumaktaniyi anlasacagima sevindiiim
Demek kpss değil wplerde gezion
Burda ne grubu oluyor kız Allahım.ueni yeni şeyler öğreniyorumYok rosum wplerde değilim burda grup var daa ama itiraf edeyim bugün hiç çalışamadım gezmelerdeyim
Gelemiyordum ama sinsi sinsi okuyodumSıkı takip etmişiz vouvvv harika
Demiş kadar oldun şuan zaten canmGelemiyordum ama sinsi sinsi okuyodumhatta ciciyle birileri ufak bi tartisma yasadiya sende o gun pidecideydin kizlarada yazdm gruptan topige dalıp ne bicm konusuyosunuz siz hamile kız dicektm ama diyemedm
Aynen oyle canm evet boyle olmasi daha iyi oldu sanırim insanlarn gercek yuzunu goruyoruz boyle durumlardaDemiş kadar oldun şuan zaten canm
Benm diyeceklerim çok fazlaydı da söz hakkı doğsun istemedim kimseye
Evet pidecideydim araba nasıl okudum hatirlamiyorm bile şok ola ola
Bazı şeyler yaşanmalı ki ayırt edebilesin hayatına aldıklarını
Her serde bir hayır vardir napalim olmasa iyiydi ama olacakla öleceğe maalesf çare yok :)
Nerelerdesn yavru davsanim :)
Canansu nasılsın
Verme verme bn ozluyirm seni yaaara verdim Kk’ya
çoluk çocukla uğraşıyorum canım
Vakit bulamıyorum buralara
nasılsın
Aynen öyle canmAynen oyle canm evet boyle olmasi daha iyi oldu sanırim insanlarn gercek yuzunu goruyoruz boyle durumlarda
Verme verme bn ozluyirm seni yaa
İyiyim sn nasılsın
Esin düzeldi mi
Rosum kıız burda toplu konuşma mesajlaşma var yaa Ayy sen bilmiyor musun yoksaamBurda ne grubu oluyor kız Allahım.ueni yeni şeyler öğreniyorum
Bugün pazar kendine mola ver zaten
Ohh mis gbiii valla :)ahh canımbende özlerim seni
iyiyim canım,temizlikle geçen hafta sonunu geride bıraktım
düzeldi gibi,artık dikkat ederek devam edecek hayata1 haftası kaldı,sonra iş başı yapacak
çocuklar nasıl?
Havalar soğudu ,bu hafta içi kar yağmaya başlayacakmış bizim buralarda...
Yazın kıymetini bilemedim
Anaaa valla hiç bilgim yok kızRosum kıız burda toplu konuşma mesajlaşma var yaa Ayy sen bilmiyor musun yoksaam
Verdim vallahiii
Rosum kıız burda toplu konuşma mesajlaşma var yaa Ayy sen bilmiyor musun yoksaam
Verdim vallahiii
Var kiz var bizm grubumuz var yani ben sadece 1 gruptaym baska arkadasm yok burdaAnaaa valla hiç bilgim yok kız
:d
Vallahi ilk defa sizden duyuyorumVar kiz var bizm grubumuz var yani ben sadece 1 gruptaym baska arkadasm yok burda
Ohh mis gbiii valla :)
Dikkat etsin ya artık bir daha bir daha yirmasn seni
Çocuklar iyi çok şükür dilliler baya delirtiyorlar beni
Havalar aynen soğuk ya senin kizlar napior nasıllar
Sonbahar ilkbahar daha güzel ya yaz biraz sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?