Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin saol kuzum tamdır ozmn bende varm artık burda

Evet Kuzum yöresel yemeklerde kayseri mantısı yapmıştım.

Merhaba hanımlaar
Bu topigi sürekli girip okurum cunku buradan arkadaslarim var başta D Dilos06 kardesm gibidir kendisi sonra HayatSevinceGuzel ve Blue_Peri mesaj grubumuz var konusuyoruz kizlarla.
Banada ısrar ettiler sende gel diye sonradan gelmeye çekindm ne yalan söyliyim
Ben 23 yasnda 2 bucuk yıllk evliyim (mart ta 3 yil olacak)
Tup bebek tedavisi icerisndeyim ilk deneme negatif oldu iknci icin ocagi bekliyorum smdilk bir bebism yok☹
Eveet artk bende buradayim sohbetlerinize katılmaya geldiiim

Yaaa ben seni görüyordum ama hiç konuşmamız olmadiigi için fazla saapmadim
Hoşgeldin sefalar getirdin
:)
İns en kısa zamanda seninde bebiklerin olur seni de dua listemize katalım
Dilos nabio sesi soluğu kesildi gelsin yolucam saçlarını

Hosbulduuum bende seni okuyodum burda hep valla dilos napsn telefonu bozuk canm dun normalden mesaj atmis telefon tamir edilmiyomus ana kart mi ne yanmis yeni telefon sart ama hemen alamam dedi ☹

Hosbulduuum bende seni okuyodum burda hep valla dilos napsn telefonu bozuk canm dun normalden mesaj atmis telefon tamir edilmiyomus ana kart mi ne yanmis yeni telefon sart ama hemen alamam dedi ☹
Himmm demek beni okuyorsun
Beğeniyor musun
Neler dusunuyorsun

Çok slm şöyle benden rüyasında beni ihmal etmesin soyle hahahahahaha
Bende iki çocuk annesi üçüncüyü bekleyen normal standart biriyim
Bir de akrosum var başımda onla ugraisyirm bazen o benle ugraisyor geçinip gidiyoruz
Bir de 30 yaşındayım ama asla 30 gbi durmam o yüzden sakin abla olaylarına girme

canm ya yok abla demem mesafe olmasn.
Senin icin iyi seyler dusundm vallla icten ve samimisin evden biri gibi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insalllah

Caaanıım hoşgeldiiin iyiki geldinn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…