- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.041
Ahahahah yasak çünkiiiiİnşallah birşey olmamıştır
Bursa kuzum görev yerimiz.sen?
Deme yav
Şu sana msj atıp rahatsız eden komşu mu?
Sen bana kıyarsan Allah sana günah yazar
Bu arada sen yarışmalara katılıp neden söylemiyorsun oy kullanayım arkanda durayım Zaten foliğin az
Ayrıca sümükten konuşurken sana sümkürerek cevap verdim ama tabi sen görmediğin için kendini cevapsız sandn
Kp den nefret ediyorsan buraya çok uygunsun tamam
Allah bağışlasın yavrularını
Sağol malim
Hadi ya. Bir gusül mu alsan
Sağol perim
Hayırlı olsun yarışma mı kazandın
Günaydın tatlışım nasılsın
Sağol kedicik
Oh oh afiyet olsun ama çok yiyip alma kiloları
Sağol pıtırcığım
Nasılsın?
Ankranin soğuğu da biseye benzemiyor ya :)B Brunello Cicinelli ankaradayim canim ben
Kuralcı anne sevdim seni bebisSismez sismez öğrensinler büyüğü küçüğü
Ayva reçeli
Hahahahahahaha nasıl yediysem kasedeki bitmiş
Zahteri ne kızKuralcı anne sevdim seni bebis
Kız demebol sekerlidir şimdi o recelde anacim komaya sokar Allah esirgesin sen ekşi yesene azcik niye tatlıya abanıyon la bız kiz doğuracan dedikçe bide siz zahteri nerden biliyosunuz kız nereliydiniz siz? Sofrayı iyice incelediğim de anlaşılmıyodur insallah
Hee sende sıra ters işliyor yani anlasildi patron o zmn bol bol tatlıya abanZahteri ne kız
Eskiyi oğlanlar da yedim ben bol bol hemde görsen
Bunda istemsizce tatlıya bagladm
Domates ve baharatlarla yapılmış bir karışım var adını bilmiyormHee sende sıra ters işliyor yani anlasildi patron o zmn bol bol tatlıya aban
Kız sofra da zahter gördüm sanki degilmiydi
Hee valla neyle yapılıyor bilmiyorum da,senin o zeytinin yaninda durani zahter sandımDomates ve baharatlarla yapılmış bir karışım var adını bilmiyorm
Domates kurusu diyorlar :)
Bizim bunu köyde kv Leer yapiyirHee valla neyle yapılıyor bilmiyorum da,senin o zeytinin yaninda durani zahter sandım
Toz oluyor zeytin yağıyla zahteri ayrı tabaklara koyup,once ekmeği zeytinyağına sonra zahtere banıp kahvaltıda yiyolar,doğunun sanırım bu. Ay canım çekti
Eki Görüntüle 2560709
Yaa Allah'ım bende hiç yemedim ama canım istediBizim bunu köyde kv Leer yapiyir
Peynirin üzerine döküp yiyen de var
Zeytinyağlı olarak da :)
Ama doğulu değiliz kız hiç gitmedm.bile doğuya
Yollayın sana daYaa Allah'ım bende hiç yemedim ama canım istedi
Allah razı olsunYollayın sana da
:dAllah razı olsuneltim bu ara memleketine gidecek ona sipariş veririm
Ah caniimm kız duygulandım:d
O zaman tamam eğer yoksa gönderirim yani sıfır sknti
Ban ban ye
aynen yazin denizi yok antalyayla yarisir kışın dagi yok erzurumla yarışırAnkranin soğuğu da biseye benzemiyor ya :)
amanin naptin kuşum ilk gecedenmi hamile kaldinBen hiç sevmem kayınpeder den de nefret ederimBende 24 yaşındayım 4 yaşında oğlum var 5 bucuk aylıkta kızım ev hanımıyım 4 senelik te evliyummm ❤
AhahahahAh caniimm kız duygulandımsağol anteplidir kendisi aldiririm sıkıntı yok
Bnde soğuğu pek sevmemaynen yazin denizi yok antalyayla yarisir kışın dagi yok erzurumla yarışır
allahtan yiğidin sogukla harmanlandigi yerden geldik te dokunmuyo pek sogugu
bende eylul ve mayis haziran benim ayım kat kat giyinecek kadar soguk ve ne giysem uzerime yapisacak kadar sicak olan havalari sevmiyorumBnde soğuğu pek sevmem
Sıcağı da :)
Ilıman olcak bana
:dbende eylul ve mayis haziran benim ayım kat kat giyinecek kadar soguk ve ne giysem uzerime yapisacak kadar sicak olan havalari sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?