Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hmmm her ay illa yemek değil demek ki, ben hatırlıyorum bir kerede tatlılara oy vermiştim bu ay bakayım tatlı olursa iddialı olduğum şeyler olabilir yemekte çok yok

evet canım her ay yemek olmuyor
Tatlı kategorileri de oluyor...
Geçen ay sütlü tatlılar birincisi olmuştum ayıptır söylemesi

Bende yemeklerde pek iyi değilim aramızda kalsın

Ay bilmiyorm yemek yedim sonra boyle oldum afedersiniz kuru fasulye yedim az hic sevmem normalde hosuma gtti birden demekki sevmemekte hakliymism daha yememem gerekiyomus

eğer tereddüt ettiysen ondan olmuş olabilir bende bişeyi yerken tereddüt edince öyle oluyorum
Yaaa bak yine kalbimi caldin hirkis

hislerimiz karşılıklıysa demek

evet canım her ay yemek olmuyor
Tatlı kategorileri de oluyor...
Geçen ay sütlü tatlılar birincisi olmuştum ayıptır söylemesi

Bende yemeklerde pek iyi değilim aramızda kalsın

Mersin tantunisiydi dimi yaptığın, bende Mersinde yaşıyorum eşimde Kayserili bi mantıya bakınca ağzım sulandı bi tantuniye bakınca bastım ikisine de oyu iyi olmayan halin buysaaa
Ben zirvede bıraktım
Ross bu ay ikimizde katılalım kız tatlı olursa

Bir ay ara verilecek kuuzm ondn sonrakine katılalım
Sütlü tariflerde katilcaktm ama yapamadım mide bulantisindan :)

Bir ay ara verilecek kuuzm ondn sonrakine katılalım
Sütlü tariflerde katilcaktm ama yapamadım mide bulantisindan :)
Tamamdır 1 ay aradan sonra bomba gibi girelim bizde haklısın kuzum ama o aylar geçti senden yüksek performans bekliyorum

Çok geçmiş olsun cicim. Verilmiş sadakaniz varmış. Bak onu harcadınız tekrar verin yakın zamanda. Refleks süper eşinde maşallah. Ben olsam tavşan gibi kalakalirdim herhalde. Kötü havalarda iptal edin bu tür etkinlikleri çıkmayın dışarı. Allah korusun. Eşim evdeydi kovaladim onu bugün. Öğrencilerim geldi gönlümüzce bir gün gecirdik. Hepsi genç kız olunca paylaşacak çok şey oluyor. Gençlik ne güzel bir şey her şeye gülüyorlar. Böyle geçti cicim benim günüm. Gemlik çok ruzgarli ve soğuk bugün.

aynen canım Tantuni benimdi
Valla ağzım sulandı
Yine yapmam lazım,canım çekti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…