- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.141
hmmm her ay illa yemek değil demek ki, ben hatırlıyorum bir kerede tatlılara oy vermiştimbu ay bakayım tatlı olursa iddialı olduğum şeyler olabilir yemekte çok yok
Ben zirvede bıraktımBu yemek yarışmaları nasıl oluyor, belki bir gün bende katılırım, iddialı olduğum bişey yok aslında ama katılıp eğlenirim hem
Mide bulantısı falan acabaaaaa :)Ay bilmiyorm yemek yedim sonra boyle oldumafedersiniz kuru fasulye yedim az hic sevmem normalde hosuma gtti birden demekki sevmemekte hakliymism daha yememem gerekiyomus
Malesef kuzum bizm normal yollarla mumkun degilMide bulantısı falan acabaaaaa :)
Allah bilir bidenem ümitsizlik diye bişey yokMalesef kuzum bizm normal yollarla mumkun degilesim azospermi ☹
Ay bilmiyorm yemek yedim sonra boyle oldumafedersiniz kuru fasulye yedim az hic sevmem normalde hosuma gtti birden demekki sevmemekte hakliymism daha yememem gerekiyomus
Yaaa bak yine kalbimi caldin hirkis
evet canım her ay yemek olmuyor
Tatlı kategorileri de oluyor...
Geçen ay sütlü tatlılar birincisi olmuştum ayıptır söylemesi
Bende yemeklerde pek iyi değilim aramızda kalsın
Ross bu ay ikimizde katılalım kız tatlı olursaBen zirvede bıraktım
Bir ay ara verilecek kuuzm ondn sonrakine katılalımeğer tereddüt ettiysen ondan olmuş olabilir bende bişeyi yerken tereddüt edince öyle oluyorum
hislerimiz karşılıklıysa demek
Mersin tantunisiydi dimi yaptığın, bende Mersinde yaşıyorum eşimde Kayserili bi mantıya bakınca ağzım sulandı bi tantuniye bakıncabastım ikisine de oyu iyi olmayan halin buysaaa
Ross bu ay ikimizde katılalım kız tatlı olursa
Tamamdır 1 ay aradan sonra bomba gibi girelim bizdeBir ay ara verilecek kuuzm ondn sonrakine katılalım
Sütlü tariflerde katilcaktm ama yapamadım mide bulantisindan :)
Tabi canm Allah vericekse bu sekilde de verirAllah bilir bidenem ümitsizlik diye bişey yok
eğer tereddüt ettiysen ondan olmuş olabilir bende bişeyi yerken tereddüt edince öyle oluyorum
Evet biraz tereddüt etmistm canm
Çok şükür kahvaltı sofrası gördün muTamamdır 1 ay aradan sonra bomba gibi girelim bizdehaklısın kuzum ama o aylar geçti senden yüksek performans bekliyorum
Aferin sana umutlu kuşTabi canm Allah vericekse bu sekilde de verir
Çok şükür kahvaltı sofrası gördün mu
Bnde sendn bekliyorm baya
Ahahahhagörmem mi çocuklar nasıl saldırıyordu yerim onları
Çok geçmiş olsun cicim. Verilmiş sadakaniz varmış. Bak onu harcadınız tekrar verin yakın zamanda.Günaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Bakın cicinizin başına neler geldi
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum.Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle.Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı
Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa
Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@janejune
eğer tereddüt ettiysen ondan olmuş olabilir bende bişeyi yerken tereddüt edince öyle oluyorum
hislerimiz karşılıklıysa demek
Mersin tantunisiydi dimi yaptığın, bende Mersinde yaşıyorum eşimde Kayserili bi mantıya bakınca ağzım sulandı bi tantuniye bakıncabastım ikisine de oyu iyi olmayan halin buysaaa
Ross bu ay ikimizde katılalım kız tatlı olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?