- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.181
Bazen olur öyle kuzuum, amaan arada da kafa dağıtmak lazıımİyiyim kuzucum bu haftasonu hiç bakamadım doğru düzgün vallahi, gezme tozma bugünde ev toparlama derken
Yemedim valla. Ama sor pişman mısın evetValla kuzum sen bunlardan yemediysen daha da yemezsin işte irade işte güç işte cesaret işte azimmm budurrr
Vereceksin canım iradeni beğendiimEvet ama içim gitti
Baksanıza yemedim hiçAllah'ım bari kilo vereyim ya bide yanıma da koydular bakıp duruyorum dolabı açıp açıp her yiyen de çok güzel demez mi.
Bazen olur öyle kuzuum, amaan arada da kafa dağıtmak lazıım
Sen tartıda eksildiğini bi gör ondan sonra yiyesin gelmiyor zatenYemedim valla. Ama sor pişman mısın evet
İnşallah kuzum çok istiyorum kendimi değiştirmek istiyorum herkes kilon yok diyor ama eskiden zayıf olup şimdi böyle olamk kendine bile farklı geliyorsun. Bakalım kendimle ilgili kararlar aldım uygularsam herşey degisicekVereceksin canım iradeni beğendiim
Ah hayali bile güzelSen tartıda eksildiğini bi gör ondan sonra yiyesin gelmiyor zaten
Yılbaşı gecesi kaçamak yapılır ama ya birsürü cips kola çikolatalar mis gibiAh hayali bile güzel
Yılbaşı gecesi hedefinde olursam sadece o geceye özel kaçamak yapıcam olamazsam yapmicam
Yok benim cips kola işim olmaz sevmem:)Yılbaşı gecesi kaçamak yapılır ama ya birsürü cips kola çikolatalar mis gibi
ne güzel örnek oluyorum
Aaaa nolduBen geldim moralim bozuk
Neler yapıyorsunuzzz sonunda eve geldim
TıkınamadımAaaa noldu
Allah seni napmasnTıkınamadımdiyet yapiyom diye yemedim ziyafette ondan yani
Yarasınnnnn RossumaAllah seni napmasn
Deli
Ayıptır söylemesi üç börek gömdüm bende
Ajansnsnsnjs
Canın istemesin
Sen ye sen bebeciklisinAllah seni napmasn
Deli
Ayıptır söylemesi üç börek gömdüm bende
Ajansnsnsnjs
Canın istemesin
Yiyip pisman olmaktan iyidirYemedim valla. Ama sor pişman mısın evet
Ohh saol büsbüsum en sevdiğim.patatesli borektir annemde börek yapmış kesin peynirlidir dedim bı yedim patatesli çıktı gozlermdeki aşkı anlatamamYarasınnnnn Rossuma
Zayiflic diye hasta olmaSen ye sen bebeciklisinyarasın
Ben daha gencim zayıf olmam fit olmam lazım
Ahh kalbimm, benimde ennn sevdiğim börek patatesli börekOhh saol büsbüsum en sevdiğim.patatesli borektir annemde börek yapmış kesin peynirlidir dedim bı yedim patatesli çıktı gozlermdeki aşkı anlatamam
Yiyip pisman olmaktan iyidir
Sekil 1.a = ben
İnşallahZayiflic diye hasta olma
Gecmis artk yapacak bisey yokYemeyince de kötü. Aklımdan çıkmıyor o pasta
İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?