Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerelere gezdin neler yaptın anlat hele

Neler aldım içtin
Aslında çok bir yer gezmedm de Rosum arkadaşımla epeydir görüşememiştk buluştuk sokaklarda gezdik gezdik yorulunca bir yerde oturduk bişeyler yedik sonra onlara gittik, bu akşam benim ailem de geç geliyor eve, ordan beni aldılar geldm

Noldu kuzum hayırdır
Aslında öyle çok mühim değil ama.
Davete katıldım bugün. Sarma , börek,pogaca,elmalı kurabiye,çikolata,tazecik pasta vardı ama hiçbirinden yemedim. İçim gitti baktım öyle uzaktan. Zayıf olmak istiyorum diye sadece

Doğruu yoldasın kıız ben de birşey oldu sandım ama onları görüp yememek dee evet hak verdim

Kız Allah seni yaa
Kötü bişey oldu sandım

Yaa kuzuum iyiyiim teşekkür ederim sen nasılsın bakalım, tez çalışman nasıl gidiyor ☺
İyiyim kuzucum bu haftasonu hiç bakamadım doğru düzgün vallahi, gezme tozma bugünde ev toparlama derken

Evet ama içim gitti
Baksanıza yemedim hiç Allah'ım bari kilo vereyim ya bide yanıma da koydular bakıp duruyorum dolabı açıp açıp her yiyen de çok güzel demez mi.
Valla kuzum sen bunlardan yemediysen daha da yemezsin işte irade işte güç işte cesaret işte azimmm budurrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…