- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.161
Hoşgeldin mağdurumBen geldiim, bugün iyicee dışarı çocuğu oldum da geldimuzun süredir bu kadar çok dışarıda olmayınca bana çok lüks geliyor
İyi akşamlar herkese
Mağdurum da mağdurum çok mağdurum diyee simge'yee bağlasam mıı acabaHoşgeldin mağdurum
HahahahahajMağdurum da mağdurum çok mağdurum diyee simge'yee bağlasam mıı acaba
AhaahahHahahahahaj
Ayy bağlama nolur bağlama ahahahhahahah
Nerelere gezdin neler yaptın anlat heleAhaahahAyyy tamam bebişe zarar gelmesin
Bnde yapmıştım çok lezzetli oluyor gerçekten ilk babamlara yedirdim annem baktı çok pratikaynen canım Tantuni benimdi
Valla ağzım sulandı
Yine yapmam lazım,canım çekti
Aslında çok bir yer gezmedm de Rosum arkadaşımla epeydir görüşememiştk buluştuk sokaklarda gezdik gezdikNerelere gezdin neler yaptın anlat hele
Neler aldım içtin
Noldu kuzum hayırdırBen geldim moralim bozuk
Neler yapıyorsunuzzz sonunda eve geldim
Neden minikkBen geldim moralim bozuk
Neler yapıyorsunuzzz sonunda eve geldim
Aslında öyle çok mühim değil ama.Noldu kuzum hayırdır
İyiyim canm bir sorun yok. Foruma fazla girmiyorum sadeceTamam iyisin dmii iyiysen no problem
Doğruu yoldasınAslında öyle çok mühim değil ama.
Davete katıldım bugün. Sarma , börek,pogaca,elmalı kurabiye,çikolata,tazecik pasta vardı ama hiçbirinden yemedim. İçim gittibaktım öyle uzaktan. Zayıf olmak istiyorum diye sadece
Kız Allah seni yaaAslında öyle çok mühim değil ama.
Davete katıldım bugün. Sarma , börek,pogaca,elmalı kurabiye,çikolata,tazecik pasta vardı ama hiçbirinden yemedim. İçim gittibaktım öyle uzaktan. Zayıf olmak istiyorum
sadece
Yaa kuzuum iyiyiim teşekkür ederim
İyiyim kuzucum bu haftasonu hiç bakamadım doğru düzgün vallahi, gezme tozma bugünde ev toparlama derkenYaa kuzuum iyiyiim teşekkür ederimsen nasılsın bakalım, tez çalışman nasıl gidiyor ☺
Doğruu yoldasınkıız ben de birşey oldu sandım ama onları görüp yememek dee evet hak verdim
Evet ama içim gittiKız Allah seni yaa
Kötü bişey oldu sandım
Valla kuzum sen bunlardan yemediysen daha da yemezsin işte irade işte güç işte cesaret işte azimmm budurrrEvet ama içim gitti
Baksanıza yemedim hiçAllah'ım bari kilo vereyim ya bide yanıma da koydular bakıp duruyorum dolabı açıp açıp her yiyen de çok güzel demez mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?