- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.201
Hala dolapta var fazla kalınca yanımda koydular. Ama yarın gelsin arkadaşa vericem al ye diye . :/ Ah ah yapacak bişey yokGecmis artk yapacak bisey yokama iradene hayran kaldm ...
Yaaaa gerçekten miAhh kalbimm, benimde ennn sevdiğim börek patatesli börek ❤ Ne kadar da çok ortak yönümüz var
İvittYaaaa gerçekten mi
Sen kalp ben
İkimizpatatesli börek
Gözlemeye benziyor ama değil sankiİvittBizim mersin yöresinde sıkma diye bişey var, ekmek hamurunu ince açarlar yuvarlak, lavaş gibi içine işte peynir, patates falan koyarlar onda da en çok patatesli severim gece gece canım çekti ya
Gözlemeye benziyor ama değil sanki
Çok güzel görünüyor bende herşeyin patateslisini severm
Patates salatasını bile çok severm hatta
HahahahahaGözlemeye çok benzetiliyor evet kuzum, ama bi değişik sac da böyle pişiriliyor incecikvalla acıktım gece gece ya
aa öyle mii canım o zmn varmış dahabencede ya aman valla zaten ders dönemini atlattım ya çok stres yapmıyorum, 3 senede atılıyormuşsun 2.seneye uzasa da olur tez
Ahh ben seni iyi anlarım minikİnşallah kuzum çok istiyorum kendimi değiştirmek istiyorum herkes kilon yok diyor ama eskiden zayıf olup şimdi böyle olamk kendine bile farklı geliyorsun. Bakalım kendimle ilgili kararlar aldım uygularsam herşey degisicek
Ee. Sizler napiyorsunjz geçmişe bakamadım servise falan yardım ettim toplamaya yoruldum herkes ne alemde
Günaydın tatlım nasılsınGünaydın
Birileri beni merak etmiş, gül yüzlüm, güleç yüzlümponcikvegece nerelerdesn :)
Ahahah yok çamaşır yıkamasam da emellerime ulaştım limonsuzumGünaydın tatlım nasılsınçamaşır yıkadın mi dün
Günaydın
Varlığın olay yokluğun koyar bebişim :)Birileri beni merak etmiş, gül yüzlüm, güleç yüzlüm
Nasılsın güzelliğimm
Günaydın kızarmış ekmeğe sürülmüş kaymak ve ballarım(ne var evet aşeriyorum) Seksü geyşam uyanmadan size koşup geldim günaydın demeye
Bakın cicinizin başına neler geldi
Şu sıralar herşeyi, tüm olayları üstüme çekiyorum diyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Dün gece misafirliğe giderken hava aşırı rüzgarlıydı. Araba ile seyir halindeyiz bir de ne görelim, çatılarda demir saclar oluyor ya tepeyi kapatmaya, bir çatıdan kopmuş 1.5 2 metrelik bir demir sac havada uçarak bizim ön cama doğru geliyor
Eşim ani bir manevra yapmasa giriyordu ön camdan. Gerçekten Allah korudu. Ani sağa kırdı, sağda araba olmaması da şansımızaydı. Öyle korktum ki. Sonra korkunca bide lekelenme gelir diye korktum.Çok şükür dayanıklı çocuk yapmışım. (made in Cici)
Ulan daha yeni kurşun döktürdüm daha ne döktüreyim. Beni kurşun döktürmek değil kurşunlanmak paklayacak bu gidişle.Benim şifam 1 şarjörde anlaşıldı
Pazar günü kimlerin kocası evde bakalım. Benimki evde olduğu için kıskanmadan sorabilirim bu defa
Bide siz o ayarları kapattınız ama benim muhteşem beğenilerimi nasıl göreceksiniz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@Tatlianne20
@mehlika nur
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@janejune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?