- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.261
ne güzel ya, gerçekte yemiş gibi olmuşsundurBir gün rüyamda ahududu yediğimi gördüm tadı agzimdaydi uyandığımda
Sen düşün gerisini
Oldum oldumne güzel ya, gerçekte yemiş gibi olmuşsundur
Sende yaniiiiHahahahaha bir tanesini temizledi henüz
Dünde bağırdı çağırdı gitti
Bende dedm bosanalim seni germeyen insnla evlen dedm
Ne alakası var dedi çok dedmağzıma saplagi yedim
Çok geçmiş olsun bidenem geçmedi mi daha bı doktora giyseydin ya
Unuturmuyum ayip ettinEvet çayım unutmamışsın
saat 4 te randevumm
Ama.o bana ağır konuştu patili bana bana hamile bihterineSende yaniiiibiraz abartmışsın sanki boşanalım nedir ya
tövbeeeeeağzına öyle yersin şaplağıııı
yok yavv geçmedi öksürük bir türlü, ciğerlerimi yerlere bırakacam diye korkuyorum
kıskançlık mı yaptın naptın niye öyle diyor,Ama.o bana ağır konuştu patili bana bana hamile bihterine
Neymiş ona hiç rahat vermiyormuş gittiği yerleri burnundan getiriyormusum hiç biseyi içine sindirmiyirmusum :)
Ki hepsi yalan
Bnde git seni germeyenle evlen dedm
Yyok kiz ben onu kisitlamam ki hiç :)kıskançlık mı yaptın naptın niye öyle diyor,
erkekler dozunda kıskançlıktan hoşlanıyorlar ama dozu biraz kaçırınca bu tür söylemler başlar,
Aç uyuduğumda rüyalarımda hep ziyafet çektiğim doğrudurHadi yaaaa
O zamam senin hesap aç tavuk kendini buğday ambarında sanir a dönmüş
Sen patateslerin içinde görmüşsün kendini
Efendiiim
anladım, bu durumda sen haklısın, sıkacak bir şey dememişsin, balkonu da şimdiye kadar yıkaması gerekirdi,Yyok kiz ben onu kisitlamam ki hiç :)
Dedi ki be gidiyorm
Dedm ne zaman gelirsin
Dediki evde yapılacak bişey yoksa geç gelirim
Dedimki eee balkon var
Dediki soğukta balkon mu temizlicem bı degisiksin
Dedimki sıcakta temizleseydin smdiye kdr oyalanacagina
Sonra ben mutsuzmusm herkesi de mutsuz etmeye çalışıyordum gbi ithamlarda bulundu bnde sustum git hadi dedm bağırdı işte o dediklerini dedi
Vaay bir gün bizimle çek rüyanda ziyafetAç uyuduğumda rüyalarımda hep ziyafet çektiğim doğrudur
Unutmayız unutturmayizEfendiiimbu arada tesekkur ederm topikte beni sayan beni unutmayan ilk kisisin
Amaaan en sonunda ben giriscem gorucekanladım, bu durumda sen haklısın, sıkacak bir şey dememişsin, balkonu da şimdiye kadar yıkaması gerekirdi,
ben önceki gün yazacaktım, eşin akşam yıkamamış mıydı diye, sabah niye yıkıyor diye
Iyi canm napim temizlik yaptm dip kose süpur silUnutmayız unutturmayiz
Naberr
Nabiyorsun :)
Ohhh evin temizken ustune icilen kahve ve kahvene de bir arkadas eslik ediyorsa superdirrr afiyet olsunIyi canm napim temizlik yaptm dip kose süpur silüst komsum esimin kuzeni o cagirdi kahveye ona geldm sen napiyosun iyimisin
İyiyim bende napim uğraş durIyi canm napim temizlik yaptm dip kose süpur silüst komsum esimin kuzeni o cagirdi kahveye ona geldm sen napiyosun iyimisin
erkeklere dil döküp iş yaptırmaya çalışmaktansa kendimizin yapması inan daha az yorucu,Amaaan en sonunda ben giriscem gorucek
Kız bu yasss bi yemekler yapıyor arada atıyor fotoğrafınıIyi canm napim temizlik yaptm dip kose süpur silüst komsum esimin kuzeni o cagirdi kahveye ona geldm sen napiyosun iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?