- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.281
Ben benmkinde bunları bile gorebilecegimi sanmiormerkeklere dil döküp iş yaptırmaya çalışmaktansa kendimizin yapması inan daha az yorucu,
ben eşime bir şey yaptırma işini çoktaaan bıraktım,
onun sonrası vardır sonra yaparız, ev zaten temiz vs
benim yaptığım temizliğe karışmasın da kendi de yapmasın,
yaptıkları; çöpü atar, şu sıra çocuklara attırıyor,
pazara gider, evdeyse arada yemek yapar,
çocukların ödevleriyle ilgilenir,
zaten çocukların ödevleriyle ilgilenmesi benim için büyük kolaylık, o kadar işin arasında bir de ona kafa yormuyorum
erkeklere bir iş kalırsa öyle canım malesef, 1 ayda bekler 2 ayda,Ben benmkinde bunları bile gorebilecegimi sanmiorm
Çocuk ve ödev ha asla yaptırmaz (seneye için diorm)
Ev işini gectm ya verdiği sözde duracak ya da söz vermeyeck
Evin iicn de bir buçuk aydir kullanılmayan fırın var
Ve birbucuk aydır goturcek nasıl sinirlenmeyeceksin
Ya da koca fırını. Nasıl ben tasiyayim
İnsn sinir olduğuyla kalıyor zaten bekliyirm ama fena patlicam eminm :)erkeklere bir iş kalırsa öyle canım malesef, 1 ayda bekler 2 ayda,
hadi temizlik vs yapmıyon hanımının yapamadığı şeyleri yap,
ben de buzdolabını, bulaşık makinası çekip temizlemeyeli yıl hatta yıllar olmuştur,
çekemiyorum, söylesem ertelicek, yapmıcak sinir olacam, öylece duruyor
Sagol canmOhhh evin temizken ustune icilen kahve ve kahvene de bir arkadas eslik ediyorsa superdirrr afiyet olsun
Amaan hamilesin bosver halsizlik olabilir ondan kalkamiyosndurİyiyim bende napim uğraş dur
Su temizlik aşkımın gelmesini bekliyorm
Hamilelikten beri bı saldım o salis
Daha toparlayamadm
Bn toparlanan a kdr da çocuk doğar büyük ihtimal
Hahaha manyak seni buyrun gelinKız bu yasss bi yemekler yapıyor arada atıyor fotoğrafınıbigün toplaşıp yemeğe gidelim
hmmm haklısın aslında Rosum, eşin biraz ağırdan alıyo böyle konularda sanırım.Ben benmkinde bunları bile gorebilecegimi sanmiorm
Çocuk ve ödev ha asla yaptırmaz (seneye için diorm)
Ev işini gectm ya verdiği sözde duracak ya da söz vermeyeck
Evin iicn de bir buçuk aydir kullanılmayan fırın var
Ve birbucuk aydır goturcek nasıl sinirlenmeyeceksin
Ya da koca fırını. Nasıl ben tasiyayim
Bir tek çocukların odaisni sadece toparladm sadece ne süpürge tuttum ne bişey canm çıktı smdi yaa normal mi hoc bilmiyormSagol canm
Amaan hamilesin bosver halsizlik olabilir ondan kalkamiyosndur
Hahaha manyak seni buyrun gelin
Arabası hariç her konuyu ağırdan aldığı dogrudurhmmm haklısın aslında Rosum, eşin biraz ağırdan alıyo böyle konularda sanırım.
emin misiinArabası hariç her konuyu ağırdan aldığı dogrudur
Dikilcem başına fırın fırın fırın fırın fırınbalkon balkon balkon balkon balkon balkonemin misiinayy cicii duymasın beniii :))))
Sıkma ya canını Rosum haklısıın amaa galiba huyu öyle. devamlı söyle sende
ahaahahDikilcem başına fırın fırın fırın fırın fırınbalkon balkon balkon balkon balkon balkon
Temizlik temizlik temizlik temizlik temizlik dicem artık
relaks ol canım, sanırım erkekleri böyle kabul etmek gerekiyor,İnsn sinir olduğuyla kalıyor zaten bekliyirm ama fena patlicam eminm :)
Normaldr canm doktoruna sor istersen belki bi takviye filan verirBir tek çocukların odaisni sadece toparladm sadece ne süpürge tuttum ne bişey canm çıktı smdi yaa normal mi hoc bilmiyorm
Kendimi hep çok halsiz hissediyorm
Bu işin baska yolu kalmadıahaahahayneen bencedeee caydırıcı çözüüm
İlaçtan tiksindim valla yaaNormaldr canm doktoruna sor istersen belki bi takviye filan verir
Hadii bakalım rosum sana güveniyorumBu işin baska yolu kalmadı
Evt maalesef cnmmrelaks ol canım, sanırım erkekleri böyle kabul etmek gerekiyor,
geneli böyle malesef,yapanlar var elbette ama kadınlar kadar yapamıyorlar,
kan değerlerin nasıl çıkmıştı,Bir tek çocukların odaisni sadece toparladm sadece ne süpürge tuttum ne bişey canm çıktı smdi yaa normal mi hoc bilmiyorm
sus kız, sen küçüksün ve bekarsın ayıp, cıssemin misiinayy cicii duymasın beniii :))))
Sıkma ya canını Rosum haklısıın amaa galiba huyu öyle. devamlı söyle sende
Yapamıyorlar bence derelaks ol canım, sanırım erkekleri böyle kabul etmek gerekiyor,
geneli böyle malesef,yapanlar var elbette ama kadınlar kadar yapamıyorlar,
Kuzum ya ağırlaşıyorsan git gide ondandır dikkat et kendineBir tek çocukların odaisni sadece toparladm sadece ne süpürge tuttum ne bişey canm çıktı smdi yaa normal mi hoc bilmiyorm
Ben güvenemiyorumHadii bakalım rosum sana güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?