- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.301
Evet o yüzden utandım sustuumkan değerlerin nasıl çıkmıştı,
bende pek halsizlik olmadı,
ilk aylar uyku,mide bulantısı,iştahsızlık oldu
sus kız, sen küçüksün ve bekarsın ayıp, cıss
İyi çıktı aslnda biseu yoktukan değerlerin nasıl çıkmıştı,
bende pek halsizlik olmadı,
ilk aylar uyku,mide bulantısı,iştahsızlık oldu
sus kız, sen küçüksün ve bekarsın ayıp, cıss
Çok da ağırlaşmadm.aslnda amaKuzum ya ağırlaşıyorsan git gide ondandır dikkat et kendine ❤
Çok zorlama rosum kendini yavaş yavaş yap biraz birazBir tek çocukların odaisni sadece toparladm sadece ne süpürge tuttum ne bişey canm çıktı smdi yaa normal mi hoc bilmiyorm
Kendimi hep çok halsiz hissediyorm
Oda dogru vallaİlaçtan tiksindim valla yaa
Vermesin bişey :)
Bir yığın ütü var yarn yarn diye diye onlar ayrı biriktiÇok zorlama rosum kendini yavaş yavaş yap biraz biraz
Yok valla isteseler guclu kuvvetliler bizden alaaa yapiyorlar istemeleri lazim ...relaks ol canım, sanırım erkekleri böyle kabul etmek gerekiyor,
geneli böyle malesef,yapanlar var elbette ama kadınlar kadar yapamıyorlar,
Hele hamilelikte ilaç kullanmak kdr saçma bişey yok yaa delircemOda dogru valla
Şimdi bırak herşeyi rosum önce birşeyler yee hiç yoktan atıştır, aç olduğun için de halsiz kalmışsındrBir yığın ütü var yarn yarn diye diye onlar ayrı birikti
Karnm aç yemek yemeye bile halim yok
bende yorgunluk yokta yürürken kasık ağrısı falan oluyor, gece sürekli kolum uyuşuyor,İyi çıktı aslnda biseu yoktu
Hep uyku modundayim o ayrı
Bir de bı iki dolanayim hemen horuluyorm anlamadm
Oyle deme kiz hersey bebisin icin ne guzel keske benmde olsada hep ilac kullansamHele hamilelikte ilaç kullanmak kdr saçma bişey yok yaa delircem
Yok vitamini yok dviyamini yok kan ilacı
Aslında yedim yiyorm.ama yine deŞimdi bırak herşeyi rosum önce birşeyler yee hiç yoktan atıştır, aç olduğun için de halsiz kalmışsındr
Çok geçmiş olsun cnm yaabende yorgunluk yokta yürürken kasık ağrısı falan oluyor, gece sürekli kolum uyuşuyor,
bir de sağ bacağımda varis oluştu, vajinal variste oluştu, kasığımda şişlikler çıktı,
önce ne olduğunu anlamadım korktum ,kist mi vs diye,
sonra netten araştırdım vajinal varismiş,
doğumdan sonra geçiyormuş,
benim dr hastane olayları yılan hikayesine dönüyor ,
kadın doğum damar cerrahiye yönlendirdi, perşembe gittim ultrason için randevü al dedi,
o zaman akşamdı kimse yoktu randevü alamadım, bugün gittim randevü verilmiyormuş,
öyle kaldı yine, dr doğumdan sonra büyük oranda geçer dedi
Öyle deme.kiz sağlıklı olun da ilaca gerek kalmasnOyle deme kiz hersey bebisin icin ne guzel keske benmde olsada hep ilac kullansam
İşyerime yakın bir eğitim araştırma hastanesi var oraya gitmiştim randevu verilmiyor dedi,muayene olduğum da bir işe yaramadı, Dr ultrason sonucunu görelim damarlarda tıkanıklık var mı, çorap yazarız demişti, başka hastaneye gitmem lazımÇok geçmiş olsun cnm yaa
Ne zaman alacaksn randevuyu ki
Bnde akşamları uyuyamiyirm
Bnmde simdeden uyusuyor her yerm
Evet yaparlar üşengeclik olmasa,Yok valla isteseler guclu kuvvetliler bizden alaaa yapiyorlar istemeleri lazim ...
Tabi canm orasi oyle önce saglikli olsunÖyle deme.kiz sağlıklı olun da ilaca gerek kalmasn
Aslında yedim yiyorm.ama yine de
Hareket ettikçe acikiyirm ee haliyle yine ye falan off baismi kaldıracak halim yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?