Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
poncikvegece ne yaptinnn

Kizlaarrr gunesli gorunumde ama sert soguk bir gunde kizimla dolasmaya ciktik biraz bi milyoncu ve 5 dk park gezisi yaptik usuduk geldik ... kizima dus aldirdim smdi oooyle size bakmaya geldim ne var ne yokkk

İyi çıktı aslnda biseu yoktu
Hep uyku modundayim o ayrı
Bir de bı iki dolanayim hemen horuluyorm anlamadm
bende yorgunluk yokta yürürken kasık ağrısı falan oluyor, gece sürekli kolum uyuşuyor,
bir de sağ bacağımda varis oluştu, vajinal variste oluştu, kasığımda şişlikler çıktı,
önce ne olduğunu anlamadım korktum ,kist mi vs diye,
sonra netten araştırdım vajinal varismiş,
doğumdan sonra geçiyormuş,
benim dr hastane olayları yılan hikayesine dönüyor ,
kadın doğum damar cerrahiye yönlendirdi, perşembe gittim ultrason için randevü al dedi,
o zaman akşamdı kimse yoktu randevü alamadım, bugün gittim randevü verilmiyormuş,
öyle kaldı yine, dr doğumdan sonra büyük oranda geçer dedi

Çok geçmiş olsun cnm yaa

Ne zaman alacaksn randevuyu ki
Bnde akşamları uyuyamiyirm
Bnmde simdeden uyusuyor her yerm

Çok geçmiş olsun cnm yaa

Ne zaman alacaksn randevuyu ki
Bnde akşamları uyuyamiyirm
Bnmde simdeden uyusuyor her yerm
İşyerime yakın bir eğitim araştırma hastanesi var oraya gitmiştim randevu verilmiyor dedi,muayene olduğum da bir işe yaramadı, Dr ultrason sonucunu görelim damarlarda tıkanıklık var mı, çorap yazarız demişti, başka hastaneye gitmem lazım

Aslında yedim yiyorm.ama yine de
Hareket ettikçe acikiyirm ee haliyle yine ye falan off baismi kaldıracak halim yok zaten

Bir minik fare varsa içeride demek ki :))

Ben ütü yapacaksam oturuyorum bir güzel masayı da ayarlıyorum ona göre yavaş yavaş yapıyorum Ross :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…