- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.421
Afiyet olsunSıcak nemli ve kilolu Yaz akşamından merhababir kahve yapıp içeceeğiim bea yokmu eşlik etmek isteyen
Afiyet olsunBende şekersiz kakaolu süt yaptım kendime
Owwww gardiyanın sen yaparsın da istemez miyimOyyy kız gardiyan avradi seniiellerin dert görmesin senin bee bende de borek vaarr baklavanın, çayın yanına iyi gider,getirim mi
Kolay gelsin sana o zamanOkudum yarısını, şimdi kalanı okuycam, bayramı bitirdim şükür oturdum artık
Okudum ki çoktanKolay gelsin sana o zaman
Wouwwww hizlisinOkudum ki çoktan
Öyleyimdir, okumak benim işimWouwwww hizlisin
İki oku ufle bizi de biÖyleyimdir, okumak benim işim
Eve 1 saat önce geldi uyuyodum hesap soramadım işte kaldı oyle sırnaşmaya çalıştı cevap vermedim hala cok sinirliyimnaptın zebracim ben buna oturup cevap yazana kadar gece oldu
uzun uzun yazayim diye bekledim ama vaktim olmadi maalesef. umarım düzelmiştir araniz
Alayım canım hemen açım zatenOhh bee rahatladim
O zaman hemen tatlı ve tuzlu ikramim var
Vışşş anam o ney gııben de birazdan sütlü kakaolu yulaf yapcam. kahvaltı içinkendi kendine olsun sabaha kadar. içine de ceviz bal muz falan koyarım sabah :)
Hiç doymam heralde gülom baklava ya bide çaya bunlarsız hayat düşünemiyorumEki Görüntüle 2298436 Eki Görüntüle 2298436
B Brunello Cicinelli
Diktorya Secret
@Kendinisevenbirii
@fenomen
kk birinci noteri
@Pembeemzik
@Limonsuzzcay
Youlost16
@malii
Bonus
Nego
Haydinn hızlar beş çayına
Karinmda zil çalıyor cay da demledim buyrun baklava da vaaaar gelin koşun ucun
Diyettekiler de gelsin
Eve 1 saat önce geldi uyuyodum hesap soramadım işte kaldı oyle sırnaşmaya çalıştı cevap vermedim hala cok sinirliyim
Beraber afiyet olsun ozamanben içerimmmm
çok severim çay kahve
Afiyet olsunn çok severim kakaolu sütAfiyet olsunBende şekersiz kakaolu süt yaptım kendime
Anam ben tartılmadım en son 61 dımKızsen kaç kilosun de bakim yılların şişmanı var burda
50-60 lı kilolarda olup 3 kilo aldım diyemi dertleniyosun?
Vışşş anam o ney gıı
Aynen oyle ya 28 yaşındaki adam diyorum yapmaz diyorum ama bazen şok geçiriyorum ya bak mesela bugun iki amcasına bayramlaşmaya gidecektik dışarı çıktı gelmedi e şimdi kötü olan kim tabikide gelin ...neyse zebram. nasilsa o hesap sorulacak. sen sakin olmaya çalış. erkeklerin çoğu beyin yerine ceviz tasiyo kafasının içinde sanırım
yoksa bunlarin yaptığını çocuk yapmaz yani
Oooo koş gel sofra kalkmadanAlayım canım hemen açım zaten
Bende sensiz guzal kaslimHiç doymam heralde gülom baklava ya bide çaya bunlarsız hayat düşünemiyorum
Aynen oyle ya 28 yaşındaki adam diyorum yapmaz diyorum ama bazen şok geçiriyorum ya bak mesela bugun iki amcasına bayramlaşmaya gidecektik dışarı çıktı gelmedi e şimdi kötü olan kim tabikide gelin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?