Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
naptın zebracim ben buna oturup cevap yazana kadar gece oldu

uzun uzun yazayim diye bekledim ama vaktim olmadi maalesef. umarım düzelmiştir araniz
Eve 1 saat önce geldi uyuyodum hesap soramadım işte kaldı oyle sırnaşmaya çalıştı cevap vermedim hala cok sinirliyim

Eve 1 saat önce geldi uyuyodum hesap soramadım işte kaldı oyle sırnaşmaya çalıştı cevap vermedim hala cok sinirliyim

neyse zebram. nasilsa o hesap sorulacak. sen sakin olmaya çalış. erkeklerin çoğu beyin yerine ceviz tasiyo kafasının içinde sanırım

yoksa bunlarin yaptığını çocuk yapmaz yani

Vışşş anam o ney gıı

hem öğün hem tatlı hem faydali hem de ceviz göbek yağlarını eritiyomus tek yönden işime yarasa yapmazdım ama çok da kolay yapmasi. ben günlük meyve yemeyi de unuttugumdan hepsini bir elden cikariyom tavsiye ederim maliim

neyse zebram. nasilsa o hesap sorulacak. sen sakin olmaya çalış. erkeklerin çoğu beyin yerine ceviz tasiyo kafasının içinde sanırım

yoksa bunlarin yaptığını çocuk yapmaz yani
Aynen oyle ya 28 yaşındaki adam diyorum yapmaz diyorum ama bazen şok geçiriyorum ya bak mesela bugun iki amcasına bayramlaşmaya gidecektik dışarı çıktı gelmedi e şimdi kötü olan kim tabikide gelin ...

Aynen oyle ya 28 yaşındaki adam diyorum yapmaz diyorum ama bazen şok geçiriyorum ya bak mesela bugun iki amcasına bayramlaşmaya gidecektik dışarı çıktı gelmedi e şimdi kötü olan kim tabikide gelin ...

aman be zebrosum benim herif de 28 yaşında ben de 28 yaşındayım. adam hala çoraplarını çıkarınca en fazla kirli sepetinin yanına birakiyo hala içine atmayi basaramadi kac senedir

sen niye kötü gelin olacaksin ki. biri laf sokarsa yegeninize sorun o gezmelerden gelebilse bizde size gelecektik deyip kapat konuyu. ben öyle yapiyom kimse de bisey demiyo artık bana. ha arkamdan kötü kaka gelin derler onu bilemem. beni ilgilendirmez. herkes kendini bilir sonuçta

boşver işte bence kadınların 30 yaş basamağı gibi erkeklerin de 30 yas basamağı var. 30 dan biraz önce biraz sonra yasicaz demekki bunlarin bu nanemolla hallerini.

kafaları bassa zaten bu kadar üzmek için ugrasmazlar bizi. bence ayrı bi mesai harciyolar üzmek için. bu istikrarlı ve aynı cizgide gitmek de bi basari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…