- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.441
Beraber afiyet olsun ozaman
Afiyet olsunn çok severim kakaolu süt
Anam ben tartılmadım en son 61 dımşuan tartılmak istemiyorum
Ayy seni unuttum gel sendeBeni niçün davet etmedin
Öyle bir cevap geldi kiseni ev sahibi saymıştır kuzu :)
Bende bi ara 61 dimBeraber afiyet olsun ozaman
Afiyet olsunn çok severim kakaolu süt
Anam ben tartılmadım en son 61 dımşuan tartılmak istemiyorum
Bende seni yirimmmmYirimmm❤❤❤
Öyle bir cevap geldi ki
Geç geldiğim için ben utandım
Adamı düz duvara dırmandırır kız buhem öğün hem tatlı hem faydali hem de ceviz göbek yağlarını eritiyomustek yönden işime yarasa yapmazdım ama çok da kolay yapmasi. ben günlük meyve yemeyi de unuttugumdan hepsini bir elden cikariyom tavsiye ederim maliim
Kız ceviz olsa heriflerin aklı omega3'ten zehir gibi olması lazımdı.ceviz değildir başka bişeydir oneyse zebram. nasilsa o hesap sorulacak. sen sakin olmaya çalış. erkeklerin çoğu beyin yerine ceviz tasiyo kafasının içinde sanırım
yoksa bunlarin yaptığını çocuk yapmaz yani
Canim uyumasindan burcuna kadar cogu anlattgn.sey esimde de olan seyler ben de cok yprgunum artik ki bebekten sonra bambaska biseyler daha oluyor ... kirgin ve de yorgunumMalesef aslan burcunun mükemmelliyetçi yaklaşımı, mükemmelim ve mükemmel olmalıyım tavrı aşırı sabit kendisinde.
En basitinden bazen ilişkiden öyle bir kaçıyor ki kendimi aids'li gibi hissediyorum.
Geçen tüm tecavüzcü coşkun tavrımla sıkıştırdım bunu kenarda, ula senin derdin ne benden niye kaçıyorsun dedim.
Yorgunken ilişki deneyip namıma leke süremem sonra kısa falan oluyor dedi.
Her ilişki mükemmel mi olmak zorunda dedim. Ben aslan burcuyum evet diyor.
Nasıl bir kafa ben anlamadı.
Ben bilmiyor bu dili.
Ben yabancı.
Ben çocuk yapmaya iyice korkar oldum. Çocuktan sonra iyice çeker bu kendini fiziki- manevi.
Türkan şoray kanunları var resmen adamın.
Yıldım
Ay çok teşekkür ederimestağfurullah :)
hoşgeldin bu arada :) bu topikte yeniyim ben seni bdv den biliyorum amaçok güzel yorumlarin var :)
Ulaa anladin demek beniiiYeminlefenomen e döndüm ya. Durum paylaştım laf sokucu.
Seksü hain dışında herkes gördü bir o bakmadı.
Sanırım şuan durumu okuyan herkes üstüne alınıp kendisinden nefret ettiğimi falan düşünmeye başlamıştır bile.
Kız feno ne zormuş böyle durum kovalamak falan çok saçma şeyler, sana büyük geçmiş olsun kardeşim
Oyy gülom bal gülom benimBende seni yirimmmm
Dün kavga büyüdü canısı ayrı yattık bakalım bugun neler olacak...aman be zebrosum benim herif de 28 yaşında ben de 28 yaşındayım. adam hala çoraplarını çıkarınca en fazla kirli sepetinin yanına birakiyohala içine atmayi basaramadi kac senedir
sen niye kötü gelin olacaksin ki. biri laf sokarsa yegeninize sorun o gezmelerden gelebilse bizde size gelecektik deyip kapat konuyu. ben öyle yapiyom kimse de bisey demiyo artık bana. ha arkamdan kötü kaka gelin derler onu bilemem. beni ilgilendirmez. herkes kendini bilir sonuçta
boşver işte bence kadınların 30 yaş basamağı gibi erkeklerin de 30 yas basamağı var. 30 dan biraz önce biraz sonra yasicaz demekki bunlarin bu nanemolla hallerini.
kafaları bassa zaten bu kadar üzmek için ugrasmazlar bizi. bence ayrı bi mesai harciyolar üzmek için. bu istikrarlı ve aynı cizgide gitmek de bi basari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?