- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.461
40ında da değişmiyolar boşa beklemeyinaman be zebrosum benim herif de 28 yaşında ben de 28 yaşındayım. adam hala çoraplarını çıkarınca en fazla kirli sepetinin yanına birakiyohala içine atmayi basaramadi kac senedir
sen niye kötü gelin olacaksin ki. biri laf sokarsa yegeninize sorun o gezmelerden gelebilse bizde size gelecektik deyip kapat konuyu. ben öyle yapiyom kimse de bisey demiyo artık bana. ha arkamdan kötü kaka gelin derler onu bilemem. beni ilgilendirmez. herkes kendini bilir sonuçta
boşver işte bence kadınların 30 yaş basamağı gibi erkeklerin de 30 yas basamağı var. 30 dan biraz önce biraz sonra yasicaz demekki bunlarin bu nanemolla hallerini.
kafaları bassa zaten bu kadar üzmek için ugrasmazlar bizi. bence ayrı bi mesai harciyolar üzmek için. bu istikrarlı ve aynı cizgide gitmek de bi basari
Söylene söylene yazı kaçırdınyaa burda mevsim dönmeye başladı.dün ayaklarım üşür gibi oldu.geceden beri hava nasıl güzel esiyo oh be
yaz sevmiyorum napimSöylene söylene yazı kaçırdın
yaz sevmiyorum napim
buraya gel de yaz gör sen bakim.46 dereceyle yazı geçiriyoz ule
kuzeybatıdan cik cik yapmak kolay tabi,sıkıyosa en güneye gel bakim
seviyoz la boru muKonum ezbere bilincek kadar çok sevilmek
Me too güneyli
seviyoz la boru mu
konum at la konum at geliyom
Gelebilsen keşkeecele et 11 çeyrekte balkona güneş geliyo
yarın başlanan diyette kararlılık ve süreklilik oluyomuş.ben de yarın tam teşekküllü başlamayı düşünüyorum.dün spora başladım diyeti de yarın oturtmayı düşünüyomBugün devam ediyorum allahın cezası bi artım var.
Aynen ne hali varsa görsün zatenYoulost16 üzme artık kendini herşey olacağına varır.
İşe gidip oyalanıyolar bizim gibi düşünüp üzülen olmuyor.
Merhaba .Aynen ne hali varsa görsün zaten
Pek yaptığımız bişey değil ama kavga büyüyünce maalesef...Merhaba .
Konuya dalmış gibi oldum ama yatak ayırmayın lütfenYatak ayrılınca sorunlar çok daha büyüyor bence.
bide kafasını yastığa koyar koymaz uyumaları var tabiYoulost16 üzme artık kendini herşey olacağına varır.
İşe gidip oyalanıyolar bizim gibi düşünüp üzülen olmuyor.
İnsanın içinden gelmiyor değil mi ?Pek yaptığımız bişey değil ama kavga büyüyünce maalesef...
Hoşgeldinİnsanın içinden gelmiyor değil mi ?
Şu sıralar gerçekten evlilikten korkuyorum. Yeniden bir sorumluluğa girmek, yeniden bir ton tan tana olması ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?