- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 307.054
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.801
Yok maalesef bu yıl ikinci kez girecek sınava benim oğlum :/Bilsem okulları hakkinda bilgisi olan var mı??
Bildiğin teori tam olarak nasıl kuzum?Ciciiiiii yi kim gore kim bulaaa tabi doktordan izni alan kocisiyle gecelerde
Neysem ehu ehuuu cici tahminimi erkekten yana kullaniyorum kuzucumm ... bildigim teoriye gore oglun olacak ...
Benim oğlum içinde öğretmeni ısrarla gitmesini istedi daha 1 sinif bende bilemedim nedir nasıldır diye yapabilir mi hayırlısı olsun inşallah evlatlarımız içinYok maalesef bu yıl ikinci kez girecek sınava benim oğlum :/
Bende erkek diyorumBildiğin teori tam olarak nasıl kuzum?
Ohhjne güzelİy cnm annemdeyim kizi uyuttum keyif yapiyoruzz:) sen
İlk sınavı geçti ikinci sınavda kurs hakkı kazanamadık biz resim den kazandık geçen sene ..Benim oğlum içinde öğretmeni ısrarla gitmesini istedi daha 1 sinif bende bilemedim nedir nasıldır diye yapabilir mi hayırlısı olsun inşallah evlatlarımız için
Klay gelsinOhhjne güzel
Bende ütü yapiorm
Umarım bu sınavda çok başarılı olur çok güzel eğitimler alırİlk sınavı geçti ikinci sınavda kurs hakkı kazanamadık biz resim den kazandık geçen sene ..
Hem genel yetenekten girdi hem resimden
İnşallah hepimizinki canımUmarım bu sınavda çok başarılı olur çok güzel eğitimler alır
Eskisi gibi olmasada merak edip bakıyom bende aynı canımBende bakiyomda 5 para etmiyo artk sirf bastan izledigim.icin sonunu merak ettgmden bakiyorm
Oda doğru kuzum bende biraz kafa dinlemek istiyorum ya ondanAma insan arada arkadas ariyo beraber yiyip icmekk
İyi olmuş valla anayla kızlar oturun missAblam geldi bgun kalmaya bnde esime dedim gideyim oda git dedii
Hayirli ugurlu olsun cici hanimmm
ay çok mutlu oldum
sağlıcakla gelsin daha nice güzel haberlere inşallah♥
Yaaa cok tatlirabbim saglikla devamini getirsin canm
Maşallah
Ya ben junior ciciyi yerimm kiiii
Teşekkür ederim canım kertenkelelerimBende erkek diyorum
Hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın ciciKuzularım herkese hayırlı akşamlar dilerim
Güzel haberlerle geldim Allah'ın izniyle.
6. Haftadaymışız
Kalbi pıt pıt pıt atıyor ultrasonda besbelli ama henüz çok küçük olduğu için sesini makine algılamamış. Aslında ses frekansı bile çıktı ama duyulmadı. 2 hafta sonra kontrolümüz var. 2 hafta sonra ses duyulacak dedi doktorumuz
İlişkiye de seyrek olarak serbest ama sonrasında kan gelirse yasak dedi ben sadece serbest kısmını algıladım
Geyşam evde. Haber vermelik girdim hemen.
Eki Görüntüle 2561494 Eki Görüntüle 2561495
@Cay6 kuzum ilk fotoda iki artının arası. İkinci fotoğrafta eşittir işaretinin olduğu yerde. Karından ultrason
@Cay6
Aynen balimmm ohhİyi olmuş valla anayla kızlar oturun miss
Aaa evet hatirladim. Bende diyorum cok tanidik nickEvlenecekti evlenip burdan ayrildi diye hatirliyorum ama kjzlar dha iyi bilir ... casper temizlik topiginde arkadastk hatirladnmi beni
Simdi msjlarina baktim evet. Munenin duvarina yazmis en son sildirmis uyeligini. Tuh. Mantikli da konusuyordu he niye gittiyseO sanirm üyelik iptali yaptı cNm
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Teşekkür ederim canım kertenkelelerim
Çok şükür sağlıklı bir kesem varmış.
Cici bebek yolda
Tabiki cinsiyetin bir önemi yok Rabbim sağlık versin. Eli yüzü düzgün olsun.
Ama insan merak da ediyor tabi cinsiyetide
Geldim evet artik cekinmeden yaziyorumNasılsın cnmm :)
Ooo kimleri goruyorm :)
Yaa minnoş haşhaş tanesine bakın, yerim onuKuzularım herkese hayırlı akşamlar dilerim
Güzel haberlerle geldim Allah'ın izniyle.
6. Haftadaymışız
Kalbi pıt pıt pıt atıyor ultrasonda besbelli ama henüz çok küçük olduğu için sesini makine algılamamış. Aslında ses frekansı bile çıktı ama duyulmadı. 2 hafta sonra kontrolümüz var. 2 hafta sonra ses duyulacak dedi doktorumuz
İlişkiye de seyrek olarak serbest ama sonrasında kan gelirse yasak dedi ben sadece serbest kısmını algıladım
Geyşam evde. Haber vermelik girdim hemen.
Eki Görüntüle 2561494 Eki Görüntüle 2561495
@Cay6 kuzum ilk fotoda iki artının arası. İkinci fotoğrafta eşittir işaretinin olduğu yerde. Karından ultrason
@Cay6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?