- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.761
Nie kiz bak ben hatrliyom demeki seniiHadi ya hatirlamadm inankiseni tanirlar canm sen tanindik bi insansn ben okadar degilim kimsenin aklinada gelmem gerci
okuyom benMinigim dirkennn?
Amaan keske oyle olsa ne meyvesi biter ne kuruyemisi yemekten 10 dakka sonra başlar muz var mı kivi var mı mandalina var mı tek tek Sayar hepsini az önce de berbere gidiyordu canım çok tatlı istedi ya geliyoken alayım dedi çay kahve verme ona bu tür şeyleri verBenimkide ayni yemek yedi bitti sora ne kahve ne cay ne meyve hicbirsey yemez. Cok masrafsız kendisi
Hayirli ugurlu olsun cici hanimmmKuzularım herkese hayırlı akşamlar dilerim
Güzel haberlerle geldim Allah'ın izniyle.
6. Haftadaymışız
Kalbi pıt pıt pıt atıyor ultrasonda besbelli ama henüz çok küçük olduğu için sesini makine algılamamış. Aslında ses frekansı bile çıktı ama duyulmadı. 2 hafta sonra kontrolümüz var. 2 hafta sonra ses duyulacak dedi doktorumuz
İlişkiye de seyrek olarak serbest ama sonrasında kan gelirse yasak dedi ben sadece serbest kısmını algıladım
Geyşam evde. Haber vermelik girdim hemen.
Eki Görüntüle 2561494 Eki Görüntüle 2561495
@Cay6 kuzum ilk fotoda iki artının arası. İkinci fotoğrafta eşittir işaretinin olduğu yerde. Karından ultrason
@Cay6
Hatirladigin icin tesekkur ederim canimNie kiz bak ben hatrliyom demeki seniinick arayısındayım bakalim belki degisirim
ay çok mutlu oldumKuzularım herkese hayırlı akşamlar dilerim
6. Haftadaymışız
Kalbi pıt pıt pıt atıyor ultrasonda besbelli ama henüz çok küçük olduğu için sesini makine algılamamış. Aslında ses frekansı bile çıktı ama duyulmadı. 2 hafta sonra kontrolümüz var. 2 hafta sonra ses duyulacak dedi doktorumuz
İlişkiye de seyrek olarak serbest ama sonrasında kan gelirse yasak dedi ben sadece serbest kısmını algıladım
@Cay6 kuzum ilk fotoda iki artının arası. İkinci fotoğrafta eşittir işaretinin olduğu yerde. Karından ultrason
@Cay6
Yaaa cok tatliKuzularım herkese hayırlı akşamlar dilerim
6. Haftadaymışız
@Cay6
Haha kız benimki asla yemek 5 senedir evliyim bikere olsun yemekten sora birsey istememis bendenn garibim benimmAmaan keske oyle olsa ne meyvesi biter ne kuruyemisi yemekten 10 dakka sonra başlar muz var mı kivi var mı mandalina var mı tek tek Sayar hepsini az önce de berbere gidiyordu canım çok tatlı istedi ya geliyoken alayım dedi çay kahve verme ona bu tür şeyleri ver
libidosu yüksek Kertenkeler beni de bozduYaaa bebemisin sen dahaaaa oy kiyamammm
Ahaha evet tek olmazHaha kız benimki asla yemek 5 senedir evliyim bikere olsun yemekten sora birsey istememis bendenn garibim benimmama insan istiyo beraber kahve icmek flan ben sürekli tıkındıgım icin tek iy olmuyo
MaşallahKuzularım herkese hayırlı akşamlar dilerim
6. Haftadaymışız
@Cay6
Kac yasindasinkilibidosu yüksek Kertenkeler beni de bozdu
20Kac yasindasinki
Kadın başlıyor balküpüm ona bakıyom sen nörün bakiiiimBlue_Peri Bebitomm napiyon
Anca yazin karpuz yer arada muz baska hicbisey yedigni gormedin bu adaminnAhaha evet tek olmazseninki masrafsizmis gercekten en guzeli önune getir derdn olmaz ben oturuyorm 10 dakka sonra baska bisey ister kizarsam kalkar alir kendisi ama kiyamiyorm napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?