Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzularım herkese hayırlı akşamlar dilerim
Güzel haberlerle geldim Allah'ın izniyle.
6. Haftadaymışız
Kalbi pıt pıt pıt atıyor ultrasonda besbelli ama henüz çok küçük olduğu için sesini makine algılamamış. Aslında ses frekansı bile çıktı ama duyulmadı. 2 hafta sonra kontrolümüz var. 2 hafta sonra ses duyulacak dedi doktorumuz
İlişkiye de seyrek olarak serbest ama sonrasında kan gelirse yasak dedi ben sadece serbest kısmını algıladım
Geyşam evde. Haber vermelik girdim hemen.

@Cay6 kuzum ilk fotoda iki artının arası. İkinci fotoğrafta eşittir işaretinin olduğu yerde. Karından ultrason
@Cay6

Benimkide ayni yemek yedi bitti sora ne kahve ne cay ne meyve hicbirsey yemez. Cok masrafsız kendisi
Amaan keske oyle olsa ne meyvesi biter ne kuruyemisi yemekten 10 dakka sonra başlar muz var mı kivi var mı mandalina var mı tek tek Sayar hepsini az önce de berbere gidiyordu canım çok tatlı istedi ya geliyoken alayım dedi çay kahve verme ona bu tür şeyleri ver

Hayirli ugurlu olsun cici hanimmm

ay çok mutlu oldum
sağlıcakla gelsin daha nice güzel haberlere inşallah

Yaaa cok tatli rabbim saglikla devamini getirsin canm

Haha kız benimki asla yemek 5 senedir evliyim bikere olsun yemekten sora birsey istememis bendenn garibim benimm ama insan istiyo beraber kahve icmek flan ben sürekli tıkındıgım icin tek iy olmuyo

Haha kız benimki asla yemek 5 senedir evliyim bikere olsun yemekten sora birsey istememis bendenn garibim benimm ama insan istiyo beraber kahve icmek flan ben sürekli tıkındıgım icin tek iy olmuyo
Ahaha evet tek olmaz seninki masrafsizmis gercekten en guzeli önune getir derdn olmaz ben oturuyorm 10 dakka sonra baska bisey ister kizarsam kalkar alir kendisi ama kiyamiyorm napiyim

Maşallah

Ahaha evet tek olmaz seninki masrafsizmis gercekten en guzeli önune getir derdn olmaz ben oturuyorm 10 dakka sonra baska bisey ister kizarsam kalkar alir kendisi ama kiyamiyorm napiyim
Anca yazin karpuz yer arada muz baska hicbisey yedigni gormedin bu adaminn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…