- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #54.781
Ya ben junior ciciyi yerimm kiiiiKuzularım herkese hayırlı akşamlar dilerim
Güzel haberlerle geldim Allah'ın izniyle.
6. Haftadaymışız
Kalbi pıt pıt pıt atıyor ultrasonda besbelli ama henüz çok küçük olduğu için sesini makine algılamamış. Aslında ses frekansı bile çıktı ama duyulmadı. 2 hafta sonra kontrolümüz var. 2 hafta sonra ses duyulacak dedi doktorumuz
İlişkiye de seyrek olarak serbest ama sonrasında kan gelirse yasak dedi ben sadece serbest kısmını algıladım
Geyşam evde. Haber vermelik girdim hemen.
Eki Görüntüle 2561494 Eki Görüntüle 2561495
@Cay6 kuzum ilk fotoda iki artının arası. İkinci fotoğrafta eşittir işaretinin olduğu yerde. Karından ultrason
@Cay6
Anamdayim yine kalicammKadın başlıyor balküpüm ona bakıyom sen nörün bakiiiim
Ohh halinden şikayetçi olmaAnca yazin karpuz yer arada muz baska hicbisey yedigni gormedin bu adaminn
sen kaç yaşındasınBnde 20 olmak istiyommm
O sanirm üyelik iptali yaptı cNmYahu bir kajmery vardi burda sanki. O nerelerde ki? Uyelik mi iptal ettirdi yoksa banli falan mi uzun suredir? Sanki o da bu topikteydi. Yaniliyor muyum ?
Negüzelyaaa bende gitmek istiyommmAnamdayim yine kalicamm
Nasılsın cnmm :)hos buldumm:)
Ooo kimleri goruyorm :)Iyi aksamlar kizlaar
Napiyosunuz bakim
Hazirmisin cicisimmmKuzularım herkese hayırlı akşamlar dilerim
Güzel haberlerle geldim Allah'ın izniyle.
6. Haftadaymışız
Kalbi pıt pıt pıt atıyor ultrasonda besbelli ama henüz çok küçük olduğu için sesini makine algılamamış. Aslında ses frekansı bile çıktı ama duyulmadı. 2 hafta sonra kontrolümüz var. 2 hafta sonra ses duyulacak dedi doktorumuz
İlişkiye de seyrek olarak serbest ama sonrasında kan gelirse yasak dedi ben sadece serbest kısmını algıladım
Geyşam evde. Haber vermelik girdim hemen.
Eki Görüntüle 2561494 Eki Görüntüle 2561495
@Cay6 kuzum ilk fotoda iki artının arası. İkinci fotoğrafta eşittir işaretinin olduğu yerde. Karından ultrason
@Cay6
Bende bakiyomda 5 para etmiyo artk sirf bastan izledigim.icin sonunu merak ettgmden bakiyormKadın başlıyor balküpüm ona bakıyom sen nörün bakiiiim
Ama insan arada arkadas ariyo beraber yiyip icmekkOhh halinden şikayetçi olma
İy cnm annemdeyim kizi uyuttum keyif yapiyoruzz:) senNasılsın cnmm :)
Ooo kimleri goruyorm :)
Ablam geldi bgun kalmaya bnde esime dedim gideyim oda git dediiNegüzelyaaa bende gitmek istiyommmkız sen evinde neara kalıyon acabeeaaa
25 olucam ayin 23undesen kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?