- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.641
Bende kız hissediyordummmmBen speedy gonzalessbusra hanimmm buyuksehir calisiyoo
Yaaa miniciğin de miniciğiiiCrl arasında
Yok kimsenin günahına giremem o aileye bir kişi daha fazlaSen üçüncüyü de bir samimi arkadaşına veya akrabana yap bari
Kafan rahat olur
Kiz sen hamilemisin bugun bana öyle atar yapınca boşanmıs özgurce yaşayan bi bayansin sandimHah teyzeleri benim minnoşuma bakın
Önce boşanmış sonra 2. Ye evlenip hamiş bir kadınımKiz sen hamilemisin bugun bana öyle atar yapınca boşanmıs özgurce yaşayan bi bayansin sandim
Aaaa cok ozur dilerm ozamanÖnce boşanmış sonra 2. Ye evlenip hamiş bir kadınım
Aminnn canımcımm inşallahhhAaaa cok ozur dilerm ozamanama 2. Ye evlenip ve hamis olmana cok cok cok sevindiimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
kızHah teyzeleri benim minnoşuma bakın
karın usg sağa sola yatkınlığa göre çay ablanın teorisine göre kız karın usg sola yatkin
Aferimmm cekirge guzel yetismissinkarın usg sağa sola yatkınlığa göre çay ablanın teorisine göre kız karın usg sola yatkin
Oyyyy opermiste ablasni
yaa çok mutlu oldum suannnnOyyyy opermiste ablasni
Bak oyle su emojileri koymayi herkese ugrasmam giymatini bill emi
Bizde seniii ozledikk nerdesn hadi gelmiyonmu artikByNkoaLa dogurdun mu gülümm B Brunello Cicinelli naptın askım bebişin kalbini dınledın mı poncikvegece sen naptın Balmmm az kaldı gelicem kuzularım B BUSR4 bebgim seni de özledim bütün dostlarımı ozledım❤❤❤
Az kaldı Kuzu gelicemmBizde seniii ozledikk nerdesn hadi gelmiyonmu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?