Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohaaaa bir de pişman değilim mi dedi pislik adı yaaa
Vallahi çok ucuzlastirdilar artık cidden adalet de yok asıl onları katliam yapmalı
Asacaksin. Iskence yapacaksin. Elektrik vereceksin. Hadim edeceksin. Bir suru ceza var. Ama uygulayan yok iste. Allah bildigi gibi yapsin insallah.
Caydirici cezalar olmadigi surece bitmez bu olumler. Sadece kasim ayinda 39 kadin oldurulmus. Kocalari,eski kocalari,babalari,kardesleri,eski sevgilileri ya da birlikte olduklari erkek tarafindan.
Caydirici cezalar olmadigi surece erkek teroru asla bitmeyecek bu ulkede.

Aynen katılıyorum kesinlikle
Hadım edeceksin de görsünler
Ohaaa 39 kadın sadece bir ayda ne kdr çok yaa

Aynen katılıyorum kesinlikle
Hadım edeceksin de görsünler
Ohaaa 39 kadın sadece bir ayda ne kdr çok yaa
Aci kuzum. En acisi da yarin sira kimde ? Hangimizde? Diye dusunmek. Sira bana ne zaman gelecek?? Kardesime,arkadasima ne zaman gelecek diye dusunmek.
Allah razi olsun iyi bir kocam var. Ama yine de korkuyorum. Cunku tehlike artik yolda yurudugun yabanci insanlardan da geliyor. Bak Cerene.. tanimadigi biri onu oldurende. Manyak dolu memleket. Hasta ruhlu insan dolu. Canilerle ayni havayi soluyoruz ne aci.

Bence bir kadinin tekvando karate bilmesi lazım ki kimse bulasamasin yoksa böyle.omir gecmz
Ciddi anlamda toplum.bozuk insnlar.bozuk kim neye napacagini şaşırmış duurumda
O canilern hepsi sorunlu ailelerden ileri geliyor
Eism cezaevinde çalışıyor ordan biliyorm
Bir tanesi de düzgün aile yaşantısı olan insn değil diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…