- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.621
Patiliiii bir kjzin olacakkkk diyorummHah teyzeleri benim minnoşuma bakın
Asacaksin. Iskence yapacaksin. Elektrik vereceksin. Hadim edeceksin. Bir suru ceza var. Ama uygulayan yok iste. Allah bildigi gibi yapsin insallah.Ohaaaa bir de pişman değilim mi dedi pislik adı yaaa
Vallahi çok ucuzlastirdilar artık cidden adalet de yok asıl onları katliam yapmalı
DiyosunnnnnnPatiliiii bir kjzin olacakkkk diyorumm
Bundan onceki fotoyu atarmisinHah teyzeleri benim minnoşuma bakın
Bundan önceki fotoyu bulamıyorum bakayım bulunca koyayım geneBundan onceki fotoyu atarmisin
Tamam cnku ilk resme gor e kiz ikinciye gore erkek gbi duruyo ilk foto lazimBundan önceki fotoyu bulamıyorum bakayım bulunca koyayım gene
Aynen katılıyorum kesinlikleAsacaksin. Iskence yapacaksin. Elektrik vereceksin. Hadim edeceksin. Bir suru ceza var. Ama uygulayan yok iste. Allah bildigi gibi yapsin insallah.
Caydirici cezalar olmadigi surece bitmez bu olumler. Sadece kasim ayinda 39 kadin oldurulmus. Kocalari,eski kocalari,babalari,kardesleri,eski sevgilileri ya da birlikte olduklari erkek tarafindan.
Caydirici cezalar olmadigi surece erkek teroru asla bitmeyecek bu ulkede.
Yerim benTeyzesi minickkk bunun nesini yicen
Nerdee Patilim tam olarakHah teyzeleri benim minnoşuma bakın
Aci kuzum. En acisi da yarin sira kimde ? Hangimizde? Diye dusunmek. Sira bana ne zaman gelecek?? Kardesime,arkadasima ne zaman gelecek diye dusunmek.Aynen katılıyorum kesinlikle
Hadım edeceksin de görsünler
Ohaaa 39 kadın sadece bir aydane kdr çok yaa
Yaa patis cok tatliHah teyzeleri benim minnoşuma bakın
Canımm casper teşekkürler, amin inşallahhhYaa patis cok tatliRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bence bebis kiz
Bence bir kadinin tekvando karate bilmesi lazım ki kimse bulasamasin yoksa böyle.omir gecmzAci kuzum. En acisi da yarin sira kimde ? Hangimizde? Diye dusunmek. Sira bana ne zaman gelecek?? Kardesime,arkadasima ne zaman gelecek diye dusunmek.
Allah razi olsun iyi bir kocam var. Ama yine de korkuyorum. Cunku tehlike artik yolda yurudugun yabanci insanlardan da geliyor. Bak Cerene.. tanimadigi biri onu oldurende. Manyak dolu memleket. Hasta ruhlu insan dolu. Canilerle ayni havayi soluyoruz ne aci.
Şuan çok küçük zaten :)
Ben speedy gonzaless
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?