Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah kaynanam kaç tane erkek doğurmuş :)
Sonum ins senin kv ye benzemez

Eve gelince bir yatmisim ki cocugu uyutup, yatis o yatis Kiz uyanmis babasi doyurmus, oynamislar da haberim yok 6da uyandim da yemek falan yedim
Su siralae duvarlardan gecmeye halim yok coo yorgun bedenim
Havalar hep uyku havası yaa ondan sanirm :)
Beni de ellemeseler bı ay uyurum cidden

Havalar hep uyku havası yaa ondan sanirm :)
Beni de ellemeseler bı ay uyurum cidden
Aynen oyle gercekten bende uyurum.
Dun gece dusunmekten hic uyuyamadim ki. sabaha kadar yatakta dondum durdum. Guzeller guzeli cerenin haberini okudugumdan beri kendimde degilim ross Kiz kardesim ayni sehirde ogrenci. Oldurulen benim kardesim de olabilirdi. Anam yok babam yok yaninda. Kimsenin de ruhu duymazdi Cok mutsuzum dunden beri. Zorlama guluyorum etrafa

sana yazmıştım onun resmini koymuştum ama görmedin heralde , oda çok güzel onuda kullanıyorum ben
Bilmemki gorduysemde dikkatmi etmedim acaba bazrn arada derede bakiyorum araya gitmistir belki canjm aynen cok guzelmis ben ilk defa aldim saclarimi harika yapti 3 4 kullanimda bile ..

Bu haberler herkesi sarsıyor kuzum
Rabbim korusun kötü fesat insanlardan
Dünyanın civisi çıktı valla
İnsn dışarı çıkmaya korkuyor

Bu haberler herkesi sarsıyor kuzum
Rabbim korusun kötü fesat insanlardan
Dünyanın civisi çıktı valla
İnsn dışarı çıkmaya korkuyor
Aynen oyle. Surekli kiz kardesimi ariyorum cikma aksamlari diye. O da gezmeyi sever. Sabah okul olunca aksam cikarlar genelde.
Dunden beri perisan oldum dusunmekten. Gencecik kiz psikopatin birinin kurbani oldu.
Serefsiz haysiyetsiz adam bir de pisman degilim, yakalanmasaydim katliam yapacaktim demis.
Adaletine yandigimin dunyasi. Bu kadar mi ucuz insan cani

Bari serbest birakmasalar

Bari serbest birakmasalar
Ne degisecek canim?
Adam bozuntusu 13 yil once bir cocugu oldurmus. 1 sene once bunu acik ceza evine almislar. Sucu hafifmis gibi. Hani su feto olaylarinda hapishanelerde yer kalmadi diye kimini salip kimini acik ceza evine aldilar ya. Bu da onlardan biri. 1 aralikta carsi izni veriyorlar. Sanki adam asker! Sanki yurtta kalan ogrenci gibi! Hafta sonu carsi izni aliyor. Sonra da firar ediyor ve pisman degilim yakalanmasam katliam yapacaktim diyor. Bir suru kiz takip ettim sadece bu yalnizdi diyor. Belki takip edilenlerden biri benim kiz kardesim. Aklimi yitirecek gibi oluyorum dusundukce Simdi bu adam daha mi az tehlikeliydi orgutten alinanlardan. Neden aldiniz acik ceza evine? Sorguluyorum sorguluyorum. Yasamak bile istemiyorum. Cocugum var benim. Bu kirli dunyada ,bu adaletsiz ulkede bir cocugum var. Pismanim.. cok pismanim cocuk dogurduguma.

cok üzücü rabbim ailesine sabırlar versin ifadesini okudum bıçak aldım güçsüz birini aradım diyor ülkede adalet denen bişey yok ki başka psikopatlara da cesaret oluyor işte

cok üzücü rabbim ailesine sabırlar versin ifadesini okudum bıçak aldım güçsüz birini aradım diyor ülkede adalet denen bişey yok ki başka psikopatlara da cesaret oluyor işte
Allahin belasi. Inleye inleye can versin insallah. Adi herif

amin gencecik bir hayat benle yaşıt
Ahh ahh gencecik yavrum bir de guzel. Ay parcasi. Minik balerinler yetistiriyormus. Hikayelerinde gordum instagramda. 3 4 yasinda minik cocuklar. Anne babalari ne diyecek onlara ogretmenlerini sordullarinda?
Icimi yakan en buyuk sey de su oldu. Olduruldugu haberi medyaya dustugunde son attigi storysi daha instagramdaydi biliyo musun?
Daha stroynin suresi dolmamisti
Buna vesile olan herkesin de Allah belasini versin diyorum ben artik. Boylesi bir mahlukati acik ceza evine alan ve ustune carsi izni veren adaleti de Allah kahretsin. Yatacak yerleri yok. En tepeden en alta hicbirine hakkim helal degil!!

Ohaaaa bir de pişman değilim mi dedi pislik adı yaaa
Vallahi çok ucuzlastirdilar artık cidden adalet de yok asıl onları katliam yapmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…