- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.601
onun saç yağını kullanıyorum ama şampuanı degilLoreal elseve 6 mucizevi yag bu da cok guzel yeni kullanmaya baslamistim koku ve yumusatma acisindan cok guzelmis
Maşallah kaynanam kaç tane erkek doğurmuş :)Benim bir tane daha eltim var bir de bekar bir kaynım daha var bir tane daha olacak Bakalımöbür elti ile çok görüşmüyoruz biraz soğuk bi tip 8 aylk evli evlendiğinden beri saysan 5 kere anca görüşmüşüzdür
Havalar hep uyku havası yaa ondan sanirm :)Eve gelince bir yatmisim ki cocugu uyutup, yatis o yatisKiz uyanmis babasi doyurmus, oynamislar da haberim yok 6da uyandim da yemek falan yedim
Su siralae duvarlardan gecmeye halim yok coo yorgun bedenim
Aynen oyle gercekten bende uyurum.Havalar hep uyku havası yaa ondan sanirm :)
Beni de ellemeseler bı ay uyurum cidden
Bilmemki gorduysemde dikkatmi etmedim acaba bazrn arada derede bakiyorum araya gitmistir belki canjm aynen cok guzelmis ben ilk defa aldim saclarimi harika yapti 3 4 kullanimda bile ..sana yazmıştım onun resmini koymuştum ama görmedin heralde , oda çok güzel onuda kullanıyorum ben
Benmki sampuan bu bile cok guzel yagi daha guzeldir kac tane sey kullanuyonuz la saclarinizaonun saç yağını kullanıyorum ama şampuanı degil
Bu haberler herkesi sarsıyor kuzumAynen oyle gercekten bende uyurum.
Dun gece dusunmekten hic uyuyamadim ki. sabaha kadar yatakta dondum durdum. Guzeller guzeli cerenin haberini okudugumdan beri kendimde degilim rossKiz kardesim ayni sehirde ogrenci. Oldurulen benim kardesim de olabilirdi. Anam yok babam yok yaninda. Kimsenin de ruhu duymazdi Cok mutsuzum dunden beri. Zorlama guluyorum etrafa
Aynen oyle. Surekli kiz kardesimi ariyorum cikma aksamlari diye. O da gezmeyi sever. Sabah okul olunca aksam cikarlar genelde.Bu haberler herkesi sarsıyor kuzum
Rabbim korusun kötü fesat insanlardan
Dünyanın civisi çıktı valla
İnsn dışarı çıkmaya korkuyor
Benim saclrim da çok bakimsizdi ben baya bişey almistim o yüzden 3-4 ay oldu hala kullanıyorum yarıya bile gelmedi coguBenmki sampuan bu bile cok guzel yagi daha guzeldir kac tane sey kullanuyonuz la saclariniza
Bari serbest birakmasalarAynen oyle. Surekli kiz kardesimi ariyorum cikma aksamlari diye. O da gezmeyi sever. Sabah okul olunca aksam cikarlar genelde.
Dunden beri perisan oldum dusunmekten. Gencecik kiz psikopatin birinin kurbani oldu.
Serefsiz haysiyetsiz adam bir de pisman degilim, yakalanmasaydim katliam yapacaktim demis.
Adaletine yandigimin dunyasi. Bu kadar mi ucuz insan cani
Ne degisecek canim?Bari serbest birakmasalar
4 erkek canmMaşallah kaynanam kaç tane erkek doğurmuş :)
Sonum ins senin kv ye benzemez
cok üzücü rabbim ailesine sabırlar versin ifadesini okudum bıçak aldım güçsüz birini aradım diyorNe degisecek canim?
Adam bozuntusu 13 yil once bir cocugu oldurmus. 1 sene once bunu acik ceza evine almislar. Sucu hafifmis gibi. Hani su feto olaylarinda hapishanelerde yer kalmadi diye kimini salip kimini acik ceza evine aldilar ya. Bu da onlardan biri. 1 aralikta carsi izni veriyorlar. Sanki adam asker! Sanki yurtta kalan ogrenci gibi! Hafta sonu carsi izni aliyor. Sonra da firar ediyor ve pisman degilim yakalanmasam katliam yapacaktim diyor. Bir suru kiz takip ettim sadece bu yalnizdi diyor. Belki takip edilenlerden biri benim kiz kardesim. Aklimi yitirecek gibi oluyorum dusundukceSimdi bu adam daha mi az tehlikeliydi orgutten alinanlardan. Neden aldiniz acik ceza evine? Sorguluyorum sorguluyorum. Yasamak bile istemiyorum. Cocugum var benim. Bu kirli dunyada ,bu adaletsiz ulkede bir cocugum var. Pismanim.. cok pismanim cocuk dogurduguma.
Allahin belasi. Inleye inleye can versin insallah. Adi herifcok üzücü rabbim ailesine sabırlar versin ifadesini okudum bıçak aldım güçsüz birini aradım diyorülkede adalet denen bişey yok ki başka psikopatlara da cesaret oluyor işte
aminAllahin belasi. Inleye inleye can versin insallah. Adi herif
Ahh ahh gencecik yavrum bir de guzel. Ay parcasi. Minik balerinler yetistiriyormus. Hikayelerinde gordum instagramda. 3 4 yasinda minik cocuklar. Anne babalari ne diyecek onlara ogretmenlerini sordullarinda?amingencecik bir hayat benle yaşıt
Aynen oyle. Surekli kiz kardesimi ariyorum cikma aksamlari diye. O da gezmeyi sever. Sabah okul olunca aksam cikarlar genelde.
Dunden beri perisan oldum dusunmekten. Gencecik kiz psikopatin birinin kurbani oldu.
Serefsiz haysiyetsiz adam bir de pisman degilim, yakalanmasaydim katliam yapacaktim demis.
Adaletine yandigimin dunyasi. Bu kadar mi ucuz insan cani
Sen üçüncüyü de bir samimi arkadaşına veya akrabana yap bari4 erkek canminsallah benzemezsn
Oyyy yerim ben bunu YaaaHah teyzeleri benim minnoşuma bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?