- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #55.761
B Brunello Cicinelli misafirlerin vardı bugün nasıl gidiyor ☺
@RosSsS dogurdun mu gülümm B Brunello Cicinelli naptın askım bebişin kalbini dınledın mıponcikvegece sen naptın Balmmm az kaldı gelicem kuzularım B BUSR4 bebgim seni de özledim bütün dostlarımı ozledım❤❤❤
@RosSsS dogurmadi tabisi dha cinsiyet netlesemedi
B Brunello Cicinelli veponcikvegece bebislerinin pit pit atan kalplerinj gorduler duydular
@samdan hala kayip yogunluktan.gelemiyormus iyiymis haber verdi
Sjmdilik haberler boyle
Kertenekele ailem ben geldim
Uyuyor sanırım Patilim
Noldu seksü şempazem neye üzgünsünHiç iyi olmadı
Sizin bu proluktan ötürü kapattiginiz son görülmelerinizeNoldu seksü şempazem neye üzgünsün
hosgeldinnnnKertenekele ailem ben geldim
Çok şükür bir haftayı daha kazasız belasız atlattık. Benim için zor bir haftaydı. Dünde gelen misafirler gece 1.30 a kadar kalkmadıSabah nasıl kalkıp gittiğimi bilmiyorum. Ceset gibiyim bir ruhuma fatiha eksik. Neyse sıra dinlenmekte.
Geyşam da bu gece nöbette..
Bu arada bulantılarım başladı sanırım gün itibariyleTahtaya yazarken tahta kaleminin kokusundan istifra edecek gibi hissettim bir an Ton balıklı makarnaya bayılırım mesela, geldim yaptım kokusu rahatsız etti zor yedim. Şuanda da bulantı içindeyim.
Bakalım nasıl günler bekliyor beni
Sizler nasılsınız, keyifler nasıl?
poncikvegece minnoşummmmm proluk da yakışmış haaa yakıyorsun Hayırlı olsun balım çok güzel olmuş. Bebiş nasıl ♥ bulantı var mı?
aypare ackerman kuzum okudum erkek arkadaşının tavırlarını. Yani yerinde olsam koçum dediği an kutuplardan fena soğurdum zaten. Bidaha da o adamı istesem, zorlasalar içim almazdı. Umarım sende soğumuşsundur. Koçum nedir ya.. İğrenç.
Ay en sevmediğim şey geç kalkan misafirdir Cicim, neyseki geldi geçti haftasonu geldi bileKertenekele ailem ben geldim
Çok şükür bir haftayı daha kazasız belasız atlattık. Benim için zor bir haftaydı. Dünde gelen misafirler gece 1.30 a kadar kalkmadıSabah nasıl kalkıp gittiğimi bilmiyorum. Ceset gibiyim bir ruhuma fatiha eksik. Neyse sıra dinlenmekte.
Bu arada bulantılarım başladı sanırım gün itibariyleTahtaya yazarken tahta kaleminin kokusundan istifra edecek gibi hissettim bir an Ton balıklı makarnaya bayılırım mesela, geldim yaptım kokusu rahatsız etti zor yedim. Şuanda da bulantı içindeyim.
poncikvegece minnoşummmmm proluk da yakışmış haaa yakıyorsun Hayırlı olsun balım çok güzel olmuş. Bebiş nasıl ♥ bulantı var mı?
aypare ackerman kuzum okudum erkek arkadaşının tavırlarını. Yani yerinde olsam koçum dediği an kutuplardan fena soğurdum zaten. Bidaha da o adamı istesem, zorlasalar içim almazdı. Umarım sende soğumuşsundur. Koçum nedir ya.. İğrenç.
1.30 muu oldu olacak yatıya kalsalardı...Kertenekele ailem ben geldim
Iyiyizzz seni sormaliii.... misafirlerim gelecek onlari bekliyorum , kocisim gelmedi onu bekliyorum .Nabersiniz kızlarr❤❤
İyiyim kuzuumNabersiniz kızlarr❤❤
Ohh iyi kuzumm iyi oturmalar sizeeIyiyizzz seni sormaliii.... misafirlerim gelecek onlari bekliyorum , kocisim gelmedi onu bekliyorum .
İyiyim kuzucummmİyiyim kuzuumsen nasılsın bakalımm.
Yaa her cuma senle konuşurken yinee nasıl bitti bu hafta diyorum
Sagol canim is durumnda bi gelisme varmi bi de yarn test mi yapcaktin oyle hatirladm sanki ama ...Ohh iyi kuzumm iyi oturmalar sizee ❤
iyiyim bende çok şükür
İyiyim kuzucummm ❤
dimi ya nasılda geçiyor günler
Son görülmeyi ne yapacaksın be seksi şempazem önemli olan ilk görülmede birbirimize duymaya başladığımız aşk değil miSizin bu proluktan ötürü kapattiginiz son görülmelerinize
An itibariyle yıpratmaya başladı gibiHoşgeldin cicim bu arada bulantılarım başlamış inşallah yipratmaz seni
İnşallahhhh balımhosgeldinnnno ne yahu bir bucuga kadar oturulur mu geçmiş olsun bulantılar inşallah hafif geçer ciciannem. biz de merakla bekliyoruz ilerde ne olacak evet ben de soğudum, ama tamamen soguyamadim. belki bu süreçte tamamen sogurum
Mahfettiler beni MahfettilerAy en sevmediğim şey geç kalkan misafirdir Cicim, neyseki geldi geçti haftasonu geldi bile ❤ Şimdi nasılsın canımm
1.30 muu oldu olacak yatıya kalsalardı...
Başladı demek bulantılar, umarım senii çok zorlamaz cicim okulda filan ❤
İyice bir dinlenirsin hafta sonu.
Çayım ve miniğimB Brunello Cicinelli hosgeldn cnm bu gece dinlenirsin haftasonuda geldi zaten iyiki pazartesi filan gelmemis misafirlerin ... calisan insanin evnde gec saate kadr oturulmasndan da calisan insana gec vakte kadar oturun diye israr eden insanlardan da nefret ediyorummmm
Arkadasimiz geliyor esiyle 2 de minnak kiziylaİnşallahhhh balım ❤
Yav sen bu adamda ne buluyorsun ki tamamen soğuyamadın?
Ne kadar süredir birliktesiniz?
Ne okuyor?
Ben sana erkeklerden uzak dur dememiş miydim?
Sorularıma cevap bekliyorum
Mahfettiler beni Mahfettiler
Çok yorgunum büşom. Birazdan yatıp uyucam bende. Yaşayan bir ölüyüm adeta
Sen nasılsın? Bata kaç kaldı, belirti var mı?
Çayım ve miniğim
Vallahi bende bu kadar oturan misafirden hem dehşet hem nefret duyuyorum
Yanlarında uyudum ya gerçekten en sonunda kırıldım koltuğun koluna dayadım kafayı uyumaya başladım yine de kalkmadılar.
Çay sana kim geliyor misafir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?