Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya anket açtım önde giden sonucu görünce şuan anketi nereden kapatabilirim diye kurcalıyorum lanet olsun
Gelin anketime.
Bu arada yengeç burcu olursa güzel olur çünkü yengeç burçları çok sevimlidir
Kız ne anketi daha yeni yazisiyoduk hangi ara ışınlandında anket açtınsende ayrı hızlı coobide nereye açtın? nereye gelecük biz

Kız bide yengeç olup sevimli olmasa bile ,benim yavrumun bı seksapalitesi olur be tiyzesii

Oyyy yer teyzesi onu
Benim profile gir link paylaştım. Doktor çocuğuna basmayın bak valla kırılıyorum ha

Yaaaaaa kertenkelelerim şuan çok mutluyum. Koşup hemen sizinle paylaşmak istedim.
Ben geçenlerde Mune hanıma benim kedim var bende anneler kulübüne girmek istiyorum doğurmadım ama büyüttüm, biberonlarla emzirdim onu, biz neden anneler kulübüne giremiyoruz demiştim. Profiline yazmıştım bunu.
İnanamıyorum ki beni ciddiye almış Kazen beyle görüşmüş.
Öneri sayıp anneler kulübünden sonra "doğa kulübü" açmışlar.
Artık kedisi, köpeği, kuşu, bitkisi olanlar bu kulübe üye olabilecek.
Kayıt işlemleri için profilime link bırakmış, hemen gelip sevincini paylaşmış girip bakabilirsiniz. İnsan olmayan bir canlının annesiyseniz üye olabilirsiniz.
Ay Allah'ım tüylerim diken diken oldu.
Böyle farkındalık gibi oldu.
Son zamanlarda bu kadar mutlu olmamıştım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Diktorya Secret
Pembeemzik
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
fenomen
HayatSevinceGuzel

Direk kapıyı actm.kollarına attım kendimi böldü hatun diyor
Cuneytim arkinim gelmiş başka.kimin kolunda bayilacaktimki tut beni yiğidim dedim
Sonra zaten gülmekten tutamadigi için BN tabi yerlerde
Allahııım allahım : D tam bir koç kadını yeminle

Ayyy çok güzel bir haber bu
Geniş eve tasinirsam alican bende bir kedi bakacak ona akros hahahahaha

Direk kapıyı actm.kollarına attım kendimi böldü hatun diyor
Cuneytim arkinim gelmiş başka.kimin kolunda bayilacaktimki tut beni yiğidim dedim
Sonra zaten gülmekten tutamadigi için BN tabi yerlerde
Yaaa ne dadlusunuz siz öylee herif cezaevinden getirdiği tüm stresi sıkıntıyı kapida silkeleyip öyle iceri giriyodur,senin gibi avratla

Yaa ne güzel olmuş
Ben de eskiden kedi köpek annesiydim ama artık değilim kasap evde istemiyo sıef bu yüzden bazen boşayasım geliyo bu herifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…