- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.621
Gülom al artık şu kediyi yavAyyy çok güzel bir haber bu
Geniş eve tasinirsam alican bende bir kedi bakacak ona akros hahahahaha
kk birinci noteri gördü ben burada yırtıyorum kendimi saatlerdir kimse yok diye, aynı anda gelip aynı anda gidiyor bunlar şamdanım.
Kertenkele dedim ecinni çıktı bunlar
Anca bastılar doktor çocuğuna zaten moralim bozuldu.Kız cici tam senlik anket açmışsın da millet anlamamış
Sağol bebeğimGizzzz kedi anasuuu hayirli ugurlu olsun
B Brunello Cicinelli
BUARADA BEN BENİM ZALIM SELVININ MEKANDAYIM SUAN.
OLAYLARE OLAYLAAARRR
Biz iki polis karısı bu olayı da anlatırız şamdanımgizli gizli bulusuyollar bence ciciiiiiiaynı anda gitmek aynı anda gelmek çok sey degil ne bilim yani
Ayyy
Utanirim
Gocutturmemeye calistircam artık ben onu
Yaaaaa ben sana anlatmayı unuttumGülom al artık şu kediyi yavsana kedi analığı çok yakışacak
Haklisin abla biz ekmegimizin pesindeyizSinemada utanma olmaz çocuum
Yaaa neden almadınız ki sultanım onuYaaaaa ben sana anlatmayı unuttum
Tatilde yuruyirduk gece pazarına kadar snra oradan yukarı çıktık gezdik eşim çekirdek aldı derken bi baktık küçük yavru kedi TiN TiN geliyor dedik herhalde AC ondan bizi baya takip etti ama nasıl bir gören arabaların altından altından gizli gizli bizi takip ediyor
Çok şekerdi nereye gitsek orda snra başkalarına takıldı baktı biz gidiyoruz koşa koşa yine geliyor arkamızdan ay dedm bu bizimle eve kdr gelecek herhalde
Sonra eşim şimdi eve gelirse orda bırakmayı bize de alışır yazık dedi sosyal tesis vardı oraya bıraktı
Ama içim acidi keşke alsaydik diyip diyip duruyorum :)
Hadi gözün aydın pisiciklerin annesiYaaaaaa kertenkelelerim şuan çok mutluyum. Koşup hemen sizinle paylaşmak istedim.
Ben geçenlerde @Mune hanıma benim kedim var bende anneler kulübüne girmek istiyorum doğurmadım ama büyüttüm, biberonlarla emzirdim onu, biz neden anneler kulübüne giremiyoruz demiştim. Profiline yazmıştım bunu.
İnanamıyorum ki beni ciddiye almış Kazen beyle görüşmüş.
Öneri sayıp anneler kulübünden sonra "doğa kulübü" açmışlar.
Artık kedisi, köpeği, kuşu, bitkisi olanlar bu kulübe üye olabilecek.
Kayıt işlemleri için profilime link bırakmış, hemen gelip sevincini paylaşmış girip bakabilirsiniz. İnsan olmayan bir canlının annesiyseniz üye olabilirsiniz.
Ay Allah'ım tüylerim diken diken oldu.
Böyle farkındalık gibi oldu.
Son zamanlarda bu kadar mutlu olmamıştım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
Aynen çok pişman oldum ama bakabilir miydin.hic bilmiyirm ama içimde bu denli acıma olduysa kesin bakabiliriz artik demek buYaaa neden almadınız ki sultanım onu
Sağol hizuşum çok mutluyumHadi gözün aydın pisiciklerin annesi
Aynen öyle Allah içine kedi analığını yüklemiş. Bir tek icraata geçirmek kalmışAynen çok pişman oldum ama bakabilir miydin.hic bilmiyirm ama içimde bu denli acıma olduysa kesin bakabiliriz artik demek bu
Ekmeksiz doyulur mu doyulmaz tabi ekmek önemliHaklisin abla biz ekmegimizin pesindeyiz
Kendime guvenm gelsin anında alicamAynen öyle Allah içine kedi analığını yüklemiş. Bir tek icraata geçirmek kalmış
HahahahaEkmeksiz doyulur mu doyulmaz tabi ekmek önemlitöbe töbe çarpılıcam
Hee yaa filmden ne ara ekmeğe geldik anlamadımHahahaha
Ekmeği bari karistirmsaydik bu ise
Bende oraya nasıl geldik cozemedmHee yaa filmden ne ara ekmeğe geldik anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?