Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

çok sevindim gelişmelere kuzum yaaa allah kucağıni doldursun tez vakitte inşallah.

moral çok önemli sen hep güzel düşün. maşallah çok da güzel gidiyomus

bakalım o ne burcusu olcak burda konuşuruz artık sürekli

Hahahahahaha bence de hayatına yazmış olabilir çok mantıklı
Çocuğun içinde Mustafa Sandal var anlaşılan değerlendirin bak bunu

kız mustafa sandalin ilk şarkılarını severim ben olabilir aslında iyi olur

siz de hazır çocuk neyim yokken film neyin izleyin sakin sakin

Ayyyy çok heyecanlıııı
Transferden sonra hamile mi olmuş olacaksın?
Bir de eşin mi yapıyor sana iğne o kısmı anlamadım
Transferden sonra bekliycez 10 15 gün kadar canım tutup tutmadığına bakıcaz,inşallah tuttururuzda hamileyim diye mujdelerim size burda evet canım her akşam 10da bide 11de iki iğne vurdu 8 gün kadar esim,bugünde son çatlatma iğnesini vurup bitirecek nasipse,ben yapamıyorum iğneleri o yüzden o yapıyor hemşire kesildi başıma övünüp duruyor sorma
Aynen canım saolasin doktorda moral çok önemli stres yapmayın dedi bize, inşallah rabbim bana ve tum isteyen herkese nasip etsin

Hahahahahaha Allah iyiliğini versin

Rabbim yüzüne güldün canım benim inşallah hayırlı haberlerini de alırız

Hahahahahahahaha ya yıkılıcam gülmekten tavşan çok gereksiz hızlı hahahaha hahaha

Yozgat tarihinin en sıcak günlerini yaşıyor. Yukarıdan bir müdahale geldi sonunda yağmur yağdı biraz normale döndü hava hehe tatildeyiz hala eşimin memleketinde. Boynum ağrıyor iyice. Görümcemle birleşip birleşip herifleri payliyoruz. Her ev işimiz bir tantana. Eşim e yapmayın madem dedi. Yalnız biz yaparız gibi bir söylem yok. Dedim kıçını kaldırmıyon ölümümüz ya açlıktan ya kurtlanarak olur. Temizlik sorun değilmiş dışarıdan 10 liraya pekala karın doyarmış. Görümcemle bu ara çok feministiz ama bilmiyorum. En azından öğlen bir neskafe olsun yaptı benim hain domdom.

Bundan sonra kıskanmak yok gülom.
Kendilerini bir puk sanıyorlar iyice.
Nasıl yapıcaz bilmiyorum ama kıskanmıcaz
Ay ben bu sözü kaç kere kendime verdim biliyor musun? Çok iltifat etmicem çok beğendiğimi bile etmicem çok kıskanmıcam sonuç peehhh..... Ama bende şöyle bir durum var ben nazardan deveyi kazana insanı mezara sokarım benimkine diyorum ki seni Bi hasetle kıska maya başlarım ki bile iyorum artıkııınnn

Transfer önümüzdeki aysa Eylül 15 yapar. 15 gün de tutunma süreci Ekim 1 yapar. Ekimde gebelik kesinleşti dersek temmuz ayında doğar. Sanırım yengeç gelecek, yükselenim
kız mustafa sandalin ilk şarkılarını severim ben olabilir aslında iyi olur

siz de hazır çocuk neyim yokken film neyin izleyin sakin sakin
Aya benzer anam, e doğal olarak takipteyim diye söylemeye başlar yakında bu çocuk
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel be seksü şempazem. Seni seksü şempazelikten seksü analık makamına level atlattırmak istiyorum inşallah

Hellö kertüş hatunlar
Saol canım amin inşallah veririm hayırlı haberleri sizlere burda, teşekkür ederim
Hoşgeldin burcdas
Oğlum siz hepiniz neden aynı anda yok olup aynı anda geliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…