- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.661
Sabah dinliycemMelankoli içerik olmayan cüzzi miktarda disslediği eski bi şarkısı
Ablam geldi, ben misafirliğe gittim. Yorgunum kafa olarak yaNego Misafirlerle nasıl geçti?
Ablam geldi, ben misafirliğe gittim. Yorgunum kafa olarak ya
Yokkk yeaaa olmaz bu selviden. Adamin niyeti yok zaar. Bide giderken ayaklariniza saglik feno hanim yine beklerom diyi peeehSağol bebeğim
Madem yanına kadar gittin, D planını uyguluyor muyuz
Neden bonusum? Neden kızdın analar kulübüne anlat bakimB Brunello Cicinelli doğa kulubü fikrini çok sevdim.
Anneyim ama anneler kulubünü adımda görmek istemiyorum.
Hiç çaylım, kocamı bekliyorumNapiyonuzzz a dostlar
Uzun yol gamyon şöförüne varzan bukadar beklemezdim bre sarı gacımHiç çaylım, kocamı bekliyorumsen napıyosun
Ben sana elde etmenin yolunu söyledim gardaş sen kendin ettinYokkk yeaaa olmaz bu selviden. Adamin niyeti yok zaar. Bide giderken ayaklariniza saglik feno hanim yine beklerom diyi peeeh
Son zamanlarda bu kadar iyi fikir görmemiştimKiz sen bu adami letgo ya koy
Basliga para var huzur yok alana hediye 1000tl de
B Brunello Cicinelli
Sutlu kahvemi ictim smdi de cok yogun yorucu bi gundu... ruhum kalbim ondan da yorgun artk takmiyorm hala esmle tamamrn duzelmedik yarnda dgmgnu pasta yapacaktjm genede yapacagm heraldeHiç çaylım, kocamı bekliyorumsen napıyosun
Yaaaaa ciddi misin çok üzüldümLimonsuz çayın babası vefat etmiş
Ayyy ne diyosun Allah rahmet eylesin ya çok üzüldüm şimdiLimonsuz çayın babası vefat etmiş
canım haklısın ama işte göreceğin yaşayacağın varsa çare olmuyoİnsanın içinden gelmiyor değil mi ?
Şu sıralar gerçekten evlilikten korkuyorum. Yeniden bir sorumluluğa girmek, yeniden bir ton tan tana olması ...
Ay yok bugun fırçaladım o yüzden barıştık ama şimdi gene kavga ettikbiz hep ayrı yatıyoz
özellikle kışın tv karşısında çekyatta uyuyakaldığı için
bütün gece seslenmekle geçiyo heriif kalk heriiif hadi
Neden bonusum? Neden kızdın analar kulübüne anlat bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?