- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.621
Neymis kiz bas harfi eslernizinHahahh tüm ateşli kadınların eşlerinin sevgililerinin baş harfi bu mu acebayoksa biz numuneler bir araya mi toplandik
Kesinlikle öylee maaşsız karşılıksız nankör tek iş ev işi.Ah ah sirmaaa dün o kdr temizler bugün yine boku çıktı
Nankör ev işi nankor
Hamilelik konusundaHangi konu ula
Ahahah ben görmedim baş harfi neeHahahh tüm ateşli kadınların eşlerinin sevgililerinin baş harfi bu mu acebayoksa biz numuneler bir araya mi toplandik
Naptin ciciij mutlu son muBu gece ele geçiricem onu ama çok kararlıyım
Tabi o gelene kadar uyumazsam
Ben busracigimla kendinisevenbiri cigimi gordum coj ama cokkk guzellerrAmaa ben kimseyi görmediiimmm
Bidefa kapalı olduğunu tahmin ediyorum branşından ötürü.
Kumral, 1.65 boy, çıtı pıtı bir kız gibime geliyorsun
Hmmm kayınvalidenle nasılsınız çayım.Naptin ciciij mutlu son mu
Ben busracigimla kendinisevenbiri cigimi gordum coj ama cokkk guzellerr
Cici beni de tahmin et nasilim samdan kuzum tahmn etmsti hc alakasi.yoktu keske hayallerndeki gbi olaydim.
Zalimlar okudum 20 kusur sayfayi geldimm napiyonuz benim.misafirler geldi gitti kaynvaldem bizde kaldi kalacak 1 hafta filan oyle iste napiyseeeezzz bakalimm
Ccok sukur bana zarari yok cnm senede 2 3 haffa en fazla kaliyor zaten tek bende kalmiyor gorumxeme de gidiyor bide anlayisli bi insan ..Hmmm kayınvalidenle nasılsınız çayım.
Ben yatıyorum öyle
Eşimle topladık zaten kuzummKesinlikle öylee maaşsız karşılıksız nankör tek iş ev işi.
Amaan yormadan kendini yavaş yavaş yap koalam
Anladım çayım İyii öyleyse değişiklik olurCcok sukur bana zarari yok cnm senede 2 3 haffa en fazla kaliyor zaten tek bende kalmiyor gorumxeme de gidiyor bide anlayisli bi insan ..
Aynen oyle dusunuyorm bende ... yarin doktora gidecektim iyi oldu kizimi goturmjycem bu sogukta tabi.insallah durur aglamaz bana asiri duskun yaaa 3 yasnda herseyi anliyor anlattim bakalim yarn nasil olacakAnladım çayım İyii öyleyse değişiklik olur
Bugun ve dun hic konusmadik sankinimmm hee ikjmiznde is guc varmis misafir falan derken gorusemedik ... iyigeceler yat dinlenEşimle topladık zaten kuzumm
Evet misafirler vardı çok şükür agirladim gittiler :)Bugun ve dun hic konusmadik sankinimmm hee ikjmiznde is guc varmis misafir falan derken gorusemedik ... iyigeceler yat dinlenyeni nick hayirli olsn
Bende temizligi bugun yaptim dunden yemeklerj yapmistim daha rahat oldu bana . Son donemde misafire once yemeklerj yapiyorum sanki boylesi dha iyi oluyorEvet misafirler vardı çok şükür agirladim gittiler :)
Dünden beri temzilikti virtti zirtti derken
Bana çaya geldiler yemekli değildi Allah'tanBende temizligi bugun yaptim dunden yemeklerj yapmistim daha rahat oldu bana . Son donemde misafire once yemeklerj yapiyorum sanki boylesi dha iyi oluyor
Iste bende oyleydimde son 2 3 misafirde once yenecek seyleri hazirladm sonra da rahat rahat temizlik yaptim dha hosuma gitti boylesiBana çaya geldiler yemekli değildi Allah'tan
Ama tabi çayın yanına pasta börek yaptim :)
Ben ev pisken pasta işine girisemiyirm.oncd evi temizlicem :)
Sonra pastami yapicam
Köstebek pasta yaptım mini miniIste bende oyleydimde son 2 3 misafirde once yenecek seyleri hazirladm sonra da rahat rahat temizlik yaptim dha hosuma gitti boylesi
Ne pastasi yaptin boreegi yaptjn
Babanneyle sen gidip gelene kadar oynarlar çayım Ayy çok tatlıdır şimdii. Etrafımda öyle küçük çocuk yok hiiçç olsa sevecem deeeAynen oyle dusunuyorm bende ... yarin doktora gidecektim iyi oldu kizimi goturmjycem bu sogukta tabi.insallah durur aglamaz bana asiri duskun yaaa 3 yasnda herseyi anliyor anlattim bakalim yarn nasil olacak
Bakimlar yapmissin kendine bende sac maskemi kullandm sabah cok memnunjm guzel guzel kokuyo brnuma yumusatti sanko ilk kullanima gore iyi gratisin kendi markasni aldim soracak.olursan
Ulan bı girdim konuya kahkaha mi basıp çıktım hemenHamilelik konusundahamile kalır mıyım diyee sormuş...
Yoktur kiz morluk filaj bu genc yasta sana oyle geliyordurBabanneyle sen gidip gelene kadar oynarlar çayım Ayy çok tatlıdır şimdii. Etrafımda öyle küçük çocuk yok hiiçç olsa sevecem deee
Evet evet gördüm onu atmıştın. Güzel kokulu herşeyi severimbenim de gözlerimin altında morluk var biraz o yüzden gratisin bi maskesini almıştım ama ihmal ettim kaldı öylee
Harika dha nolacak ... sigara boregi sabah bende kahvaltiya yapmistim kocam efendi evde sevinsin djyeeKöstebek pasta yaptım mini mini
Sigara böreği yaptım
Kurabiyeler vardı bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?