Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gece ele geçiricem onu ama çok kararlıyım
Tabi o gelene kadar uyumazsam
Naptin ciciij mutlu son mu

Amaa ben kimseyi görmediiimmm
Ben busracigimla kendinisevenbiri cigimi gordum coj ama cokkk guzellerr

Bidefa kapalı olduğunu tahmin ediyorum branşından ötürü.
Kumral, 1.65 boy, çıtı pıtı bir kız gibime geliyorsun

Cici beni de tahmin et nasilim samdan kuzum tahmn etmsti hc alakasi.yoktu keske hayallerndeki gbi olaydim.

Zalimlar okudum 20 kusur sayfayi geldimm napiyonuz benim.misafirler geldi gitti kaynvaldem bizde kaldi kalacak 1 hafta filan oyle iste napiyseeeezzz bakalimm

Hmmm kayınvalidenle nasılsınız çayım.

Ben yatıyorum öyle

Anladım çayım İyii öyleyse değişiklik olur
Aynen oyle dusunuyorm bende ... yarin doktora gidecektim iyi oldu kizimi goturmjycem bu sogukta tabi.insallah durur aglamaz bana asiri duskun yaaa 3 yasnda herseyi anliyor anlattim bakalim yarn nasil olacak

Bakimlar yapmissin kendine bende sac maskemi kullandm sabah cok memnunjm guzel guzel kokuyo brnuma yumusatti sanko ilk kullanima gore iyi gratisin kendi markasni aldim soracak.olursan

Evet misafirler vardı çok şükür agirladim gittiler :)
Dünden beri temzilikti virtti zirtti derken
Bende temizligi bugun yaptim dunden yemeklerj yapmistim daha rahat oldu bana . Son donemde misafire once yemeklerj yapiyorum sanki boylesi dha iyi oluyor

Bende temizligi bugun yaptim dunden yemeklerj yapmistim daha rahat oldu bana . Son donemde misafire once yemeklerj yapiyorum sanki boylesi dha iyi oluyor
Bana çaya geldiler yemekli değildi Allah'tan
Ama tabi çayın yanına pasta börek yaptim :)

Ben ev pisken pasta işine girisemiyirm.oncd evi temizlicem :)
Sonra pastami yapicam

Bana çaya geldiler yemekli değildi Allah'tan
Ama tabi çayın yanına pasta börek yaptim :)

Ben ev pisken pasta işine girisemiyirm.oncd evi temizlicem :)
Sonra pastami yapicam
Iste bende oyleydimde son 2 3 misafirde once yenecek seyleri hazirladm sonra da rahat rahat temizlik yaptim dha hosuma gitti boylesi

Ne pastasi yaptin boreegi yaptjn

Babanneyle sen gidip gelene kadar oynarlar çayım Ayy çok tatlıdır şimdii. Etrafımda öyle küçük çocuk yok hiiçç olsa sevecem deee

Evet evet gördüm onu atmıştın. Güzel kokulu herşeyi severim benim de gözlerimin altında morluk var biraz o yüzden gratisin bi maskesini almıştım ama ihmal ettim kaldı öylee

Yoktur kiz morluk filaj bu genc yasta sana oyle geliyordur

Insan kendine ufak bi bakimda yapsa cok iyo hissediyor ya ...

Insallah oynarlar kuzucum babanne uzakta normalde ya benm kizda sk sk gormeynce bide bana asiri duskn oldgu icn sknti cikarabilir ama ilgjlenip oyun kurarlarsa duru diye tahmn ediyorm doktordan korkuyo bide malesef doktora gtcem.dedgm icin durur belki... benim annem olsa kesin durur da cok sk goruyor onlari cnku

Gel sev benim kjzimi oyle bilmis kiii yiyo beni ceneyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…