- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.601
Bende 23 yaşındayım 18 yaşında anne oldum bu ikinci bebeğim bekarligin tadını makyaj yap benim yerime de ben çoktandır ne sac ne makyaj. Saçlar dökülüyor baya morarmış kırışmış yüz göz. Uykusuzluktan yorgunluktan.Yaa maşallah Allah bağışlasıninşallah demek ki o yüzden denk gelmedik.
Ben bu topiğin sayılı bekarlarındanım24 yaşındayım. Kpss ye hazırlanıyorum, branşım din kültürü memnun oldum
annelik kolay mı , Allah evlatların başında eksik etmesin :)Bende 23 yaşındayım 18 yaşında anne oldum bu ikinci bebeğim bekarligin tadını makyaj yap benim yerime de ben çoktandır ne sac ne makyaj. Saçlar dökülüyor baya morarmış kırışmış yüz göz. Uykusuzluktan yorgunluktan.
Bu arada bugün açık öğretim lisesi sınavına gördüm bide bu halle nasıl uykum geliyor eşim arabada çocuklarla dedim keşke ytip biraz dinlesem yoksa dinleneceğim yok. Baktim fena horlicam dedim dur sınav var malum horlama sesimle demesinler kopya veriyorYaa maşallah Allah bağışlasıninşallah demek ki o yüzden denk gelmedik.
Ben bu topiğin sayılı bekarlarındanım24 yaşındayım. Kpss ye hazırlanıyorum, branşım din kültürü memnun oldum
YaaBende 23 yaşındayım 18 yaşında anne oldum bu ikinci bebeğim bekarligin tadını makyaj yap benim yerime de ben çoktandır ne sac ne makyaj. Saçlar dökülüyor baya morarmış kırışmış yüz göz. Uykusuzluktan yorgunluktan.
O sınav zamanları bana da geliyor bir uyku haliBu arada bugün açık öğretim lisesi sınavına gördüm bide bu halle nasıl uykum geliyor eşim arabada çocuklarla dedim keşke ytip biraz dinlesem yoksa dinleneceğim yok. Baktim fena horlicam dedim dur sınav var malum horlama sesimle demesinler kopya veriyor
Kız var fotom olmaz mıı ama yükleyemiyorum ben, galiba telefondan. Özelden de Topiklerden de bir fotoğraf yükleyemiyorum. Operayı yükleyince ondan yüklenir belki dedim ama olmadıHayatSevinceGuzel kız yokmu hiç foton
Zor. Sonuçta sana can emanet ve sen bir insan yetistiriyorsun. Annelik baştan sona kadardır. Hem taşıan hemde egitecen. Bide en zoru daha sen eğitilme dönemindesin ve senin daha öğrenmen gereken şeyler varken bide ogretiyorsun. Zor kısmı bu keske şimdi yada 25 ve üstü den sonra evlenseydim. Erken olacaksa bu yaşlar olsaydı. Çünkü evlenirken sadece eşinizle değilmiş sadece istediğin kadar uzak dur. İnşalalh evlatlarımız salih olanlardanannelik kolay mı , Allah evlatların başında eksik etmesin :)
İnşallah canım.Yaaolsun kuzum herşeyin ayrı bi güzelliği var biraz büyüsünler sen de kendine daha çok vakit ayırırsın
Öyle aklınızı alırımYaa kuzum sağlık akıyor tabaktan sağlıkk
Benimki de köfteleri kızartacaktı, tost makinesinde ızgara yaptık, pilav salata öyle geçti bu haftada ☺☺ Kaçıncı haftadan sonra geçiyorki koku hassasiyeti ( Rossu etiketliycem çıkmadı )ByNkoaLa
Evet sen beni hala ilk gunki gbi hatırla diye döndümRosumuz koala oldu
Gerçi ben onunla ilk tanıştığımda daByNkoaLa ydı nicki
Büşom profilime yazdım annelerden yorum aldım. 8.aya kadar çeken varmış ya.
Gülomun da 5 aylık oldu sanırım, hala koku hassasiyeti var.
Mercuuuyyy
Napıyosun gençç vee güzell kertenkeleMercuuuyyy
Rosumuz koala oldu
Gerçi ben onunla ilk tanıştığımda daByNkoaLa ydı nicki
Büşom profilime yazdım annelerden yorum aldım. 8.aya kadar çeken varmış ya.
Gülomun da 5 aylık oldu sanırım, hala koku hassasiyeti var.
Öyle aklınızı alırım
İlk nickim Ross ikinci bynkoalaydi sonra tekrr ros a dönmüştümayy ben o nickini bilmiyorum tabi Ross olarak tanıdım ya8 ay mı sanmıyorum kuzum seninki birkaç haftaya kadar geçer ya Rossunda geçti herhalde yemek yapıyorum diyorduu
Aldın valla aklımı Koalam
Misafir agirladim evi bok götürüyor şuanNapıyosun gençç vee güzell kertenkele
Keşke şu evii derleyip toplayan robotlar devrinde olaydık dimiiMisafir agirladim evi bok götürüyor şuan
Nasıl toplucam diye kara kara dusunuyorm
Ah ah sirmaaa dün o kdr temizler bugün yine boku çıktıKeşke şu evii derleyip toplayan robotlar devrinde olaydık dimii
Hangi konu ula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?