Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 23 yaşındayım 18 yaşında anne oldum bu ikinci bebeğim bekarligin tadını makyaj yap benim yerime de ben çoktandır ne sac ne makyaj. Saçlar dökülüyor baya morarmış kırışmış yüz göz. Uykusuzluktan yorgunluktan.

annelik kolay mı , Allah evlatların başında eksik etmesin :)

Bu arada bugün açık öğretim lisesi sınavına gördüm bide bu halle nasıl uykum geliyor eşim arabada çocuklarla dedim keşke ytip biraz dinlesem yoksa dinleneceğim yok. Baktim fena horlicam dedim dur sınav var malum horlama sesimle demesinler kopya veriyor

Yaa olsun kuzum herşeyin ayrı bi güzelliği var biraz büyüsünler sen de kendine daha çok vakit ayırırsın

O sınav zamanları bana da geliyor bir uyku hali Ayy bikere girmiştim aslında önemli bi sınav değildi diye hatırlıyorum ama koymuşum başımı bii gidiyodum

annelik kolay mı , Allah evlatların başında eksik etmesin :)
Zor. Sonuçta sana can emanet ve sen bir insan yetistiriyorsun. Annelik baştan sona kadardır. Hem taşıan hemde egitecen. Bide en zoru daha sen eğitilme dönemindesin ve senin daha öğrenmen gereken şeyler varken bide ogretiyorsun. Zor kısmı bu keske şimdi yada 25 ve üstü den sonra evlenseydim. Erken olacaksa bu yaşlar olsaydı. Çünkü evlenirken sadece eşinizle değilmiş sadece istediğin kadar uzak dur. İnşalalh evlatlarımız salih olanlardan
olsun. Anneliğin en guzel yani gülüşleri tatlı oluşları. Sana bakarken aşkla bakmaları sadece sana güvenmeleri. Korktuğunda sana bakmaları tepkin nedir diye. Ve sana sarılmalar. Büyük oğlum 5 buçuk yaşında. Bugün ıspanaklı kek yaptım. Bana vayyy sen ne muhteşem sin. Anne biliyormusun seni ne kadar çok seviyorum. En büyük gezegen ne kadar büyükse okadar seviyorum. Hatta sonsuz. Bide giyinerken beni görüyor süslü puslu. Anne çok beğendim seni çok güzel olmuşsun. Geçen pencereyi temizliyordum anne dikkat et düşme. Bende bisi olmaz baban sana daha güzel anne getirir . cevabi verirse de senin gibi bize gülemez. Sen bütün annelerden güzelsin. Gülüşün kimseye benzemiyor. Ve bu sözleri duyunca herşeyi unutuveriyorsun. Biraz uzun oldu kusura bakma. Annelik tek kelimeyle anlatılmıyor

Öyle aklınızı alırım

Evet sen beni hala ilk gunki gbi hatırla diye döndüm

Öyle aklınızı alırım

ayy ben o nickini bilmiyorum tabi Ross olarak tanıdım ya 8 ay mı sanmıyorum kuzum seninki birkaç haftaya kadar geçer ya Rossunda geçti herhalde yemek yapıyorum diyorduu
Aldın valla aklımı Koalam

ayy ben o nickini bilmiyorum tabi Ross olarak tanıdım ya 8 ay mı sanmıyorum kuzum seninki birkaç haftaya kadar geçer ya Rossunda geçti herhalde yemek yapıyorum diyorduu
Aldın valla aklımı Koalam
İlk nickim Ross ikinci bynkoalaydi sonra tekrr ros a dönmüştüm

Yemekte sknti yok da eve her giriş çıkışta hala bulanio midem :)

Naptiniz zalimlarrrr bennm gbi merakli insan 30 a yakn sayfayi nasl.okumadan atlayacak .... atlayamicakkk okuycak derkennn gece yarisi olacakkk

Tesimmi attiniz brbrnze naptinz ben suana kdr kmseye adimi da demedim resmimi de gondermedjm gizemli hallerde kalmaya devam.ediyorum edecegim bacilaaa boyle dha rahat hissediyorum ozel msjla dahi atsak mune kazen yahut site sahipleri de erisebilir sonucta site onlarin elinde internet ortaminda olan.biseyinde gizli kalmayacagna inaniyorum .. patili kendini saknmadgi.icin dugunlere gittgnde ondan resim istiyorm nasl oldun diyr bazen kaldi ki genelde kendisi istemeden atiyor ortaya hepimize.

Ama beni merak edip gormek isteyenlere de tesekkurler ederimm onure oldumm hayallerjnizdeki gbi kalayim birakin benj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…