Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ara 60 ı gördüm.
İnan hiç hiç hiç güzel değildi o anlarım
Ya da ben yakıştıramadım kendime bilmiyorum.
Bazılarına kilo çok yakışır mesela. Bana yakışmıyor bence

Yaa cicim sana hamilelik göbeği dee yakışır heee heyecanlanıyor musun o zmnları düşününce

Ben 53 gördüm dün sanırım biraz da regl şişkinliği ama olsun dikkat et alarmı bu aslında zayıfken ben de hoş durmuyordu gerçekten ama şimdi de hemen şişecek gibi hissediyorum kendimi korktum

Hiç yabancı gelmiyorsun

Cicim gülmekle üzülmek arasında gelip gittim. İlk aylarda ağrı olması normal aslında. Dayanamayacağın kadar olursa veya kanama olursa (Allah korusun) o zaman ihmal etme kuzum.

Ben de tam yazacaktım tanışalım diyee ama daha önce denk gelmedik burda sanırım, Selaam
Aleykum selam canım. Ben sizi koalayla karistirdim ross varya. Dedim belki nick değiştirmiş. Ben melankolim.

Olsuun hiç sorun değil

Ben Nur hoşgeldiiin melankoliiim ben yenii gördüüğüm için burda adınııı
Ben çoktandır varımda pek uğrayamıyorum canım 8 aylık bebeğim var baya uğraştırıyor yorgun ve uykusuz geceler. Gecemiz gündüzümüz 1. Bazen gelebiliyirum hatta çok az. İnşallah kısa sürer bu ayrılık

Yaa maşallah Allah bağışlasın inşallah demek ki o yüzden denk gelmedik.
Ben bu topiğin sayılı bekarlarındanım 24 yaşındayım. Kpss ye hazırlanıyorum, branşım din kültürü memnun oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…