- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.681
neeeAllah seni hiç okumamism.bile
Ahhahahahahahah
Biz kilit vurduk doğana kdr yok
Benm için mucize harika
Sizinki zaruriymis amabizde de kilitli ilk başlarda biz yapmadık şimdi de dr yasakladı sınanıyor gibiyim resmen
sana bir şey söyleyim mi, hamileyken daha zevkli, fırsatı kaçırıyorsunAllah seni hiç okumamism.bile
Ahhahahahahahah
Biz kilit vurduk doğana kdr yok
oluyo oluyosana bir şey söyleyim mi, hamileyken daha zevkli, fırsatı kaçırıyorsun
hem doğumdan sonra lohusalık, bebek bakımı fırsat olmaz
aynen allah korusun oan bişey olmasın yaşına görene kadar yapmamSizinki zaruriymis ama
Aman bebeğe bişey olmasn canm
fırsat olsa da yorgunluktan uykusuzluktan istek kalmıyor, çocuğu uyuturken beni uyku bastırıyordu,oluyo oluyo
Aman olmasın iligime kadar kurudum zatensana bir şey söyleyim mi, hamileyken daha zevkli, fırsatı kaçırıyorsun
hem doğumdan sonra lohusalık, bebek bakımı fırsat olmaz
Bana kalsa bende yapmamaynen allah korusun oan bişey olmasın yaşına görene kadar yapmam
çocuk uyudumu bizde işimize bakıyorduk gece gündüz farketmiyordu ama şuan benimde pek yapasım yok yafırsat olsa da yorgunluktan uykusuzluktan istek kalmıyor, çocuğu uyuturken beni uyku bastırıyordu,
eşim beni beklerken ben aman uyu gitsin diyip uyuyordum
Aklıma geldikçe kiskis libis kiskis yallah libis yallah diormçocuk uyudumu bizde işimize bakıyorduk gece gündüz farketmiyordu ama şuan benimde pek yapasım yok yaByNkoaLa gibi libislerim kurudu heralde benimde arada aklıma gelmiyo değil ama kısa bir süre sadece sonra gidiyo
napim yeni rimel aldıydim onu denedimB Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
C Cay6
poncikvegece
B BUSR4
aypare ackerman
M mehlika nur
Jawlensky
Blue_Peri
balbocuuu
@Yasnaz
Limonsuzzcay
D Dilos06
HayatSevinceGuzel
diloyloy1
Nabiyorsunuz bea nerdesnz ne var ne yok
Eee daha daha
ilkinde 20. haftadan sonra tadımlık yapmıştık bunda da ozaman gelince bakıcaz artık yazık adamcazıma da üzülüyorumAklıma geldikçe kiskis libis kiskis yallah libis yallah diorm
Evi supurdum yoruldum oturuyorm azcik kk ya bakan dedmnapim yeni rimel aldıydim onu denedimshshs sen napiyon sultanım
işteyimmmm çalışmaya çalışıyorummmB Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
C Cay6
poncikvegece
B BUSR4
aypare ackerman
M mehlika nur
Jawlensky
Blue_Peri
balbocuuu
@Yasnaz
Limonsuzzcay
D Dilos06
HayatSevinceGuzel
diloyloy1
Eee daha daha
Ay ben üzülmüyorum onu çocuğu yapmadan önce dusunseydiilkinde 20. haftadan sonra tadımlık yapmıştık bunda da ozaman gelince bakıcaz artık yazık adamcazıma da üzülüyorum
Bulantilarin var miişteyimmmm çalışmaya çalışıyorummm
Cevizle üzüm tırtıklıyom koalamB Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
C Cay6
poncikvegece
B BUSR4
aypare ackerman
M mehlika nur
Jawlensky
Blue_Peri
balbocuuu
@Yasnaz
Limonsuzzcay
D Dilos06
HayatSevinceGuzel
diloyloy1
Eee daha daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?