- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.721
Yeee tabiii ceviz candır gerisi heyecandırCeviz miii ooooww beynine kan gitsin tabi lazm :)
Bnde yiyeim bari aklıma getirdin
Bende çocuklarla sevimli kahramanlar izliyorum burda takiliyorm
O zmn o kadar da paramız olsaydıVar canım ama 4 milyon
Kızlar fetvayı ben vermedim fetva vermedim sma doğru olan bişey var ki besmele ile her işe başlanılması :) K Kendinisevenbirii B Brunello CicinelliDimi yani az fetva ver etiketlesene ciciyi kendinisevenbiri yi ...
Koalami oldunB Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
C Cay6
@patilibirhayat
B BUSR4
@-Artemis
@mehlika nur
@_Gulnihal_
@Blue_Perii
balbocuuu
@Yasnaz
@Limonsuzzcay
@Dilos06
HayatSevinceGuzel
@diloyloy1
Nabiyorsunuz bea nerdesnz ne var ne yok
Eee daha daha
eve geldim çok yoruldummm uykum varB Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
C Cay6
@patilibirhayat
B BUSR4
@-Artemis
@mehlika nur
@_Gulnihal_
@Blue_Perii
balbocuuu
@Yasnaz
@Limonsuzzcay
@Dilos06
HayatSevinceGuzel
@diloyloy1
Eee daha daha
İydir rosumB Brunello Cicinelli
K Kendinisevenbirii
C Cay6
@patilibirhayat
B BUSR4
@-Artemis
@mehlika nur
@_Gulnihal_
@Blue_Perii
balbocuuu
@Yasnaz
@Limonsuzzcay
@Dilos06
HayatSevinceGuzel
@diloyloy1
Eee daha daha
Dedim Mehlika nerelerde aceba kaçırıyor mevzularıvay vay vay neleri kaçırmışım,bebek düşünen arkadaşlar özellikle eşiniz abdest alsın besmele çeksin öyle ilişkiye başlayın :)
Eşime dedim bunu,tabi öyle la her zmn cekmiyon mu sen başında alışkanlık edin oglum bunu hayırlı olsun olan dediKızlar fetvayı ben vermedim fetva vermedim sma doğru olan bişey var ki besmele ile her işe başlanılması :) K Kendinisevenbirii B Brunello Cicinelli
Ahahahİydir rosumvalla mutfak dolabı elimde kaldı bugün,menteşesinden attı bı anda kırıldı eşimle onu tamir ediyoruz şuan matkapti vidaydi bilmem ne fln herşey orta da
Dedim Mehlika nerelerde aceba kaçırıyor mevzuları
Eşime dedim bunu,tabi öyle la her zmn cekmiyon mu sen başında alışkanlık edin oglum bunu hayırlı olsun olan dedio buna zaten dikkat ediyomusta ne bilim konuşmamız mi gerekiyodu ki bunu diyo öğrenmiş oldum artık alışkanlık edinicem bunu bende inşallah :)
Kizz ahaha hurra dalmak neyAhahahsu an cok komik bisey var ki ben de besmele cekmiyodum ama kocam cekiyormus bende yeni ogrendim bunu Vira bismillah diye daliyorum olaya ben dedi Niye farketmedik acaba bu zamana kadar?ben nerdeyse 3 senedir hurra patura kutere daliyom yani
Sapik degil libisliyiz bebitoKizz ahaha hurra dalmak neyben çok şehvetten gözüm hiç bişi görmüyor demek adamlar bizden akıllı akdbsj biz sapık
Cicis tansiyona dikkat et. Aman bak tehlikeli hamilelikte. Stres falan yapiyosun sen? Nen var kuzuumİyi akşamlar şekerparelerim
Geyşam mutfağa bana yiyecek hazırlamaya gitti bende sizin kollarınıza koştum
Etiketlere yarın dönüş yapacağım şimdi okuyamadım geçmiş sayfaları. Okuyana kadar geyşam gelir yoksa
Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz
Ben sabah sağlık ocağına kan vermeye gittim. Tansiyonum fırladı baygın halde günü tamamladım
Ne var ne yok şekerlerim
Evet mehlikam haftasonu yoktunn cok sey kacirdinnvay vay vay neleri kaçırmışım,bebek düşünen arkadaşlar özellikle eşiniz abdest alsın besmele çeksin öyle ilişkiye başlayın :)
K Kendinisevenbirii nin kayıp kardeşi olsan bu kadar benzersiniz kespırımSapik degil libisliyiz bebitoArada sirada cizgimden cikiyorum kabul o zamanlar esim senden korkuyorum diyor Sanki napiyorum? Tenhada kistiriveriyom eccik
Senin yanan firini da kacirdiEvet mehlikam haftasonu yoktunn cok sey kacirdinn
Akraba falan miyiz ki?biz de libis genetik bence
Cokkk iyi bi noktaya parmak basmisim sayemde bilgilendinizİydir rosumvalla mutfak dolabı elimde kaldı bugün,menteşesinden attı bı anda kırıldı eşimle onu tamir ediyoruz şuan matkapti vidaydi bilmem ne fln herşey orta da
Dedim Mehlika nerelerde aceba kaçırıyor mevzuları
Eşime dedim bunu,tabi öyle la her zmn cekmiyon mu sen başında alışkanlık edin oglum bunu hayırlı olsun olan dedio buna zaten dikkat ediyomusta ne bilim konuşmamız mi gerekiyodu ki bunu diyo öğrenmiş oldum artık alışkanlık edinicem bunu bende inşallah :)
Ahaha kız Casper neredeydin sen bu zamana kadarSapik degil libisliyiz bebitoArada sirada cizgimden cikiyorum kabul o zamanlar esim senden korkuyorum diyor Sanki napiyorum? Tenhada kistiriveriyom eccik
Kan vermenin stresidir o kespırım genelde kan verirken bayılan bir tipim. Strese giriyorum vermeden önce o etkilemiştirCicis tansiyona dikkat et. Aman bak tehlikeli hamilelikte. Stres falan yapiyosun sen? Nen var kuzuum
Okumus sankim oralari belki sade alinti yapmamistirSenin yanan firini da kacirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?