Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İydir rosum valla mutfak dolabı elimde kaldı bugün,menteşesinden attı bı anda kırıldı eşimle onu tamir ediyoruz şuan matkapti vidaydi bilmem ne fln herşey orta da
vay vay vay neleri kaçırmışım,bebek düşünen arkadaşlar özellikle eşiniz abdest alsın besmele çeksin öyle ilişkiye başlayın :)
Dedim Mehlika nerelerde aceba kaçırıyor mevzuları
Kızlar fetvayı ben vermedim fetva vermedim sma doğru olan bişey var ki besmele ile her işe başlanılması :) K Kendinisevenbirii B Brunello Cicinelli
Eşime dedim bunu,tabi öyle la her zmn cekmiyon mu sen başında alışkanlık edin oglum bunu hayırlı olsun olan dedi o buna zaten dikkat ediyomusta ne bilim konuşmamız mi gerekiyodu ki bunu diyo öğrenmiş oldum artık alışkanlık edinicem bunu bende inşallah :)

Ahahah su an cok komik bisey var ki ben de besmele cekmiyodum ama kocam cekiyormus bende yeni ogrendim bunu Vira bismillah diye daliyorum olaya ben dedi Niye farketmedik acaba bu zamana kadar?ben nerdeyse 3 senedir hurra patura kutere daliyom yani

Kizz ahaha hurra dalmak ney ben çok şehvetten gözüm hiç bişi görmüyor demekadamlar bizden akıllı akdbsj biz sapık

İyi akşamlar şekerparelerim
Geyşam mutfağa bana yiyecek hazırlamaya gitti bende sizin kollarınıza koştum
Etiketlere yarın dönüş yapacağım şimdi okuyamadım geçmiş sayfaları. Okuyana kadar geyşam gelir yoksa
Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz
Ben sabah sağlık ocağına kan vermeye gittim. Tansiyonum fırladı baygın halde günü tamamladım
Ne var ne yok şekerlerim

Kizz ahaha hurra dalmak ney ben çok şehvetten gözüm hiç bişi görmüyor demekadamlar bizden akıllı akdbsj biz sapık
Sapik degil libisliyiz bebito Arada sirada cizgimden cikiyorum kabul o zamanlar esim senden korkuyorum diyor Sanki napiyorum? Tenhada kistiriveriyom eccik

Cicis tansiyona dikkat et. Aman bak tehlikeli hamilelikte. Stres falan yapiyosun sen? Nen var kuzuum

Cokkk iyi bi noktaya parmak basmisim sayemde bilgilendiniz

Ne kadan mutevaziyimm

Cicis tansiyona dikkat et. Aman bak tehlikeli hamilelikte. Stres falan yapiyosun sen? Nen var kuzuum
Kan vermenin stresidir o kespırım genelde kan verirken bayılan bir tipim. Strese giriyorum vermeden önce o etkilemiştir
Bide gece uyuyamadım karın ağrısından. O da eklenince, saçma sapan bir gün oldu işte
Sende ne var ne yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…