- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.701
allahı var üzmüyo beni hiç dile getirmiyo normalde dr yasak dememesine rağmen ben olmasın dedim tmm dedi geçen hafta rahatsızlandım dr yasak dedi şimdide ondan olmuyo artık önümüzdeki günlere bakıceyzAy ben üzülmüyorum onu çocuğu yapmadan önce dusunseydi
Bir de beni yoruyor utanmadan bı de onun dediğini mi yapicam
yaptı :)))Evi supurdum yoruldum oturuyorm azcik kk ya bakan dedm
Ooo ne markası güzel mi kıvırcık yaptı mi :)
bazı günler oluyo canım sabah vardı mesela şuan yok dünde vardı ama geçen hafta bomba gibiydim hiç hamile gibi değildim ama son 3-4 gündür kötüyümBulantilarin var mi
Ceviz miii ooooww beynine kan gitsin tabi lazm :)Cevizle üzüm tırtıklıyom koalamsen napaann
B Brunello Cicinelli
@Kendinisevenbirii
C Cay6
@patilibirhayat
@BUSR4
aypare ackerman
M mehlika nur
@_Gulnihal_
Blue_Peri
@balbocuuu
@Yasnaz
@Limonsuzzcay
@Dilos06
@HayatSevinceGuzeell
diloyloy1
Nabiyorsunuz bea nerdesnz ne var ne yok
Eee daha daha
Nickini yidiğimB Brunello Cicinelli
@Kendinisevenbirii
C Cay6
@patilibirhayat
@BUSR4
aypare ackerman
M mehlika nur
@_Gulnihal_
Blue_Peri
@balbocuuu
@Yasnaz
@Limonsuzzcay
@Dilos06
@HayatSevinceGuzeell
diloyloy1
Nabiyorsunuz bea nerdesnz ne var ne yok
Eee daha daha
Yaaa beni üzmüyor ama dediklerimi de yapmıyorallahı var üzmüyo beni hiç dile getirmiyo normalde dr yasak dememesine rağmen ben olmasın dedim tmm dedi geçen hafta rahatsızlandım dr yasak dedi şimdide ondan olmuyo artık önümüzdeki günlere bakıceyz
Adı ustinde rocket gbiyaptı :)))
İns hiç olmaz bomba gibi geçer :) ben çok zorlandım hala zorlaniorm :)bazı günler oluyo canım sabah vardı mesela şuan yok dünde vardı ama geçen hafta bomba gibiydim hiç hamile gibi değildim ama son 3-4 gündür kötüyüm
Çizgi film izliyorumiyiyizz sukur sen napiyorsunn
YiseneNickini yidiğim
Oturuyorum mısır gevreği yiyorum kıZcemle sen napan koalaaam
Ahahahha geldim cayım doğru diyosun :) besmele ile başlanmayan her işin sonu kesiktir :)keske kilsaydi o namazda ne dua edilirse kabul olur derler
Her iliskiye baslarken cekmek iyi bisey Kiz ozelljkle bebek dusunulupte yapilacak olanda besmele olmali yav hic duymadinjzmi ciddiyimYoulost16 kiz gel aydinlat bizi
Mideye iyi gelir diyosun yaniEkşi ve hafif sodalı ayran gibi.
Ben bayılıyorum kutsişim.
Ama sadece ekerin litrelik kefirine. Diğer markaları içemiyorum.
Bugün hafifledi tatlışım. Doktor hazırlıklı ol olabilir kanama ile birlikte sancın olursa gel demişti. Ondan paniklemedim
İnşallahhhh büşom.
7.haftayı kramplarla karşıladık bakalım.
Hiç hoş değil bu kısımlar
Bebeğin ben burdayım anneeee diye sana mj yolluyo daha ne istiyonGünaydın kertenkelelerim ♥
Hiçççççç mutlu gelmedim bugün
Cumadan gecesinden beri karnımda beni korkutan dehşet bir ağrı,kramp, kasılma..
Mide bulantısı, koku hassasiyeti.. Bugüne kadar da artarak çoğaldı.
Cuma gecesi uyanıp uyanıp karnım ağrıyo diye ağlayıp geri uyumuşum, geyşam diyor. Ben hatırlamıyorum o anları.
Dün gece de baktık ağrı artıyor. Duşa girdik geyşamla. Köpük masajı eşliğinde ağrılarım dindi acık
Ama yiyeceklerin kokusu midemi bulandırdığı için hiçbirşey yiyemez oldum. Zorluyorum az yiyebiliyorum.
Halbuki ne kadar güzel gidiyordu herşey, bir anda böyle oldu.
Onun dışında @Casper25 balım 15 gün oldu diyorsun bizim kaç oldu bilmek ister misin 33
Adam bana 33 gündür dokunmuyor. 40 ımız çıkacak yakında.
Doktor seyrek ve dikkatli olursanız serbest dedi. Ama geyşam çocuğa birşey olur güvenemiyorum diyor. Napıcam bilmiyorum
Adamı yanımda yunan heykeli gibi cıbıl cıbıl görüp de dokanamamak...
Libişlerimin pekmezi aktı resmen
Koca istiyom ben
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@Tatlianne20
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@_CaNanSu_
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Casper25
@Asyamm 2121
@Yasnaz
gece gündüz olmuyor işte malesef, gündüz ben çalışıyorum, çocuklar küçükken eşim yoğunlukla gece çalışıyordu, bir hafta sonu kalıyordu bize, o zaman da da uyku bastırıyordu,çocuk uyudumu bizde işimize bakıyorduk gece gündüz farketmiyordu ama şuan benimde pek yapasım yok yaByNkoaLa gibi libislerim kurudu heralde benimde arada aklıma gelmiyo değil ama kısa bir süre sadece sonra gidiyo
akroş seni rahat bırakıyorsa iyi o haldeAman olmasın iligime kadar kurudum zaten
Diğer hamileliklerimde öyleydi ama bunda hem çok yoruluyorm hem de hemen uyuyirm biraz da fazla asabiyim
Hiç de oralı değilim libislerim.kurudu
Iyi seyirlerYaaa beni üzmüyor ama dediklerimi de yapmıyor
Yaşamda yapmayın yasak kalkınca yaparsnz :)
Adı ustinde rocket gbi
İns hiç olmaz bomba gibi geçer :) ben çok zorlandım hala zorlaniorm :)
Çizgi film izliyorum
sen hakkaten kurumuşsunBana kalsa bende yapmam
Keşke bana kalsa
Dimi yani az fetva ver etiketlesene ciciyi kendinisevenbiri yi ...Ahahahha geldim cayım doğru diyosun :) besmele ile başlanmayan her işin sonu kesiktir :)
malesef canım bende çalışıyorum :) hemde kendimi bildim bileligece gündüz olmuyor işte malesef, gündüz ben çalışıyorum, çocuklar küçükken eşim yoğunlukla gece çalışıyordu, bir hafta sonu kalıyordu bize, o zaman da da uyku bastırıyordu,
siz evdeyseniz uygun her anda olur tabiki
Artık umudu kestiakroş seni rahat bırakıyorsa iyi o halde
:dIyi seyirler
Boşuna demiyoruzsen hakkaten kurumuşsun
Var canım ama 4 milyonKeşke şu evii derleyip toplayan robotlar devrinde olaydık dimii
Ahaha allahm neler öğreniyomşey için besmele çekerken carpilirim diye korkarım cayy ağzımız yüzümüz yamulmasin şey edecez diye tövbe tövbe
Elbet tutacak seksü şempazem ya ayaktayken denk gelirse
Allahtan biz denemeleri hep tek sabit pozisyonda yaptık. En usturuplu pozisyonda yaptık inşallah çocuk da usturuplu olur
Besmelesiz yaptık
vay vay vay neleri kaçırmışım,bebek düşünen arkadaşlar özellikle eşiniz abdest alsın besmele çeksin öyle ilişkiye başlayın :)Sansurlesem diyorum da nasil yapcam dur bakim
Bir gece yine benim libis tavan. Olmusum 30kusur haftalik. Gobek desen benden 10 metre onden gidiyorDr da esime karnina baski yapmadan munasebet olsun dediydi. Adam ekstra hassas. Neyse biz bindik bi alamete hurra olaya daldik Son zamanlar ben biraz spermden tiksinmistim. Oysa ki dogumu kolaylastira o oldugu icin geri cekilmemesi lazim
(Nasil heyecanli yaziyorsam gonderip duruyorum msji)
Devam edeyim ben.
Neyse o gece dedim ki geri cekil lutfen. Adam da tamam dedi. Biz nasil sehvetle olaya daldiysak yatagin ucuna gelmisim adam da malum tepemde zebellak gibiSen geri cekileyim derken yer olan tarafa dogru atla Bi baktim adam havalandi bi baktim yerde Kendime gelemedim sabaha kadar adama bakip bakip guldum. Ay su an bile gulmekten yazamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?