- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.761
Yarına kahvaltıya arkads gelecek şimdiden pişman oldum neden kahvaltıya çağırdım diyeİyi akşamlar şekerparelerim
Geyşam mutfağa bana yiyecek hazırlamaya gitti bende sizin kollarınıza koştum
Etiketlere yarın dönüş yapacağım şimdi okuyamadım geçmiş sayfaları. Okuyana kadar geyşam gelir yoksa
Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz
Ben sabah sağlık ocağına kan vermeye gittim. Tansiyonum fırladı baygın halde günü tamamladım
Ne var ne yok şekerlerim
Bazı işler pedindeyimdir,siz konuşurken ben fiiliyata geçmişimdir belki de kimbilirİydir rosumvalla mutfak dolabı elimde kaldı bugün,menteşesinden attı bı anda kırıldı eşimle onu tamir ediyoruz şuan matkapti vidaydi bilmem ne fln herşey orta da
Dedim Mehlika nerelerde aceba kaçırıyor mevzuları
Eşime dedim bunu,tabi öyle la her zmn cekmiyon mu sen başında alışkanlık edin oglum bunu hayırlı olsun olan dedio buna zaten dikkat ediyomusta ne bilim konuşmamız mi gerekiyodu ki bunu diyo öğrenmiş oldum artık alışkanlık edinicem bunu bende inşallah :)
Fazla bakma bugs bunny eYisene
Bnde yoruldum oturuyirm bugs bunny izliyorum
Biraz acıktım biseyler yicem birazdan
Konuları kaçırdım evet ama başka şeyler yakaladım,hafta sonu yoğun geçti geceli gündüzlüEvet mehlikam haftasonu yoktunn cok sey kacirdinn
Anası koala olan bi yavru nasılNeden çocuğum da öyle mi olur
Heh işte eşimde aynılarını dedi,iyi ki açılmış burda laf öğrenmiş oldukCok güzel canım hem çocuk hayalı olur edepli olur :) eşinin bilmesi de cok güzelmiş
Kız sen bı bağır senin akrosa yaptır istediğiniAllahım o kapaklar tam bir iskence
Elinden geliyorsa ne güzel bizimkinin de gelir ama yaptırana kdr aylar sürer
Ooo biz konuşup dururken sen hızlı çıktın mehlikaaaBazı işler pedindeyimdir,siz konuşurken ben fiiliyata geçmişimdir belki de kimbilir
Bugss bunny idi
Ama üzerinden neler geçti neler
Özüme döndüm gbi bişey oldu
Senin burcun neydi balım
Alisiriz insBugss bunny idi
Ama üzerinden neler geçti neler
Özüme döndüm gbi bişey oldu
Ben ayni cicim. Okul ev cocuk koca iste. Sıkılmaya vakit bulamiyorum bu aralar hersey yogunKan vermenin stresidir o kespırım genelde kan verirken bayılan bir tipim. Strese giriyorum vermeden önce o etkilemiştir
Bide gece uyuyamadım karın ağrısından. O da eklenince, saçma sapan bir gün oldu işte
Sende ne var ne yok
Seni ariyordum bacıcan 26 senedirAhaha kız Casper neredeydin sen bu zamana kadar
Yengecim benSenin burcun neydi balım
Abovvv mumbar deme bana gozunu sevdigimmmKonuları kaçırdım evet ama başka şeyler yakaladım,hafta sonu yoğun geçti geceli gündüzlü
Ama siz yine de bensiz konuşmayın bana haber yollayın
Ctesi alışveriş yaptık sonrasında eşim yemeğe götürdü,
Dün temizlik çamaşır ütü vs, dolma içi hazırladım eşim mumbar doldurdu, ilk defa yaptık ama çok almışız doldurmakta zor bitti
Anladikk anladikkk heeBazı işler pedindeyimdir,siz konuşurken ben fiiliyata geçmişimdir belki de kimbilir
İyi bari ya 50 senedir arıyor olsaydın napardikSeni ariyordum bacıcan 26 senedirSonunda buldum
Seni tanimak da guzelİyi bari ya 50 senedir arıyor olsaydın napardik26 yine erken geç kalmış değiliz seni tanımak güzel libisin bol olsun aslanim
Benden çıkıyor Yaaa ikinci oğlum tam bir tavşan kılıklıAnası koala olan bi yavru nasıldavsan çıkar bilememde bakma yine
İstediğin kdr bağır işlemiyorHeh işte eşimde aynılarını dedi,iyi ki açılmış burda laf öğrenmiş olduk
Kız sen bı bağır senin akrosa yaptır istediğinieli maşalı hatunsun sen niye aylarca bekliyor
Ooo biz konuşup dururken sen hızlı çıktın mehlikaaa
Alışırsın alışırsın :)Alisiriz insGozum eski adi ariyor
Ben seni yakinlastirirm herşeyeVayy beee ne kadar uzak kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?