- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.741
Senin burcun neydi balımAkraba falan miyiz ki?biz de libis genetik bence
Hoşgeldin balimİyi akşamlar şekerparelerim
Geyşam mutfağa bana yiyecek hazırlamaya gitti bende sizin kollarınıza koştum
Etiketlere yarın dönüş yapacağım şimdi okuyamadım geçmiş sayfaları. Okuyana kadar geyşam gelir yoksa
Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz
Ben sabah sağlık ocağına kan vermeye gittim. Tansiyonum fırladı baygın halde günü tamamladım
Ne var ne yok şekerlerim
Tam bende onu yazıyodum cicim hakkaten dimi nerdeymis şimdiye kdr
Aynen çayım saol vallaCokkk iyi bi noktaya parmak basmisim sayemde bilgilendiniz
Ne kadan mutevaziyimm
Akraba falan miyiz ki?biz de libis genetik bence
Yıllar sonra birbirinizi topikte buldunuz. Müge anlıya rakip çıkıyorum kayıpları bulma, kavuşturma, bir araya getirme konusunda demekki bende de yetenek var.Ahaha kız Casper neredeydin sen bu zamana kadar
Aynen öyle duruyor şempazemHoşgeldin balimgeçmiş olsun zorlayacak gebelik seni anlaşılan,her bulduğun fırsatı dinlenerek değerlendir canim
Aynen çayım saol valla
Sonra başını alamazdin başvurulardan bizi ihmal ederdin nolurdu halimiz o zamanYıllar sonra birbirinizi topikte buldunuz. Müge anlıya rakip çıkıyorum kayıpları bulma, kavuşturma, bir araya getirme konusunda demekki bende de yetenek var.
Cici Anlı ile Tatlı Sert koysaydım keşke topiğin adını
Gecmis olsun cici sonuc yarn mi cikacak cok kotuysen rapor al istirahat etİyi akşamlar şekerparelerim
Geyşam mutfağa bana yiyecek hazırlamaya gitti bende sizin kollarınıza koştum
Etiketlere yarın dönüş yapacağım şimdi okuyamadım geçmiş sayfaları. Okuyana kadar geyşam gelir yoksa
Nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz
Ben sabah sağlık ocağına kan vermeye gittim. Tansiyonum fırladı baygın halde günü tamamladım
Ne var ne yok şekerlerim
! | ||||
Umarim sevap pointlerim artmistir birazHoşgeldin balimgeçmiş olsun zorlayacak gebelik seni anlaşılan,her bulduğun fırsatı dinlenerek değerlendir canim
Aynen çayım saol valla
Artmıştır artmıştır hadi yine iyisinUmarim sevap pointlerim artmistir birazbaya bi kisi aydinlanma yasadi
İyi akşamlar şeker kizSelam millettcümleten iyi akşamlar herkeslere ♥
Nasılsın seksü ve libişli minnoşİyi akşamlar şeker kiz
Cici anli kertenkeleleri bulusturuyorYıllar sonra birbirinizi topikte buldunuz. Müge anlıya rakip çıkıyorum kayıpları bulma, kavuşturma, bir araya getirme konusunda demekki bende de yetenek var.
Cici Anlı ile Tatlı Sert koysaydım keşke topiğin adını
Hem seksü hem minnoş ikisi bir arada pek görülmüş şey değil ama neyseNasılsın seksü ve libişli minnoş
Afiyet olsunHem seksü hem minnoş ikisi bir arada pek görülmüş şey değil ama neyseherşeyin bı ilki varmış oda ben oldum iyidir kahve yapıyorum şimdi eşimle karsilikli icicez
Cok güzel canım hem çocuk hayalı olur edepli olur :) eşinin bilmesi de cok güzelmişİydir rosumvalla mutfak dolabı elimde kaldı bugün,menteşesinden attı bı anda kırıldı eşimle onu tamir ediyoruz şuan matkapti vidaydi bilmem ne fln herşey orta da
Dedim Mehlika nerelerde aceba kaçırıyor mevzuları
Eşime dedim bunu,tabi öyle la her zmn cekmiyon mu sen başında alışkanlık edin oglum bunu hayırlı olsun olan dedio buna zaten dikkat ediyomusta ne bilim konuşmmız mi gerekiyodu ki bunu diyo öğrenmiş oldum artık alışkanlık edinicem bunu bende inşallah :)
Bugss bunny idiYeee tabiii ceviz candır gerisi heyecandır
Neydi o kii arabalar mı vardı etrafımda çocuk yok kii hiç bilmiyorum
Özüme döndüm gbi bişey oldu
Allahım o kapaklar tam bir iskenceİydir rosumvalla mutfak dolabı elimde kaldı bugün,menteşesinden attı bı anda kırıldı eşimle onu tamir ediyoruz şuan matkapti vidaydi bilmem ne fln herşey orta da
Dedim Mehlika nerelerde aceba kaçırıyor mevzuları
Eşime dedim bunu,tabi öyle la her zmn cekmiyon mu sen başında alışkanlık edin oglum bunu hayırlı olsun olan dedio buna zaten dikkat ediyomusta ne bilim konuşmamız mi gerekiyodu ki bunu diyo öğrenmiş oldum artık alışkanlık edinicem bunu bende inşallah :)
Yes uykucu koalaKoalami oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?